sonunda bizde tüp bebek için start verdik.!

[

TEŞEKKÜR EDERİM a.s.
SİZİN SORUN NEYDİ

bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesinden kaynaklanıyo 1 defa mikroenjeksiyon yöntemiyle denedik ama olmadı şimdi ikinci denememizi yapıyoz geçen sefer kısa dönem tedavi görmüştüm bu sefer uzun dönem olcak lucrın e başladım inşallah bu sefer allah yardımcımız olsun...a.s.

bende iyiyim cok sükür artik son aylar oldugu icin biraz agirlastim ama yinede Allahima sükürler olsun her sey iyi.... böyle iste.....

Ben Ocak 23-24-25- gibi aşılama olcam bi değişiklik, yada aksilik olmazsa.
Hepimiz meleklerimize kavuşuruz inş.
İNŞALLAH CANIM
RABBİM BU YOLDA EMEK VEREN HERKESE YARDIM ETSİN HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN DUALRIM SİZLERLE:1hug:

[

bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesinden kaynaklanıyo 1 defa mikroenjeksiyon yöntemiyle denedik ama olmadı şimdi ikinci denememizi yapıyoz geçen sefer kısa dönem tedavi görmüştüm bu sefer uzun dönem olcak lucrın e başladım inşallah bu sefer allah yardımcımız olsun...a.s.
YOL UZUN OLSUN ÖNEMLİ DEĞİL SONU HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SENDE MELEĞİNE BU KEZ KAVUŞURSUN CANIMa.s.

bende iyiyim cok sükür artik son aylar oldugu icin biraz agirlastim ama yinede Allahima sükürler olsun her sey iyi.... böyle iste.....
CANIM KENDİNE VE YEĞENİME DİKKAT ET OLURMU
SAĞLIKLA KUCAGINA ALMANI NASİP ETSİN RABBİM İNŞALLAH:nazar:a.s.:nazar:

CANIM NASIL OLAYIM KENDİMİ OYALAMA YOLLARI ARAMAKTAYIM REGL OLMAK İÇİN BEKLİYORUM HAFTAYA OLMASI LAZIM
KAR YAĞIŞINI GÖRÜNCE DAYANAMADIM BİRAZ YÜRÜYÜŞ YAPTIM İYİ GELDİ
SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR İYİSİN İNŞALLAHa.s.

Bide böyle bi durum var dimi regl olmayı beklediğimiz günler bile oluyo çocuk diye diye ölürken.....Çok üzgünüm çoook

Dışarı çıkmakla iyi yapmışsın canım bizim yerimizide yürüseydin biraz lapa lapa kar altında ne hoş kıskandım valla....

Ben paso yatıyorum evde canım ya ne yapayım beklemedeyim transfer sonucum ayın 11 de belli olcak kafam çok karışık gün geçtikçe heyecan ve korku basıyor inşallah iyi bi sonuç alırım Allahım inşallah....

Senin tedaviinde hayırlısıyla başlar inşallah sonu hayır olsunda var geç olsun...İnşallah yakında hepimiz hamiş olucaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun...sevgiler....:1hug::1hug:

Bide böyle bi durum var dimi regl olmayı beklediğimiz günler bile oluyo çocuk diye diye ölürken.....Çok üzgünüm çoook

Dışarı çıkmakla iyi yapmışsın canım bizim yerimizide yürüseydin biraz lapa lapa kar altında ne hoş kıskandım valla....

Ben paso yatıyorum evde canım ya ne yapayım beklemedeyim transfer sonucum ayın 11 de belli olcak kafam çok karışık gün geçtikçe heyecan ve korku basıyor inşallah iyi bi sonuç alırım Allahım inşallah....

Senin tedaviinde hayırlısıyla başlar inşallah sonu hayır olsunda var geç olsun...İnşallah yakında hepimiz hamiş olucaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun...sevgiler....:1hug::1hug:

sorma canım gebe kalmak isterken regl olmayı beklemek bana trajikomik geliyor:roflol:
bak üzüldüm şimdi düşünemedim canım nispet yapar gibi oldu sen yatmak zorundasın dimi olsun sende şöle düşün ilerde evladınla kar lapa lapa yağarken yürüme olasılığını düşün :1hug:
buarada inan bende heyecanla ve merakla bekliyorum senin sonucunu ama hiç olumsuz bir düşünce gelmiyor aklıma hayırlısıyla meleğine kavuşacaksın canım az daha sabıra.s.

YOL UZUN OLSUN ÖNEMLİ DEĞİL SONU HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SENDE MELEĞİNE BU KEZ KAVUŞURSUN CANIMa.s.

inşallah olur siteye yeni üye oldum sana siteyle ilgili bir kaç soru sorsam yardım cı olurmusun ?

inşallah olur siteye yeni üye oldum sana siteyle ilgili bir kaç soru sorsam yardım cı olurmusun ?
CANIM SORMAK İSTEDİĞİN HERŞEYİ SORABİLİRSİN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM TABİKİa.s.

Rüyameleğim sana sıksık yazamasamda çok sıkı takipçin olduğumu bilirsin sen rüya değil iyilik meleğisin canım çok kocaman güçlü güzel ve iyi bir yüreğe sahip olduğuna eminim Yüce ALLAHA inancın çok büyük bunun farkındayım ve inanıyorumki sen mükafatlandırılacaksın meleğine kavuşacaksın rabbim sabrının inancının karşılığını elbet verecek dualrım seninle canımmmm benima.s.:1hug:

canım benim güzel sözlerin için teşekkür ederim fakat şunuda söylemeliyim senin yüreğinin güzelliği sözlerine yansımış iyiki varsın desteğin için sağolasın kendine çok ii bak bitanema.s.:1hug:

:nazar:
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için a.s.

hoşgeldin canım a.s.
biz burada birbirimiza destek olmaya çalışıyoruz
:teselli:

ben bunun çok faydasını gördüm canım:asigim:
bu nedenle tüm arkadaşlarım teşekkür ediyorum:1hug:

umarım sana da faydası olacaktır :nazar::enbuyukkk:

Canim Yeni Konu Açmak Istediğinde Yeni Mesaj Var Forumun Baş Taraflarinda Sohpet Demişsin Istediğin Konuya Katilip Yazabilirsin Cevap Gelmezse Arada Sayfani Yenile

:nazar:

hoşgeldin canım a.s.
biz burada birbirimiza destek olmaya çalışıyoruz
:teselli:

ben bunun çok faydasını gördüm canım:asigim:
bu nedenle tüm arkadaşlarım teşekkür ediyorum:1hug:

umarım sana da faydası olacaktır :nazar::enbuyukkk:[/QUOT

evet canım bende öyle umuyorum sanırım bizim yaşadıklarımızı en iyi burada aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar anlar allah hepimizin yardımcısı olsun seninle arkadaş olmak isterim tedavi aşamasındamısın yoksa meleğine kavuştunmu?a.s.

ruyamelegim bir kist yuzunden bunca skldigina degdi mi canimcimmmyerimseniben
cok sevindimmmmm Allah ikiz bebis nasip etsin insallah canim
CANIMMM BENİM SAĞOLASIN İNŞALLAH :emir_bebek::emir_bebek: DAHA FAZLA ÜZMEDEN GELİRLER ÇEKTİĞİM SIKINTILAR SONUCUNDA ONLARA KAVUŞACAKSAM ÇEKİLEN ACILAR VIZ GELİR SEN NASILSIN CANIM NASIL GİDİYORa.s.

X