amin canım, tüm bekarlara inşallah yerimsenibenallah nazardan korusun sevginiziimutlu bir evlilik diliorum sizin için
çok iyi düşünmüş sevgilim ama sıra bende şimdi kafamçokkarıştıtebriklerrrr inşallah herşey dilediğiniz gibi olur
sevgilin çok iyi düşünmüş yanlız süper bi durum bence
aminnnnn, inş. canım benim:Saruboceq:Rabbim ömür boyu mutluluklar versin
inşallah bu heyecanınız hiç sönmesin
aminnn, hepimize inşallah :Saruboceq:bir ömür boyu mutluluklarrrrr:teytey:
inşallah. Rabbimde izin verirse bu yaz görürüz fotoğraflarımı :lepi::Saruboceq:hayırlı uğurlu olsun inşallah nişan ve düğün fotolarınızı da görürüz.
amin canım. Rabbim hepimize sağlık, mutluluk verir inş.:Saruboceq:cok süper olmus ya... harika birsey bende okurken heyecan ile okudum dogrusu.cenabi Allah sizin mutlulugunuzu arttirsin......
tşk ederim canımŞenizçok hoş bir süpriz olmuş Allah daim etsin mutluluğunuzu
tşk ederim tatlım :1hug:çok hoş bir teklif .tebrik ederim
tşk ederim. amin olsun inşallah :1hug:a.s.çok güzel ya................hayırlı uğurlu olsun.
yaaaa, neden öyle dedin ki?CADIARZUsen de aramıza katılıyosun bekarlık kadar güzel bişey yok
canım bu süper bişi ama biz daha aynı evi paylaşmıyoruz ki senağlamamafoldumbenKadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadınlar Kulübü Giriş > Duyduk duymadık demeyin ! > Mutluluktan Uçtuğunuz Haberler...
Eşim için hazırladığım sürpriz doğum günü:))
doğum günü için bi fikir ben romantiğimde neyse yaaaaaaaaaaaaaaa
canım bu süper bişi ama biz daha aynı evi paylaşmıyoruz ki senağlamamafoldumben
umarım herşey hayal ettiğin kadar güzel olur canım çoook mutlu oll İnşallah bu arada benim eşimin adıda tuncay ahh ahhh çok çektik ama şimdi 3 yıllık evliyiz hemen hemen sevmek güzel şey değerini bildikten sonra Rabbim ayırmasın....
darısı diğer bizim gibi bekarların başına. inş. dediğin gibi hayal kırıklığı yaşamayız canım :1hug:
bizde aslında azcık çekiyoruz ama olsun, hayırlısı buymuş diyorum. daha beterlerini yaşamam inşallah.:Saruboceq:
Sabrı anlat bana ! Mağlubiyetlere dayanmayı öğret ruhuma.. Bir ışık yak aydınlansın umutlarım.. Söyle ne vakit diner bu amansız sınanma.. ?
opuyorumnanaktan
amin inşallahhhhhh, tşk ederim tatlım. a.s.maşallahh canımm allah bozmasın evliliğinizde böle devam etsin inşallah
çok güzel yazmışsın canım. yüreğine sağlık. tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileçok güzel bir tablo inş orjinalliğini hiç kaybetmeden bir ömür boyu saygıyla sevgiyle aşkla çok çok mutlu olursunuz.bütün resim kareleriniz hep böyle hayata gülümseyerek baksın ve siz bu albüme her baktığınızda mutluluktan hep ağlarsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?