Dün annenize üzüldugumuz icin tepki gosterdiniz. Bu gun duygusal degil mantik cercevesinde yorum yapiyorum.
Sistit bendede yillardir olan bi rahatsizlik doktor kroniklestigini soyledi. 15 gun hastanede bu rahatsizliktan yatip 2 yil okulun uzamasi mantiksiz geliyor.
Okula gitmediginiz zamanlarda nasil vakit geciriyordunuz bilemiyorum insan boslukta oluyor iyice bunalima giriyor. Babanizin suclu oldugu taraflar var annenizde babaniza sizin egitim hayatiniz icin katlaniyor.
15 gun okula gitmeyince 2 hafta devamsizlik olur yasal sinir 4 haftadir. 4 hafta gitmeyince sizi dersten birakabilirler.
Bende psikoloji okudum bolum zor evet ama kendi cabanizla basarabileceginiz bir bolum. Hocalar kendi yazdiklari kitabi aldirirlar o kitap uzerinden konu islenir. Birde sunum ve slaytlar uzerinden derste tekrar edilir. Ders icin gerekli materyalleri elde etmek zor degil.
Alttan derleriniz oldugu icin yatay gecis ihtimaliniz olmuyor.
Okul ucretini tek basina odemeniz cok zor daha fazla saklamaktansa en azindan annenizle konusun.
Bu yil elinizden geldigi kadar dersleri gecmeye calisin. Seneye lys de sansinizi deneyin. Turkce bir psikoloji bolumune girin. Bu okulunuzda gectiginiz dersleri orada saydurirsiniz daha rahat edersiniz.
Bende özel okuldan mezun oluyorum. Okuldaki cafelerin pahaliligi, kiyafet icin harcanan para, orjinal kitaplara odenen miktar, yaz okulunda 1 dersin 1500tl'den fazla olmasi yani okul ucreti disinda extra bircok masraf daha oluyor.
Lutfen kendinizi toparlayin yeni egitim donemine guzel bir baslangic yapin.