• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Evlilik Teklifimi Aldım... Uçuyorum sanki :)) (resimli)

Tebrikler çok cici bir evlenme teklifi .
Mutluluğunuz bir ömür sürsün

allah mutluluğunuzu sonsuza dek sürdürsün canım.
amin tatlım. hepimizin inşallah...

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah, çok güzel ve ince bir teklif olmuş opuyorumnanaktan
keşke her zaman böyle ince olabilse sevgilim.:umursamaz: ama bunada şükür. :lepi:

çok güzel olmuş yaa, çocuklarınıza hatta torunlarınıza anlatacağınız güzel bir anınız olmuş...
inşallah tez zamanda evlenir çocuk, torun sahipleri oluruz opuyorumnanaktan

Tebrikler çok cici bir evlenme teklifi .
Mutluluğunuz bir ömür sürsün
tşk ederimkaydirigubbakcemile5:1hug:

23 Aralık doğum günümdü aslında ama sevgilim çalıştığı için kutlayamamıştık. Perşembe gününe izin aldı ve güya birlikte kutlayacaktık. Neyse o günün akşamına saat 6da geldi beni beklemeye başladı aşkım. ve hiç hesapta yokken mesaiye kaldım, akşam 22.00'A kadar çalıştım ve bekledi bitanem beni.
neyse bitti işim ve çıktık, ben sinirden başladım ağlamaya. ben ağladıkça bana sarıldı aşkım. gözlerimden öptü. o öptükçe daha çok ağladım mafoldumben Arabamız yoktu o gün, gitmiş arkadaşından almış, güya yemeğe gidecektik. o saatten sonra hiç bi yere gidemeyiz dedim, aşkımda haklısın dedi. neyse özdilek var bizim burda, oranın otoparkına gidip arabada oturalım dedim, tamam dedi. Yolda giderken tek dilim pasta almış, iyi ki doğdun aşkım diyo bitanemopuyorumnanaktan hem ağladım hem yedim pastamı, çünkü sakinleşememiştim. günlerce dünün planını yapmıştım kendimce. neyse gittik otoparka, tek gül almış bana. kokladım koydum tekrar arabanın önüne koydum. Diyoki bana aşkım hiç bakmadın çiçeğine, neyse elime aldım baktım ucunda bi parıltı. dedim kesin yüzük yerimseniben ters çevirip sallıyom aşkım hani yüzük yok bunda diyom :roflol: arama aşkım almadım dedi. neyse ümidimi kaybetmedim 14 Şubatta alırsın sevgilim deyip dalga geçtim sevgilimle :jeyyar:
birazsarıldık birbirimize, bende ağlamayı kestim bu arada, sonra bana bi katalog çıkarttı.
Sırasıyla ekliyorum resimleri

ilk.jpg

orta.jpg

sonk.jpg

bunu dergi gibi yaptırmış. her bir resim tek sayfa halinde:asigim:
tek tek gözlerime baka baka okudu sevgilim :asigim::asigim:
sonra aaa, saçında bişi var deyip yüzük çıkardı canım aşkım, bide yüzüğüm oldu opuyorumnanaktan
Çok mutluyum, Allah herkese yaşatsın. :1hug: Zaten ciddi düşünüyoduk. evlilik planları yapıyoduk ama ortada daha hiç teklif falan yoktu. :utangac:
Çok güzel bi anı olarak kalacak hayatımda, keşke işten erken çıkıpta doya doya yaşasaydım ama kısmet buymuş. böyle yaşamam gerekmiş :nazar::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Kocaman Not: Alıntı yapmazsanız bi süre sonra kaldırmak istiyorum resimleri arkadaşlarım. Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Ve okuduğunuz için :1hug::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

boşver böylesi daha güzel olmus,hatta harika olmus. dilerim yılların eskitemediiği çocuklarınız torunlarınızda huzurlu yıllar olur onunuzde

tebrıklerrr:lepi:

ouuuuu canim ya bu ne güzel teklif böylee zemuszemus ALLAH tamamini erdirsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim . böyle muhtesem teklifler biz bekarlarinda basina gelir insallah :D

Ne kadar güzel bir teklif olmus :lepi:
Allah tamamina erdirsin :Saruboceq:
D
tşk ederim canım. amin inş.:Saruboceq:

harıka bı süprız olmuş :)) nıce senelere ve mutlluklar:)
doğum günümü de kutladığın için çok sağol tatlım. beğenmene sevindim yerimseniben:1hug:

allah devamını getirsin inşlh:) mutluluklar dilerimm:)
amin inşallahhhh, bissürü sürprizler yaşarım sevdiceğimle inşallah :asigim::1hug:

boşver böylesi daha güzel olmus,hatta harika olmus. dilerim yılların eskitemediiği çocuklarınız torunlarınızda huzurlu yıllar olur onunuzde

tebrıklerrr:lepi:
amin canım. Rabbim herkese hayırlı ömür veripte torunlarının torunlarınıda görme fırsatı verir inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

ouuuuu canim ya bu ne güzel teklif böylee zemuszemus ALLAH tamamini erdirsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim . böyle muhtesem teklifler biz bekarlarinda basina gelir insallah :D
aminnnnn. daha da güzellerini yaşarda burda paylaşırsın inşallah tatlım :1hug::asigim:

