Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahha, hiç boş bırakma. bu yaşadıklarım baskılarımın sonucu:dance:Alah tamamına erdirsin inşallah....
Amann darısı da başıma olur 61 gün sonraa İNŞALLAH
sevgilim askerde çok baskı yapıyorum çok farklı bi teklif yapsın die bakalım bende ki sonuç ne olur lülülülülülü
sevgilinin kıymetini bil yani
teşekkür ederim hayatım. :Saruboceq:tebrik ederim rabbim mutluluğunuzu daim etsin teklifte çok hoş olmus Şeniz
aminnnnnnnn... :Saruboceq:çokkk romantik olmuş Allah tamamına erdirsinnn...
teşekkür ederim tatlım. amin inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktanallah tamamına erdirsin...mutluluklar....
teşekkürlerrrrra.s.mutluluklarr :asigim:
daha da romantiklerini yaşa tatlım :1hug:tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok romantık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞeniz
amin tatlım. canım sevgilim çok düşünüp arkadaşundan da destek almış kaydirigubbakcemile5Allah tamamini erdirsin ne guzel bir teklif bu harika ...
kıyamam ben sana, ben hepinizin yerine bol bol duygulandım o gece Şenizcok guzel olmus hersey ya alah tamamına erdrsın ...
cok duygulandım
amin inşallah tatlım. daha da orjinallerini senden duyarız en kısa zamanda inşallah hihoyyyt:1hug:Her şey ne kadar orjinal ne kadar harika olmuş
Allah tamamına erdirsin
mutluluğunu hiç bozmasın
ben de evlilik teklifi bekliyorum bu aralar
darısı başıma kaydirigubbakcemile3
inşallah tatlım. aminnnn:Saruboceq:tebrikler umarım birbirinizi ömür boyu böyle mutlu etmek için çabalarsınız.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.
yerimseniben bencede :lepi:Allah tamamına erdırsın canım çok duygusal yahuopuyorumnanaktan
tşk ederim tatlım hihoyyyttebrik ederim rabbim mutluluğunuzu daim etsin teklifte çok hoş olmus Şeniz
aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çokkk romantik olmuş Allah tamamına erdirsinnn...
amin inş. canım :Saruboceq:allah tamamına erdirsin...mutluluklar....
teşekler opuyorumnanaktana.s.mutluluklarr :asigim:
amin inş. tatlım. babamıda ikna ettik mi olacak inş.:Saruboceq:wuwww.. harika bi teklif olmuş canım.. Allah mutluluğunuzu daim etsin.. nişan-düğün fotolarını da paylaşmak nasip olsun..mutluluklar opuyorumnanaktan
amin canım, hiç bi seven ayrılmasın :kedi::Saruboceq:ay çok güzel bi teklif olmuş canım yaaaaaa bayıldım...Allah ayırmasın çok yakışıyosunuz maşallah :)
inşallah canım. inş. her şey çok güzel olur hayatımızda :Saruboceq:Allah bir ömür hep böyle mutlu etsin sizi bu heycanınız hiç bozulmasın
mutluluğuma ortak olduğun için çok sağol arkadaşım :1hug:Ay ne hoş:asigim:
Böyle güzel haberleri alıyorumya valla mest oluyorum.:hulya:
tebrik ederim allah tamamına erdirsin
tşk ederim tatlım, amin inş.allah ayırmasın.mutluluklar canıma.s.
hiç beklemiyordum bende böyle bişi. bu kadar düşünceli olabileceği pek aklıma gelmesdi doğrusu. benide çok şaşırttı aşkım.:1shok:harika arkadaşım bayıldım inanılmaz güzel ve her daim tebessümle hatırlanacak bir evlilik teklifi olmuş çok romantik Allah mutluluğunuzu daim etsin nazarlardan kem gözlerden korusun sizi ne kadar şanslısın bu arada belirtmek istedim herkese nasip olmaz çünki böyle güzel bir evlilik teklifi tekrar tebrik ederim
sevgilerimle ...