- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.748
- 36
- Konu Sahibi Lookinside
Ayrıca şunu da belirtmek gerek. Babası dünyanın en kötüsü olsa dahi her ay sekiz yüz lira göndermiş annesi bu nedenle kalmış yanında. Bunu bilerek iki sene (bakın bir sene hastalandı rapor fln dedi hadi tamam) ama koskoca iki sene devamdan kalmış. Özel okulun aidatlarını ve babasını bilerek bunu yapıyorsa sonrasında babam şöyle böyle zvallı annem demekle olmuyor. Burada bana saldırmak yerine bir düşünün siizn çocuğunuz bunu yapsa oh iyi yaptı canı sağolsun denir mi?Bileğimin hakkıyla kazandım diye özel okulda okuyan kızı ezikliyorsun ama devletin de devleti var. Gelir başkasında seni ezikler, egonla ortada kalırsın.
Abisini falan durduk yere anlatmadı. Saçmasapan babana yazık yorumlarına cevaben babasının nasıl bir insan olduğunu söyledi. Ilk yoruma ajitasyonla Başlayan sizsiniz.
O sekiz yüz liraya üç yüz lira daha koyun asgari ücret. Konu sahibi sorumsuzluk etmiş. Bana ister ajitasyon yapıyorsun denilsin isterse beni "eziklemeye" çalışın dert değil. Ama özel okulun parası ortadayken iki sene uzatıp ama babam da kötüydü demeyi ben kabul etmem.