şakkıdıyavrum benim beee laflara bak maşallah
demek ki daha iyilerine layıkmışsın kuşum, takma kafanayerimseniben:1hug:ah ah nerde bende o şans aday vardı adayda gitti
inşallah daha da iyisi olur tatlım. teşekkür ederim Şenizayy süper ya diyecek kelime bulamıyorum umarım böle bi sevgilmiz olur mutluluklar canım
tşk ederim tatlım. sevgilimde öyle dedi zaten, üzülme aşkım bundan sonra inş. hep birlikte olacağız. çok daha güzel günlerimiz olacak dediŞenizTebrik ederim inşallah tamamına erer.Maşallah çok da yakışıyorsunuz birbirinize. Çok güzel bi süpriz yapmış. O günü doya doya yaşamadığınız için üzülmeyin de, sevdiğinizin yanınızda oluşunun tadını çıkarın. Ömür boyu mutluluklar ......
aminnnnnnnnnnnnn. Sizin mutluluğunuz da hep daimi olsun inşallah. kötü günler hiç görmeyin:1hug:bizim hikaye değişik canım o yüzden teklif alamadım ama genede çoookk mutluyum allahım benim mutluluğum gibi sanada versin inşşş.. AMİİİNNNN
amin canım. Hayırlı kocalar versin Allahım:Saruboceq::lepi:Çok romantik...
:asigim:
Allah sizi hiç ayırmasın.
Biz bekarlara da evliliği hayırlı ve YAKIN etsin...
opuyorumnanaktan
amin canım. tşk ederim :1hug:rabbim tamamını erdirsin.
mutlulugunuz daim olsun
uğraşmış sevgilim. kıyamam ben ona. çok sevindim beğenmene :1hug:aman aman ne güzel teklif olmuş
ALLAH mutluluğunuzu bozmasın canımm.....
tşk ederimkaydirigubbakcemile5Sevginiz hep daim olsun,
Ne güzel bir teklf olmuş.
amin canım. tşk ederimopuyorumnanaktanallah tamamına erdirsin çok romantik canım ..
amin tatlım. inşallah hepimiz çok mutlu oluruz:Saruboceq:a.s.çok romantik yaaaaa:asigim:sevgili işallah hep böyle mutlu olursun.:Saruboceq:Şeniz
amin canım, tşk ederim:1hug:a.s.allah mutlu etsin ikinizede çok güzel çok değişik bir teklif olmuş opuyorumnanaktan
inşallah canım. inşallah evliliğimde teklifim kadar güzel olur. Allah utandırmasın. tez zamanda gireriz inşallah dünya evine:lepi:hihoyyyt delikafaduldentebrik ederim.. çok romantik bi teklif olmuş
allah tamamına erdirsin her şey en güzel haliyle sizin olsun mutluluklar..
teşekkür ederim. amin inş.:Saruboceq:ne güzel bi teklif almışsın.ömür boyu mutlu olun inşallah
amin canım. :Saruboceq:allah tamamına erdirsin
bu mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün
tşk ederim tatlım:1hug:ayyy... negüzel tatlım.Allah sevginizi saygınızı daim etsin ...
ayyy, merak ettim şimdi. nerde oturuyosun yada okudun ki canım? resmin varmıydı seninde forumda?ALLAH tamamına erdirsin şekerim
aşkınız sevginiz daim olsun
sevgili cim sanki seni tanıyor gibiyim daha önce görmüşüm gibi geldi hemşerim
neyse mutluluklaaaaaaarr
aminnnnn, hayırlısıyla inş. :Saruboceq:Allah tamamına erdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?