- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
güzel sözlerin ve dileklerin için çok sağol canım ben sizi bırakırmıyım arada gebeliğede ugruyorum merak etme :1hug:Rüyacım canım senin güzel gönlünü bilen biliyor ve ben inanıyorumki rabbim senin emeklerini boş çıkarmıyacak
senki gebelik bölümünde hiç karşılıksız birçok insana okadar yardımcı oldunki yazdıkların bizlere terapi gibi gelirdi şimdilerde genelde bu bölümdesin sanırım bu bölümdeki arkadaşlarda seni tanıdıkça çok sevecekler kendini fazla özletme arada bizim bölümede uğra daha öncede dediğimiz gibi sensiz boynu bükük kalırız umarım hamiş olursun ve sürekli gebelik bölümünde görürüz seni kendine iyi bak rabbim yanından meleklerini hiç ayırmasın inşallah. a.s.a.s.
canım benım ınsallah hayırlısıyla hamıs olursun darısı bebek steyenlerın basınaa.s.
Merhaba arkadaşlar bilenler vardır aranızda geçen ay kist problemimden dolayı tüp bebek tedavisine başlayamadık.
Çok şükür bugünki kontrolümde ksitimin kayboldugu gözlendi ve strat verdik sadece başlangıç bile beni çok ama çok heyecanlandırdı çok mutluyum umarım herşey yolunda gider.
16 yada 17 aralıkta regl olamam lazım 3 günü gideceğim
bugün bazı ilaçalar verdi başlangıç için rulid eşimle birlikte kullanacağız elevit pronatal ben kullanacağım ve regl in 3.günü giderken flucan kapsül içip gideceğim.
Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah hepimizin yüzünü güldürsün meleklerimize tez zamanda kavuşmak dileğiylea.s.
canim seini adina sevindim ins herse yolunda gider en yakin zamanda seninde hamis haberlerini aliriz :dance:
canım benim şuan bir sorun yok sadece heyecan var sen nasılsın varmı bir gelişme:1hug:rüya meleğim umarım herşey yolunda gidiordur
inşallah bu sefer olacak bak sen moralini güzel tut
böyle endişelenme
rahat ol
Rabbim bu güzel dileklerini geri çevirmesin hepimizi güldürsün inşallah
hayırlsı canım sende içini ferah tut dualarım seninle :1hug:bende gelişme yok beklemedeyim
ocakta ilk regl olunca gidicem inşallah bakalım
inşallah bir sorun çıkmaz
:)
canım benim inşallah herzaman yanınızdayım her türlü desteğe varım :1hug:bakarsın bu ay senin müjdenle güleriz, sen de öbür ay bize destek olursun:sm_cool:
Allah isteyen herkeze versin inşallah:1rolleyes:
sağol canım allah hepimizin gönlüne göre versin aynı zamanlarda başlıyoruz hakkımızda hayırlısı:1hug:rüyacım tedavin hayırlı olsun.rabbim gönlüne göre versin.
bende 16 arlıkta ilk iğnemi atılacağım.tüp bebeğe başlıyorum.
allah yardımcımız olsun.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.a.s
allaha emanet olun.
canım umarım hepimiz olumlu sonuçlarla bitiririz tedavilerimizi ve meleklerimizi göbeciklerimizde hisseder anltırız burdan birbirimize:1hug:ay ne guzel inş hamıs dolacak burası bende basladım hayırlısı bakalım
KUZUUM VE SWETLANA tüpbebek sürecinizda Rabbim kolaylık versin kızlar:teselli:
güçlü olun, korkmayın, bebişlerimiz gelsin inşallah
bu ay teyze olalımsengözlerimebaksanab
diğer ay da belki anne oluruz:roflol::roflol::roflol:
Kizlar Sonunda Regl Oldum Hayatimda Regl Oluşuma Bukadar Sevindiğimi Hatirlamiyorum Kontrol Etmek Için Wc Den çikamaz Olmuştum Yarin Sabah 8:00 Dr Gidiyorum.
sağol canım biraz trajikomik hamile kalmak isteyip regl yolu gözlemekcanım ben de bu ayki kadar sevinmemiştim .inan seni çok iyi anlıyorum hadi hayırlısııııı