sonunda bizde tüp bebek için start verdik.!

canım üzülme nolur.en azından yumurtaların iyi durumdaymış.Onlar bi toplansın ,dondurulur.Sonra tedavini olursun.Ve yoluna devam edersin.Allahım ben de dua ediyorum inşallah herşey iyi olur. :teselli:

canım hemen ümitsiz olma inşallah böyle birşey çıkmaz; dr.lar hemen en kötü senaryoyu yazıyorlar

ayrıca benim bildiğim ilaç ile kalınlaştırılabiliyorlar

inşallah bir sorun çıkmaz, Rabbim yardımcın olsun inşallah

cnm inş hersey yolunda gıder ve sen en kısa zamanda anne olursun ne olur uzulme inş transfere kadar rahım kalınlasır ama sen sımdıden stres yapma

canım sağolasın:1hug:
evet biraz öyle sanırım bende bakalım ilaçla kalınlaşırsa sorun yok

inşallah kötü birşey çıkmaz moralini yüksek tut senin için dua edeceğim:)
sağolasın canım dualara sığındım bekliyorum sabırla:1hug:

cnm inş hersey yolunda gıder ve sen en kısa zamanda anne olursun ne olur uzulme inş transfere kadar rahım kalınlasır ama sen sımdıden stres yapma
inşallah bende kalınlaşır diye umud ediyorum moralimde çok iyi rabbim hayırlısını versin hepimize:1hug:

kızlar merhaba bugün sabah yumurtalarım toplandı 7 adet alınmış transfer önümüzdeki aya kaldı rahim duvarı kalınlaşmadan transferi yapmıyor doktorum umarım tedaviye cevap verir kalınlaşır herşeyde vardır bi hayır hakkımızda hayırlısı buymuş sabırla beklemekten başka çarem yokbenneyaptımki

üzülme canım :1hug:
herşeyde bi hayır vardır.belkide doğru zaman gelecek aydır.
sen içini ferah tut,sabret ve dua et.inşallah herşey yolunda gidecek.
geç olsunda güç olmasın dimi canım:asigim:
allah yar ve yardımcımız olsun.
allaha emanet ol canım.a.s.

canım benim sakın moralini bozmaşutarafagitti bundada bir hayır vardır.. sabret bol bol dua et.. şimdilik bunu aklından çıkar şimdi yumişler toplandığına göre arşatır rahmini güçlendirici bitkiler var daha öncede demiştim hergün içme ama ara ara içmek bile fayda sağlıyormuş..
Allah yardımcın olsun .. inşallah 2008 in başlarında hamiş haberini alıcağız.. pozitif ol hep tamammı..öptüm seni...Şeniz

SAĞOL CANIM TABİKİ RABBİMİN UYGUN GÖRDÜĞÜ ZAMAN EN HAYIRLI ZAMAN OLACAKTIRa.s.

YOK CANIM MORALİM ÇOK ŞÜKÜR İYİ SADECE YARIN EMBRİYOLOG ARAYACAK ONU SABIRSIZLIKLA BEKLEMEKTEYİM BAKALIM KAÇ EMBRİYO ELDE EDİLECEK GERİSİ SABIR İŞİ BEKLEYECEĞİM DUALARLA RABBİME SIĞINARAK
DUALARIM EMEK HARCAYAN EVLAT SAHİBİ OLMAK İSTEYEN HERKES İÇİNa.s.

Canım benimya çok geçmiş olsun ben nasıl olmuşda sana hiç yazmamışım şimdi çok kızdım kendime dalgınlığıma gelmiş inan ...Moralini bozma canım bendede kist problemleri vardı ilaçlarla hallettik transferim oldu bugün sonuç için bekliyorum...Yani hepimizin problemleri aynı aslında bir ay olmazsa diğer ay inşallah ...rabbim hepimizi görüyor canım inşallh kucaklarımız dolacak beraberce bebişlerimizi konuşucaz inşallh biz yeteki sabretmesini bilip isyan etmeyelim...:teselli::teselli:

SAĞOL CANIM
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA POZİTİF SONUÇ HABERİNİ ALIRIZ
HERŞEYİN HAYIRLISI BEN BUNDADA BİR HAYIR OLDUGUNA İNANIYORUM VE HERZAMAN DEDİĞİM GİBİ SABIRLA BEKLİYORUM İSYAN ÇOK YANLIŞ OLUR HERHALİMİZE ŞÜKRETMELİYİZ VE RABBİME SIĞINIP HAKKIMIZDA HAYIRLISINI DİLEMELİYİZ:1hug:a.s.

Riyameleğim canım bende ilaçla kalınlaştığını biliyorum.İnşallah bi sorun olmadan gerçekleşir işlemlerin.Bebişin bekletmez senide yeni yılda annesiyle olur inş..

rüya meleğim nasıl gıdıyo tedavın
benim tedavi biraz sorunlu bağırsak tüberkülozu geçmişim var ve rahim tüberkülozundan şüpheleniyor dr araştırması yapılacak tek dileğim böyle bir rahatsızlık çıkmasın eger çıkarsa gebelik şansım nerdeyse yok yumurtalarım toplandı dondurulup saklanacak hayırlısı rabbim ne yazmışsa yaşayacağız sen ne durumdasın canım aşılama yapılacak sanırım nezaman planlanıyor aşılaman

canım ben daha tedavıye baslamadım içimde umut yok ama asılama düşünüyorum çapımda allahım sana şifa versin canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…