. neyse gittik otoparka, tek gül almış bana. kokladım koydum tekrar arabanın önüne koydum. Diyoki bana aşkım hiç bakmadın çiçeğine, neyse elime aldım baktım ucunda bi parıltı. dedim kesin yüzük yerimseniben ters çevirip sallıyom aşkım hani yüzük yok bunda diyom :roflol: arama aşkım almadım dedi. neyse ümidimi kaybetmedim 14 Şubatta alırsın sevgilim deyip dalga geçtim sevgilimle :jeyyar:
birazsarıldık birbirimize, bende ağlamayı kestim bu arada, sonra bana bi katalog çıkarttı.

Zaten ciddi düşünüyoduk. evlilik planları yapıyoduk ama ortada daha hiç teklif falan yoktu. :utangac:
Çok güzel bi anı olarak kalacak hayatımda, keşke işten erken çıkıpta doya doya yaşasaydım ama kısmet buymuş.

canım öncelikle tebrik ederim. benim erkek arkadaşım şuan askerde mayısta gelicek inşallah daha ortada teklif yok ama benim doğumgünümde temmuzda o zmana bişiler düşünür mü acaba diye düşünüyorum senin yazını okuyunca biraz daha ümidim oldu:kedi:

canım ALLAH TAMamına erdirsin inşallah..umarrım her ağlamaın sonunda böle sürprizlerle yüzünü güldürür:D bir ömür mutlu olun inşallah..benimde aşkım 14 şubatta tek taşımı aldı 3 aydır birlikteyiz benimki biraz erkenci galiba :D

Çok güzel bir süpriz olmuş canım Allah ağzının tadını bozmadan bir ömür birbirinizin eşi canı yoldaşı olmanız dileğiylee opuyorumnanaktan

aaa çok güzelll. çok beğendim. hep bu coşku içinizde olur inşallah.
amin canım. Rabbim eksik etmesin içimizden olumunekankayizsmile

. neyse gittik otoparka, tek gül almış bana. kokladım koydum tekrar arabanın önüne koydum. Diyoki bana aşkım hiç bakmadın çiçeğine, neyse elime aldım baktım ucunda bi parıltı. dedim kesin yüzük yerimseniben ters çevirip sallıyom aşkım hani yüzük yok bunda diyom :roflol: arama aşkım almadım dedi. neyse ümidimi kaybetmedim 14 Şubatta alırsın sevgilim deyip dalga geçtim sevgilimle :jeyyar:

Zaten ciddi düşünüyoduk. evlilik planları yapıyoduk ama ortada daha hiç teklif falan yoktu. :utangac:
Çok güzel bi anı olarak kalacak hayatımda, keşke işten erken çıkıpta doya doya yaşasaydım ama kısmet buymuş.

canım öncelikle tebrik ederim. benim erkek arkadaşım şuan askerde mayısta gelicek inşallah daha ortada teklif yok ama benim doğumgünümde temmuzda o zmana bişiler düşünür mü acaba diye düşünüyorum senin yazını okuyunca biraz daha ümidim oldu:kedi:

ümidini hiç kesme tatlım, bak ben çok istedim oldu çok şükür. Allahım tamamına da erdirir hayırlısıyla inşallah.
enişteyi tanısam da azcık ders versem ona-tatlicadiarzu-

canım ALLAH TAMamına erdirsin inşallah..umarrım her ağlamaın sonunda böle sürprizlerle yüzünü güldürür:D bir ömür mutlu olun inşallah..benimde aşkım 14 şubatta tek taşımı aldı 3 aydır birlikteyiz benimki biraz erkenci galiba :D
oooo, siz bayağı hızlısınız arkadaşım. Allah tamamına erdirsin inşallah, çok sevindim adınıza:1hug:

Çok güzel bir süpriz olmuş canım Allah ağzının tadını bozmadan bir ömür birbirinizin eşi canı yoldaşı olmanız dileğiylee opuyorumnanaktan

aminnnn, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::1hug:

Harikaaa olmuş. Müthiş bir teklif, çok romantik. boshayallersmile senağlama
Sen de çok güzelsin maşallah. Umarım hep mutlu olursunuz. Zaten evlenmişsiniz de... :1:

Back