- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
Merhaba arkadaşlar bilenler vardır aranızda geçen ay kist problemimden dolayı tüp bebek tedavisine başlayamadık.
Çok şükür bugünki kontrolümde ksitimin kayboldugu gözlendi ve strat verdik sadece başlangıç bile beni çok ama çok heyecanlandırdı çok mutluyum umarım herşey yolunda gider.
16 yada 17 aralıkta regl olamam lazım 3 günü gideceğim
bugün bazı ilaçalar verdi başlangıç için rulid eşimle birlikte kullanacağız elevit pronatal ben kullanacağım ve regl in 3.günü giderken flucan kapsül içip gideceğim.
Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah hepimizin yüzünü güldürsün meleklerimize tez zamanda kavuşmak dileğiylea.s.
Hayırlı olsun inşallah bu sefer dileğin gerçek olur.
hayırlı ugurlu olsun canım allah hepimizin emeklerimizi boşa cıkarmısın allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
sağolun kızlar hayırlısıyla hepimizin yüzü güler inşallah a.s.hayırlısıyla mevlam gönlüne göre verir inşallah..şimdiden bol şanss.........
Merhaba arkadaşlar bilenler vardır aranızda geçen ay kist problemimden dolayı tüp bebek tedavisine başlayamadık.
Çok şükür bugünki kontrolümde ksitimin kayboldugu gözlendi ve strat verdik sadece başlangıç bile beni çok ama çok heyecanlandırdı çok mutluyum umarım herşey yolunda gider.
16 yada 17 aralıkta regl olamam lazım 3 günü gideceğim
bugün bazı ilaçalar verdi başlangıç için rulid eşimle birlikte kullanacağız elevit pronatal ben kullanacağım ve regl in 3.günü giderken flucan kapsül içip gideceğim.
Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah hepimizin yüzünü güldürsün meleklerimize tez zamanda kavuşmak dileğiylea.s.
inşallah canım a.s.hadi bakalım hayırlısıyla tutar inşallaaaaaah, nerde yaptırıyosun
evet biliyorum ve benim şuanda moralim çok iyi inşallah böyle devam eder sağol canıma.s.hayırlı olsun canım allah yardımcın olsun biliyorsun değilmi moral çok önemli inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın dualarım sizinle inşallah çifter çifter bebişlerin olur canımyerimseniben
sağol canım inşallah sonuda böyle başladığı gibi güzel gelir istyen herkesin emekleri boş çıkmasın inşallaha.s.canım çok sevindim gerçekten...daha önce başlayamadığından dolayı üzgündün bak şimdi başlayacaksın inş...bir de bakmışsın hamişsin...hadi bakalım Allah gönlüne göre versin...OLACAK BU İŞ HAYIRLISIYLA! içimden öyle geçti...yerimseniben
inşallah canımaaa umut tüpe karar verdin demek. bende yaptırıcam orda. hadi inşallah tutarda banada moral olur. hangi doktora gidiyosun, ben banu hanıma gitcem
canım hadi hayırlısı inşaallah güzel haberler vereceksin birtanem dilerimkli öyle olur aminnn inşaallah
CANIM BENİMKİ ÇİKOLATA KİSTİ DEĞİLDİ YUMURTA ÇATLAYAMADIĞI İÇİN OLUŞMUŞ BİR KİST 1 HAFTA HASTANEDE YATARAK TEDAVİ GÖRDÜM SONRA EVDE YASMİNE DEVAM ETTİM ÇOK ŞÜKÜR GİTTİ RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH:1hug:merhaba
çok sevindim başlamana :)
bir şey sormak istiyorum da sanırım çuk.kisti vardı sende canım, o ne durumda acaba;alınmışmıydı?
inşallah herşey yolunda gider, inşallah tutar canım
Rabbim emeğinizi boş çıkarmasın ,
Allahım hayırlısını, sağlıklısını versin inşallah, duallarım hepimiz için
sağol canım inşallah emek veren herkesinki başarılı geçsin inşallaha.s.sevindim canım inşallah başarılı geçer, herşey yolunda gider :)