• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Evlilik Teklifimi Aldım... Uçuyorum sanki :)) (resimli)

okurken gözlerim doldu ve sana çok içten dualar yolladım hayatta hep gönlünün dilediği şeyler yaşarsın umarım evliliginde sizin kadar guzel olsun rabbim tamamına erdirsin 1 yastıkta yaşlanın inşalah.Amin,

Allah mesut bahtiyar etsin canım.. Şansınız bahtınız açık olsun.. çok duygulandım okurken

hayatta çok istediğim bişey var böylesine incedüşünen .sıradışı.romantik düşünceli ve duygusal bi hayat arkadaşıa sahip olabilmek.allah daim mutsun bugüzel ilşkinizi.
inş bizimde dileklerimiz kabul olur:Saruboceq: benimde gözlerim doldu gerçekten

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım :) Ayy okurken duygulandım ne kadar ince ve sevgi dolu bir sevgilin varmış. Maşallah..Allah tamamına erdirsin :)

Allah tamamına erdirsin cnm gerçekten süper bir evlilik teklifi olmuş
ömür boyu mutluluklar diliyorum

çok güzel bi evlilik teklifi almışsın canım allah tamamına erdirsin bu arada birbirinize çok benziyorsunuz birbirine benzzeyen çiftler çok mutlu olurmuş böyle duymuştum allah mutluluğunuzu daim etsin tatlıma.s.

cnm bende yenı katıldım aranıza ...gercekten harıka bı teklıf olmuşş...allah mutlulugunuzu daım etsın ınş hep mutluluktan akar goz yaslarınızz:))))
hoşgeldin aramıza günesimm.a.s. güzel yorumun için tşk ederim.

bende bir ömür boyu mutluluk diliyorum
teşekkür ederim. :1hug:

Allah mutluluğunuzu ömür boyu korusun
çok güzel :) : )
mutluluklar....
çok tşk ederim taltım. amin inşallah bozulmaz mutluluğumuz :kedi:

okurken gözlerim doldu ve sana çok içten dualar yolladım hayatta hep gönlünün dilediği şeyler yaşarsın umarım evliliginde sizin kadar guzel olsun rabbim tamamına erdirsin 1 yastıkta yaşlanın inşalah.Amin,
kıyamam ben sana, çok teşekkür ederim canım. o kadar mutlu oldum ki mesajın için. Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq:

Allah mutluluğunuzu bozmasın
amin inşallah tatlım:1hug:

öncelikle çok şanslısın canım
sevgilin çok ince düşünceli biri
allah mutlu etsin inşallah
inşallah hep böyle düşünceli olur, tşk ederima.s.

Allah mesut bahtiyar etsin canım.. Şansınız bahtınız açık olsun.. çok duygulandım okurken

mutluluklar dilerim:teytey:
:1hug: tşk ederimmmm...

hayatta çok istediğim bişey var böylesine incedüşünen .sıradışı.romantik düşünceli ve duygusal bi hayat arkadaşıa sahip olabilmek.allah daim mutsun bugüzel ilşkinizi.
inş bizimde dileklerimiz kabul olur:Saruboceq: benimde gözlerim doldu gerçekten
dilerim benden çok daha iyi tekliflerin olur canım. tüm güzel dileklerin için tşk ederim a.s.

Tebrik ederim canım :) Ayy okurken duygulandım ne kadar ince ve sevgi dolu bir sevgilin varmış. Maşallah..Allah tamamına erdirsin :)
aminnnnn, tez zamanda inşallah tatlım :1hug:

ay süper yaaa darısı başımıza :) mutluluklar canım allah tamamını erdirsin
amin tatlım, darısı tez zamanda başına kaydirigubbakcemile5

Allah tamamına erdirsin cnm gerçekten süper bir evlilik teklifi olmuş
ömür boyu mutluluklar diliyorum
çok sağol hayatım :1hug:

hayırlı olsun güzel bır teklıf olmus.
teşekkür ederim a.s.

tebrıkler canım mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrr vereliniortak
teşekkürlerrrrrrrrrrrr :1hug:a.s.

Allah tamamına erdirsiiiinnn çook güzel bi evlilik teklifi olmuş..
amin, tşk ederim tatlım. a.s.

hayırlı olsun cnm
teşekkür ederim tatlım. :1hug:

çok güzel bi evlilik teklifi almışsın canım allah tamamına erdirsin bu arada birbirinize çok benziyorsunuz birbirine benzzeyen çiftler çok mutlu olurmuş böyle duymuştum allah mutluluğunuzu daim etsin tatlıma.s.
ilk defa sen söylüyosun canım birbirimize çok benzediğimizi. bende duymuştum senin gibi, benzeyen çiftler mutlu olurlarmış diye :lepi:
inşallah hepimiz çok mutlu oluruz tatlım:1hug:a.s.

ay canım benim ne güzel bi evlilik teklifi bu böyle doya doya yaşa canım bunu
gününün geri kalan kısmı mesaiye kalma kısmını ezip geçmiş unutulmuycak bi teklif almışsın bak
Rabbim tamamına erdirsin gülün düğün fotolarına bakmayı da nasip etsin hep mutlu oluna.s.

Son düzenleme:
çok güzel bir evlilik teklifi olmuş. helal enişteye:)
Allah tamamına erdirsin inşallah düğün fotolarınıda görürüz.

süper yaa :) dsarısı bizim başımıza :) Allah mutluluğunuzu arttırsn canım.cok sevndim adına :)

ay canım benim ne güzel bi evlilik teklifi bu böyle doya doya yaşa canım bunu
gününün geri kalan kısmı mesaiye kalma kısmını ezip geçmiş unutulmuycak bi teklif almışsın bak
Rabbim tamamına erdirsin gülün düğün fotolarına bakmayı da nasip etsin hep mutlu oluna.s.
teşekkür ederim tatlım. inşallah görürüz düğün fotolarımı da boshayallersmile

allah mutluluğunuzu daim etsin..herşey istediğiniz gibi olsun.mutluluklar...................
amin. teşekkürler.......:1hug:

çok romantik bi evlilik teklifi olmuş gerçekten:) mutluluklar canım..
teşekkür ederim tatlım a.s.

çok güzel bir evlilik teklifi olmuş. helal enişteye:)
Allah tamamına erdirsin inşallah düğün fotolarınıda görürüz.
helal aşkıma opuyorumnanaktan
amin inşallah canım :kedi:

süper yaa :) dsarısı bizim başımıza :) Allah mutluluğunuzu arttırsn canım.cok sevndim adına :)
daha da güzellerini yaşarsın inşallah tatlım:lepi::1hug:

Back