• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Evlilik Teklifimi Aldım... Uçuyorum sanki :)) (resimli)

cok süper olmus ya... harika birsey bende okurken heyecan ile okudum dogrusu.cenabi Allah sizin mutlulugunuzu arttirsin......

allah nazardan korusun sevginizii :nazar: mutlu bir evlilik diliorum sizin için
amin canım, tüm bekarlara inşallah yerimseniben

tebriklerrrr inşallah herşey dilediğiniz gibi olur
sevgilin çok iyi düşünmüş yanlız süper bi durum bence
çok iyi düşünmüş sevgilim ama sıra bende şimdi kafamçokkarıştı
bu ayın 21'i aşkımın doğum günü. ben ne yapcammmmmmm:uhm:delikafadulden

Rabbim ömür boyu mutluluklar versin
inşallah bu heyecanınız hiç sönmesin
aminnnnn, inş. canım benim:Saruboceq:

bir ömür boyu mutluluklarrrrr:teytey:
aminnn, hepimize inşallah :Saruboceq:

hayırlı uğurlu olsun inşallah nişan ve düğün fotolarınızı da görürüz.
inşallah. Rabbimde izin verirse bu yaz görürüz fotoğraflarımı :lepi::Saruboceq:

cok süper olmus ya... harika birsey bende okurken heyecan ile okudum dogrusu.cenabi Allah sizin mutlulugunuzu arttirsin......
amin canım. Rabbim hepimize sağlık, mutluluk verir inş.:Saruboceq:

sen de aramıza katılıyosun bekarlık kadar güzel bişey yok:(

çok hoş bir süpriz olmuş Allah daim etsin mutluluğunuzu
tşk ederim canımŞeniz

çok hoş bir teklif .tebrik ederim
tşk ederim tatlım :1hug:

çok güzel ya................hayırlı uğurlu olsun.:nazar:
tşk ederim. amin olsun inşallah :1hug:a.s.

sen de aramıza katılıyosun bekarlık kadar güzel bişey yok:(
yaaaa, neden öyle dedin ki?CADIARZU
çok istiyorum sevdiğimle aynı evi paylaşayım, aynı sabaha uyanayım :asigim:

orjinal ve mükemmel bende evlilik yıldönümümde kullanayım bali ben erkek olsam benim hatun hep gökte olurdu hiç yere inmezdi ama malesef bir bayanım ve eşime tüm baskılarıma rağmen romantik bişi yaptıramıyorum haketmiyorum heralde çok sevse içinden gelir hıhhhhhhhhhhhmafoldumben :umursamaz: senağlama senağlama senağlama

evlen evlen neymiş o bi dk görcam diye çektiğimiz çileler evlen

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadınlar Kulübü Giriş > Duyduk duymadık demeyin ! > Mutluluktan Uçtuğunuz Haberler...
Eşim için hazırladığım sürpriz doğum günü:))
doğum günü için bi fikir ben romantiğimde neyse yaaaaaaaaaaaaaaa

umarım herşey hayal ettiğin kadar güzel olur canım çoook mutlu oll İnşallah bu arada benim eşimin adıda tuncay ahh ahhh çok çektik ama şimdi 3 yıllık evliyiz hemen hemen sevmek güzel şey değerini bildikten sonra Rabbim ayırmasın....

Sabrı anlat bana ! Mağlubiyetlere dayanmayı öğret ruhuma.. Bir ışık yak aydınlansın umutlarım.. Söyle ne vakit diner bu amansız sınanma.. ?

opuyorumnanaktan

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadınlar Kulübü Giriş > Duyduk duymadık demeyin ! > Mutluluktan Uçtuğunuz Haberler...
Eşim için hazırladığım sürpriz doğum günü:))
doğum günü için bi fikir ben romantiğimde neyse yaaaaaaaaaaaaaaa
canım bu süper bişi ama biz daha aynı evi paylaşmıyoruz ki senağlamamafoldumben

canım bu süper bişi ama biz daha aynı evi paylaşmıyoruz ki senağlamamafoldumben

umarım herşey hayal ettiğin kadar güzel olur canım çoook mutlu oll İnşallah bu arada benim eşimin adıda tuncay ahh ahhh çok çektik ama şimdi 3 yıllık evliyiz hemen hemen sevmek güzel şey değerini bildikten sonra Rabbim ayırmasın....
darısı diğer bizim gibi bekarların başına. inş. dediğin gibi hayal kırıklığı yaşamayız canım :1hug:
bizde aslında azcık çekiyoruz ama olsun, hayırlısı buymuş diyorum. daha beterlerini yaşamam inşallah.:Saruboceq:

Sabrı anlat bana ! Mağlubiyetlere dayanmayı öğret ruhuma.. Bir ışık yak aydınlansın umutlarım.. Söyle ne vakit diner bu amansız sınanma.. ?

opuyorumnanaktan

maşallahh canımm allah bozmasın evliliğinizde böle devam etsin inşallah
amin inşallahhhhhh, tşk ederim tatlım. a.s.

çok güzel bir tablo inş orjinalliğini hiç kaybetmeden bir ömür boyu saygıyla sevgiyle aşkla çok çok mutlu olursunuz.bütün resim kareleriniz hep böyle hayata gülümseyerek baksın ve siz bu albüme her baktığınızda mutluluktan hep ağlarsınız inşallah

çok güzel bir tablo inş orjinalliğini hiç kaybetmeden bir ömür boyu saygıyla sevgiyle aşkla çok çok mutlu olursunuz.bütün resim kareleriniz hep böyle hayata gülümseyerek baksın ve siz bu albüme her baktığınızda mutluluktan hep ağlarsınız inşallah
çok güzel yazmışsın canım. yüreğine sağlık. tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

cnm bende yenı katıldım aranıza ...gercekten harıka bı teklıf olmuşş...allah mutlulugunuzu daım etsın ınş hep mutluluktan akar goz yaslarınızz:))))

Allah mutluluğunuzu ömür boyu korusun
çok güzel :) : )
mutluluklar....

Back