Tek ayakta 50 ceviz kırmışsın, 2 sene okulu ekmişsin, bakire bile değilsin. Şimdi tutuşursun işte böyle. Ne oldum dememek lazım ne olacağım demek lazım canım. Elalemin adamına güvenip okula başlıyosun, onda da yok hastalıktı, zırttı pırttı derken kaytarmışsın ama demekki bu da sıkı bir okul ki gözünün yaşına bakmadan bırakmışlar. Çocukmusun sen kaç yaşına gelmişsin bi de utanmadan burdaki herkes yalana teşvik ediyor. Kendileri çok iyi bilir yalan söylemeyi. Sen yap, et utanma ondan sonra anneme ne derim, babama ne derim. Yaz okulunu da erkek arkadaşınmı ödeyecek, vallahi bravo. Pekde genişmişsiniz. Burda babanı anlatmışsın şöyle kötü böyle kötü bilmemne diye, sana ne babandan sen kendi hayatına baksana? Baban kötüyse kötü sen de iyi değilsinki. Valla ben bu gençleri anlamıyorum ishal olsalar ay benim sorunlarım var, ay çok hastayım diye hayatı iptal etme noktasına geliyorlar. Senin yaşıtların şimdi işe girecek, ekmeğini kazanacak çatır çatır sen burda kırk takla atacaksın yok nasıl bitiririm falan.. 2,5 sene okulmu uzatılır. Eski konularına da baktım sevgilinle birlikte yaşıyomuşsun. Ailen kesin onuda bilmiyordur. Kır canım cevizleri kır kır, psikoloji okuyosun SÖZDE ama kendi psikolojin derinden bozuk. Bu ülkeyi kimlere emanet ediyoruz........