sonunda bizde tüp bebek için start verdik.!

canım ben daha tedavıye baslamadım içimde umut yok ama asılama düşünüyorum çapımda allahım sana şifa versin canım benım

canım başrmak inanmakla başlar umutsuzluğa düşersen baştan kaybedersin bak bana aslında oldukça umutsuz olmam gerken şeyler duyuyorum fakat ben hala çaba gösteriyor ve gönülden inanıyorum rabbim hayırlısıyla meleğimi verecek sende lütfen içini ferah tut ve inan rabbime sığın dualarla benimde dualarımda olacaksın bundan sonra:teselli:

canım benım allahım senın ümidini kırmasın rabbim herşeye kadir hiç beklemedıgın bı anda alırsın bebegini kucagına inşaallah canım haklısın umutu olmayanın hiç birşeyi olmaz

canım benım allahım senın ümidini kırmasın rabbim herşeye kadir hiç beklemedıgın bı anda alırsın bebegini kucagına inşaallah canım haklısın umutu olmayanın hiç birşeyi olmaz

sağol canım inşallah
sende daha umutla bakacaksın bundan sonra içini karartmayacak sabırla bekleyecek ve çaba göstereceksin yaşın daha çok genç uzun bir yol var önünde güçlü ve umut dolu olmalısın seni çok öpüyorum ve yeni yılda bebişine kavuşman için rabbime duayla sığınmanı istiyorumŞeniz
a.s.

canım inşallah çıkmaz öyle bir şey

bağırsak tüberkülozu atlatmışsın, geçmiş olsun bu hastalığın belirtileri neler acaba?

canım inşallah çıkmaz öyle bir şey

bağırsak tüberkülozu atlatmışsın, geçmiş olsun bu hastalığın belirtileri neler acaba?
CANIM BAĞIRSAK TÜBERKÜLOZU ZAYIFLAMA VE MİDE AĞRISI SANILAN FAKAT İLERLEMİŞ VAKKALARDA (BENDE OLDUGU GİBİ) AMANSIZ AĞRILAR YAŞATAN TEŞHİSİ ÇOK ZOR BİR HASTALIK BENİM AMELİYAT ESNASINDA DR ANLADI VE BİYOPSİ YAPTIRDI ÖYLE ÇIKMIŞTI ORTAYA BUARADA İYİ SENELER CANIMa.s.

Haydaaaa rüyacım yaklaşık on gündür giremiyodum şimdi okudum inşallah düzelir canım benim ya, neyseki yumurtaların toplanmış enazından tekrar onunla uğraşmıycaksın bu ay olmazsa öteki ay olur transferin sıkma canını, Allah hayırlısını versinde inşallah

Allah isteyen herkeze nasip eder inşallah. en kısa zamanda bebek sahibi olmanızı diliyorum.

inşallah 2008 herkese sağlık,mutluluk,huzur ve bebişlerini getirir...

2008 yılı beklediğin bebişini sana getirir işallah canımm...:1hug:

Allah isteyen herkeze nasip eder inşallah. en kısa zamanda bebek sahibi olmanızı diliyorum.

KIZLAR TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN 2008 UMUTLARIN YEŞERİP ÇİÇEKLER AÇTIĞI BİR YIL OLUR İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİNa.s.

ruyacım naptın cnm nasıl gıdıyo
CANIM BUGÜN EMBRYOLOGLA GÖRÜŞTÜM BENİM 7 YUMURTA TOPLANMIŞ 5 DÖLLENMİŞTİ KALİTELİ 4 TANE OLUŞMUŞ VE BUNLAR DONDURULDU ŞİMDİ REGL OLMAM BEKLENİYOR EGER BU AY KALINLAŞMA OLURSA RAHİM TABAKASINDA TARNSFER OLACAK YOK OLMAZSA LAPARASKOPİ VE HİSTERESKOPİ UYGULANACAK ARTIK DUALARLA RABBİME SIĞINDIM UMARIM KALINLAŞIR.
SEN NASILSIN CANIM NE AŞAMADASIN NASIL GİDİYO
:1hug:

merhaba rüyamelegim insallah güzel haberlerini bekliyorum takip ediyorum hep seni Allah yardimcin olsun

[
Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah hepimizin yüzünü güldürsün meleklerimize tez zamanda kavuşmak dileğiylea.s.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/QUOTE]

merhaba senin adına sevindim hayırlısı olsun inşallah a.s.

inşallah herşey yolunda gider canım Rabbim kalbine göre versin canım
ŞenizŞenizŞeniz

merhaba rüyamelegim insallah güzel haberlerini bekliyorum takip ediyorum hep seni Allah yardimcin olsun
SAĞOLASIN CANIM BENİM SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK :1hug:a.s.

[
Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah hepimizin yüzünü güldürsün meleklerimize tez zamanda kavuşmak dileğiylea.s.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE]
TEŞEKKÜR EDERİM a.s.
SİZİN SORUN NEYDİ

merhaba senin adına sevindim hayırlısı olsun inşallah a.s.[/QUOTE]

inşallah herşey yolunda gider canım Rabbim kalbine göre versin canım
ŞenizŞenizŞeniz
CANIM SAĞOLASIN AMİN İNŞALLAHa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…