- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
SANADA İYİ BAYRAMLAR CANIMa.s.rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın inş ocak sonunda hepımız hamıs olacagız inş bayramınız kutlu olsun arkadaslarımmmmm
SANADA İYİ BAYRAMLAR CANIMa.s.
BU SABAH DOKTORDAYDIM YARIN İĞNELERE BAŞLIYORUM UMARIM ÇOK ACITMIYORDUR.:bbo:
İNŞALLAH CANIM 2008 HAMİŞLERİ OLURUZ HEPİMİZ:1hug:
CANIM BENİM SAĞOLASIN BENİMLE BERABER HEYECANLANMAN SEVİNMEN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM BENİM SEN NASILSIN BEBİŞİN NASIL KENDİNE VE MELEĞİNE İİİ BAK :1hug:rüyam çok sevindim inanki.
şirkette yasakladıkları için giremiyorum siteye seni merak ettim bende.çok heyecanlandım Rabbim inşallah dualarımız,çabanı boşa çıkarmaz ve en kısa sürede annecikk olursun sende.Hayırlısı bakalım.
çok sevindim yaa valla yazmayı bitiremiyorum:1hug:
hiç acımıyo merak etme nası yapılacagını göstermilerdır evde kendın yapcan rahat ol canım Şeniz
KAÇINCI İĞNEDESİN ?VE SAKINCASI YOKSA HANGİ MERKEZDE YAPTIRIYORSUN SENDE İSTANBULDASIN MERAK ETTİM BELKİ AYNI YERDE YAPTIRIYORUZDURcanım gun once 4 gun sonra cagıracak snra sıklasacak benımde oyle oldu sımdı 2 gunde 1 gıdıyorum bu hafta toplamam yapılır kanumca sakın ol tamammı
doktorunla herseyı konus kafana takılan herseyi sor Şeniz
SANIRIM SENİNKİ UZUN PROTOKOL BEN KISA PROTOKOL TEDAVİSİNDEYİM BENDE UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖRÜYORUM MERKEZDENN VE DOKTORDAN ÇOK MEMNUNUM UMARIM HEPİMİZ 2008 HAMİŞLERİ OLURUZ CANIM Şenizcanım ben pregon ve lucrın yapıyorum lucrın e
catlatma gunune kadar devam etcez
pregon nun 2. kutusndayım ınteranatıal hospital da yaptırıyorum doktorum engin oral prof ve harıka bı doktorŞeniz
ınsallah canım benım ehrsey guzel olur
guzel gunler bekler bızıŞeniz
amin inşallah canım evet aynen insülin iğnesine benziyorkızlar kolaygelsin
tebrik ediyorum valla
Rabbim emeklerinizin karşılığını verir inşallah
bu iğneler insülin iğnesine benziyor herhalde?
onu sormadım ama biraz ince dedi bebe aspirini verdi çarşamba tekrar bakacak kalınlaşmamışsa başka ilaç ekleyecek hayırlısı herşeyinrahim tabakası kaç mm imiş canım
ya da ne kadar olması gerekiyormuş?
amin canımben de merak ettim
son ultrasonda 8 mm idi benim kalınlık normal dediler
İnşallah herşey yolunda gider canım,
bu sabır ve emeğinin karşılığını versin Rabbim inşallah
KIZLAR BUGÜN KONTROLÜM VARDI YUMURTALAR İYİ GELİŞİYOR BEKLENENDEN DAHA İYİ FAKAT BAŞKA BİR SORUNLA KARŞI KARŞIYA KALDIM RAHİM TABAKASI İNCE KALINLAŞMIYOR EĞER KALINLAŞMAZSA TARANSFER ERTELENİP RAHİM İÇİ ARAŞTIRILACAK DOKTORUM RAHİM TÜBERKÜLOZUNDAN ŞÜPHE EDİYOR 3 YIL KADAR ÖNCE GEÇİRMİŞ OLDUĞUM BAĞIRSAK TÜBERKÜLOZU BU RAHATSIZLIĞA SEBEP OLABİLİRMİŞ ŞUANDA TEK DİLEĞİM TRANSFER ZAMANINA KADAR RAHİM TABAKASININ KALINLAŞMASI
EGER RAHİM TÜBERKÜLOZU TEŞHİSİ KONURSA İŞTE HERŞEYİN BİTTİĞİ NOKTA OLACAK ÇÜNKİ TÜP BEBEK BİLE OLMAZ DEDİ DR NETTE ARAŞTIRDIM EVET DR DOĞRU BİLGİ VERMİŞ HERŞEYİN HAYIRLISI TABİ AMA TÜP BEBEK ŞANSIMIDA YİTİRİRSEM NAPARIM BİLEMİYORUM
BENİMLE AYNI SORUNU YAŞAYIP GEBE KALAN VARMI MERAK EDİYORUM UMUT ARIYORUM AÇIKÇASI
canım, bu konuyla ilgili bir fikrim yok ama sana stres yapmamanı söylemek istedim.. kafanı çok takma herşeyin iyi yolunda gideceğini düşün.. şimdilerde herşeyin çaresi var.. yumurtalarında iyi gelişiyormuş, bence bunu düşün hemen moralini bozma olurmu.. hem sende bir arşatırsana yanlış hatırlamıyorsam böğürtlen yaprağı rahim iç tabakasını kalınlaştırarak bebeğin tutunmasına kolaylık sağlıyormuş diye hatırlıyorum.. bende bir bakayım bişeyler bulursam sana yazarım tamamı tatlım..