How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sonunda kendi evime taşındım :)

ahah bak o zaman iyi olmuş herkesin istediği olmuş. tabi erkekler çok anlamıyor bu moda işlerinden ama olsun ne güzel çiçek böcek seven naif bi erkek :)

pek eskimiş görünmüyor kılıf türevi bişeyler de düşünülebilir devir ekonomi devri :)) fiyatlar uçmuş vallaaa hem de herşeyin. neye baksam bin tl den başlıyor berjer bakayım dedim ikeada bile 1500 tlden başlıyordu yahu :)))
eskımedı ama dosemeyı degıstırtsek sıfır mobılya fıyatına gelıyor tesaduf oldu aslında esım bır mobılya fırmasına yazılım sattı :) ona karsılık tum evı yenıleyedebılırız
esım sever boyle seylerı gecen evlılık yıl donumumuzde tuttu mutfak esyaları ıceren ceyız setlerı varya tabak tencere su setı catal kasık falan :D ondan almıs geldı . bazı seylerı degıstırmek ıcın magazaya tekrar gıttım kasada teyze kızım yenı mı evlenıyorsunuz dedı , dedım yoo 5 yıllık evlıyız tazelenıyoruz :D

aslında esım evı bahar gıbı sever cıceklı boceklı renklı :D
kıslık odayı ben dızdım salonu esım sectı . orjınalınde berjerler duz bordoydu esım cıceklı olsun halıya takım olsun dedı halbukı hem halı cıcek hem berjer resmen rüküş fakat evı benımsesın onunda ıstedıgı olsun dıye tamam dedım :D
kendısı hala cok begenıyor ama ben artık halılar degıssın koltuk takımı degıssın sıkıldım dıyorum
yazın buyuk ıhtımal koltuklar ve halılar degısır ...
Eviniz hayırlı uğurlu olsun insallah. Nerelisiniz acaba sakıncası yoksa. Ben egeliyim benim eski eş ailesi antepliydi. Aynı benim eltilerin evi sanki bizim buralar daha sadedir. O taraflarda altın varaklı ev eşyaları, daha gösterişli eşyalar kullanıyor galiba demiştim kendimce.

Çok tatlı bir evin var çok beğendim. Ağız tadıyla oturun inşallah.
Otel odası gibi falan diyenler olmuş. E kadın fotoğraf çekecek naapsın dağınık haliyle mi çeksin alla alla :KK70:
:D
tesekkur ederım sagolun
sevıyorum bombos mutfak tezgahını falan hıc bır yere bır dagınıklık olmasın dıye fazla hassasım galıba :)

Eviniz hayırlı uğurlu olsun insallah. Nerelisiniz acaba sakıncası yoksa. Ben egeliyim benim eski eş ailesi antepliydi. Aynı benim eltilerin evi sanki bizim buralar daha sadedir. O taraflarda altın varaklı ev eşyaları, daha gösterişli eşyalar kullanıyor galiba demiştim kendimce.
aynende bıldınız :) antepdeyım

tesekkur ederım :KK36:
size soyle soyleyeyım aslında antep ıcın benım ev baya sade kalır :D
mobılyalarıda cok avargard kullanırlar

Cok guzel olms burdaki insanlarin begenip yada begenmemesi onemli degil siz ve aileniz icinde mutlysaniz gerisi onemli degil allah huzurunuzu bozmasin ins dileyen istyen herkesede nasip etsin ins icinde bzede hayrli olsun masallah

Cok guzel olms burdaki insanlarin begenip yada begenmemesi onemli degil siz ve aileniz icinde mutlysaniz gerisi onemli degil allah huzurunuzu bozmasin ins dileyen istyen herkesede nasip etsin ins icinde bzede hayrli olsun masallah
cok tesekkur ederım allahım herkese daha ıyısını daha guzelını nasıp etsın ınsallah :KK36:

aynende bıldınız :) antepdeyım

tesekkur ederım :KK36:
size soyle soyleyeyım aslında antep ıcın benım ev baya sade kalır :D
mobılyalarıda cok avargard kullanırlar
A ciddi misiniz anteplisiniz demek 😊😊😊eşinizle kızınızla sağlıklı mutlu mesut günleriniz olsun inşallaj. Etiler de demişti bana biizm evler neki falan diye. Demekki oralar Hakkaten öle. Siz nasıl mutluysanız eviniz de yaşamınız da öle olsun inşallah

eskımedı ama dosemeyı degıstırtsek sıfır mobılya fıyatına gelıyor tesaduf oldu aslında esım bır mobılya fırmasına yazılım sattı :) ona karsılık tum evı yenıleyedebılırız
esım sever boyle seylerı gecen evlılık yıl donumumuzde tuttu mutfak esyaları ıceren ceyız setlerı varya tabak tencere su setı catal kasık falan :D ondan almıs geldı . bazı seylerı degıstırmek ıcın magazaya tekrar gıttım kasada teyze kızım yenı mı evlenıyorsunuz dedı , dedım yoo 5 yıllık evlıyız tazelenıyoruz :D

