- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
canım ben daha tedavıye baslamadım içimde umut yok ama asılama düşünüyorum çapımda allahım sana şifa versin canım benım
canım benım allahım senın ümidini kırmasın rabbim herşeye kadir hiç beklemedıgın bı anda alırsın bebegini kucagına inşaallah canım haklısın umutu olmayanın hiç birşeyi olmaz
CANIM BAĞIRSAK TÜBERKÜLOZU ZAYIFLAMA VE MİDE AĞRISI SANILAN FAKAT İLERLEMİŞ VAKKALARDA (BENDE OLDUGU GİBİ) AMANSIZ AĞRILAR YAŞATAN TEŞHİSİ ÇOK ZOR BİR HASTALIK BENİM AMELİYAT ESNASINDA DR ANLADI VE BİYOPSİ YAPTIRDI ÖYLE ÇIKMIŞTI ORTAYA BUARADA İYİ SENELER CANIMa.s.canım inşallah çıkmaz öyle bir şey
bağırsak tüberkülozu atlatmışsın, geçmiş olsun bu hastalığın belirtileri neler acaba?
kıslar yenı yılınız kutlu olsun rabbım yenı bır yılda hepımızın kucagını doldursun inş
inşallah 2008 herkese sağlık,mutluluk,huzur ve bebişlerini getirir...
2008 yılı beklediğin bebişini sana getirir işallah canımm...:1hug:
Haydaaaa rüyacım yaklaşık on gündür giremiyodum şimdi okudum inşallah düzelir canım benim ya, neyseki yumurtaların toplanmış enazından tekrar onunla uğraşmıycaksın bu ay olmazsa öteki ay olur transferin sıkma canını, Allah hayırlısını versinde inşallah
Allah isteyen herkeze nasip eder inşallah. en kısa zamanda bebek sahibi olmanızı diliyorum.
CANIM BUGÜN EMBRYOLOGLA GÖRÜŞTÜM BENİM 7 YUMURTA TOPLANMIŞ 5 DÖLLENMİŞTİ KALİTELİ 4 TANE OLUŞMUŞ VE BUNLAR DONDURULDU ŞİMDİ REGL OLMAM BEKLENİYOR EGER BU AY KALINLAŞMA OLURSA RAHİM TABAKASINDA TARNSFER OLACAK YOK OLMAZSA LAPARASKOPİ VE HİSTERESKOPİ UYGULANACAK ARTIK DUALARLA RABBİME SIĞINDIM UMARIM KALINLAŞIR.ruyacım naptın cnm nasıl gıdıyo
CANIM BUGÜN EMBRYOLOGLA GÖRÜŞTÜM BENİM 7 YUMURTA TOPLANMIŞ 5 DÖLLENMİŞTİ KALİTELİ 4 TANE OLUŞMUŞ VE BUNLAR DONDURULDU ŞİMDİ REGL OLMAM BEKLENİYOR EGER BU AY KALINLAŞMA OLURSA RAHİM TABAKASINDA TARNSFER OLACAK YOK OLMAZSA LAPARASKOPİ VE HİSTERESKOPİ UYGULANACAK ARTIK DUALARLA RABBİME SIĞINDIM UMARIM KALINLAŞIR.
SEN NASILSIN CANIM NE AŞAMADASIN NASIL GİDİYO
:1hug:
SAĞOLASIN CANIM BENİM SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK :1hug:a.s.merhaba rüyamelegim insallah güzel haberlerini bekliyorum takip ediyorum hep seni Allah yardimcin olsun
TEŞEKKÜR EDERİM a.s.[
Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah hepimizin yüzünü güldürsün meleklerimize tez zamanda kavuşmak dileğiylea.s.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE]
CANIM SAĞOLASIN AMİN İNŞALLAHa.s.inşallah herşey yolunda gider canım Rabbim kalbine göre versin canım
ŞenizŞenizŞeniz