ay ne güzel maşşallah evini düşünen bi erkek 💕

iyi denk gelmiş o halde dediğiniz gibi fırsatı değerlendirin zira herşey kaç katına çıktı fiyatı ben artık taşınmaz mallar dışında para harcamamaya çalışıyorum olanı biriktirme yanlısıyım nolur nolmaz bu hızla zamlar gelirse ileride ihtiyaçları da almakta zorlanırız diye korkuyorum açıkçası. ben de yeni taşındım ama ailemin eski eşyaları var yenileyeyim dedim ama yok çok fena bakalım kendi maaşıma artık kısmet kafama göre bişeyler bulursam. ben de ikeadan alıyorum mesela çok beğeniyorum minimalist ve sade olmasını ama çok dayanıksız oluyor sıkıştırılmış kağıttan mıdır nedir nerdeyse 3 senede hemen çizilip kabarıyor çatlıyor işi bitiyor mobilyanın halbuki eski malzemeler ne kadar dayanıklı eski tahta dolabı var ailemden kalma ilk evlendiklerinde almışlar valla hala taş gibi duruyor bizim koçtaştan aldıklarımız ise çoktan yamuldu.

yani sağlam mobilya markası tavsiyeniz varsa alırım bi dal bende 1 sene sonra değiştirme hevesindeyim bakalım maaşa kavuşunca 😊😊

A ciddi misiniz anteplisiniz demek 😊😊😊eşinizle kızınızla sağlıklı mutlu mesut günleriniz olsun inşallaj. Etiler de demişti bana biizm evler neki falan diye. Demekki oralar Hakkaten öle. Siz nasıl mutluysanız eviniz de yaşamınız da öle olsun inşallah
cok tesekkur ederım :KK36:

ay ne güzel maşşallah evini düşünen bi erkek 💕

iyi denk gelmiş o halde dediğiniz gibi fırsatı değerlendirin zira herşey kaç katına çıktı fiyatı ben artık taşınmaz mallar dışında para harcamamaya çalışıyorum olanı biriktirme yanlısıyım nolur nolmaz bu hızla zamlar gelirse ileride ihtiyaçları da almakta zorlanırız diye korkuyorum açıkçası. ben de yeni taşındım ama ailemin eski eşyaları var yenileyeyim dedim ama yok çok fena bakalım kendi maaşıma artık kısmet kafama göre bişeyler bulursam. ben de ikeadan alıyorum mesela çok beğeniyorum minimalist ve sade olmasını ama çok dayanıksız oluyor sıkıştırılmış kağıttan mıdır nedir nerdeyse 3 senede hemen çizilip kabarıyor çatlıyor işi bitiyor mobilyanın halbuki eski malzemeler ne kadar dayanıklı eski tahta dolabı var ailemden kalma ilk evlendiklerinde almışlar valla hala taş gibi duruyor bizim koçtaştan aldıklarımız ise çoktan yamuldu.

yani sağlam mobilya markası tavsiyeniz varsa alırım bi dal bende 1 sene sonra değiştirme hevesindeyim bakalım maaşa kavuşunca 😊😊
yaa ikeaya ben bayılıyorum ama antepde ıkea maalesef yok :KK43: harıka urunlerı var
oturma grubunda ıyı dıyebılecegım kelebek mobılya var mesela enza home da olabılır

aynen dedıgınız gıbı o eskı kalıtelı agacdan yapılma mobılyalar kalmadı olanlar da cok pahalı bıldıgınız sıkıstırılmıs sunta 2 sene sonra agzı gozu kayıyor resmen :) kelebek pıyasada bır tık daha kalıtelı o ıstıkbal bellona falan hep sunta

arkadaslar uygun botanık bıtkı satan bır yer bılıyormusunuz ınternet satısta ? yukka tarzı palmıye tarzı agaclar var ev tıpı onlardan...yesıl yapraklı bıtkı agaclar ?

salon yatak odası duvar suslerı sız mı yaptınız hosuma gıttı..gule gule oturun nazar degmesın ferah

salon yatak odası duvar suslerı sız mı yaptınız hosuma gıttı..gule gule oturun nazar degmesın ferah
evet hepsını ben yaptım cok tesekkur ederım daha ıyılerı guzellerı sızın olsun ınsallah :KK36:

nasıl yaptınız bende yapsam becerebılırsem
aslında gercekten cok basıt yapabılecegınıze emınım
makrome ıp ve ahsap kasnak aldım
su vıdeoya baktım nasıl yapıldıgını anlamak ıcın
mesela oturma odamızdakı buyuk düşkapanını yapmam 1-1.5 saat surdu komple
yatak odasında bas ucumuzdakını yapmam 20 dk falan surdu :)
okadar basıt yanı
burdan sıze vıdeosunu ekleyeyım ben bır bakın ıstersenız

ınsallah eklemeyı becerebılırım :)

Back