sonunda bizde tüp bebek için start verdik.!

güzel sözlerin ve dileklerin için çok sağol canım ben sizi bırakırmıyım arada gebeliğede ugruyorum merak etme :1hug:

canim seini adina sevindim ins herse yolunda gider en yakin zamanda seninde hamis haberlerini aliriz :dance:

canim seini adina sevindim ins herse yolunda gider en yakin zamanda seninde hamis haberlerini aliriz :dance:

sağol canım benim inan senin sonucu çok merak etmiştim ve pozitif oldugunu duyunca çok sevindim rabbim inşallah bana ve isteyen tüm anne adaylarına tez zamanda nasip eder:1hug:

rüya meleğim umarım herşey yolunda gidiordur
inşallah bu sefer olacak bak sen moralini güzel tut
böyle endişelenme
rahat ol
Rabbim bu güzel dileklerini geri çevirmesin hepimizi güldürsün inşallah

bakarsın bu ay senin müjdenle güleriz, sen de öbür ay bize destek olursun:sm_cool:
Allah isteyen herkeze versin inşallah:1rolleyes:

rüya meleğim umarım herşey yolunda gidiordur
inşallah bu sefer olacak bak sen moralini güzel tut
böyle endişelenme
rahat ol
Rabbim bu güzel dileklerini geri çevirmesin hepimizi güldürsün inşallah
canım benim şuan bir sorun yok sadece heyecan var sen nasılsın varmı bir gelişme:1hug:

bende gelişme yok beklemedeyim
ocakta ilk regl olunca gidicem inşallah bakalım
inşallah bir sorun çıkmaz
:)

rüyacım tedavin hayırlı olsun.rabbim gönlüne göre versin.
bende 16 arlıkta ilk iğnemi atılacağım.tüp bebeğe başlıyorum.
allah yardımcımız olsun.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.a.s
allaha emanet olun.

KUZUUM VE SWETLANA tüpbebek sürecinizda Rabbim kolaylık versin kızlar:teselli:
güçlü olun, korkmayın, bebişlerimiz gelsin inşallah
bu ay teyze olalımsengözlerimebaksanab
diğer ay da belki anne oluruz:roflol::roflol::roflol:

sağol canım allah hepimizin gönlüne göre versin aynı zamanlarda başlıyoruz hakkımızda hayırlısı:1hug:

ay ne guzel inş hamıs dolacak burası bende basladım hayırlısı bakalım
canım umarım hepimiz olumlu sonuçlarla bitiririz tedavilerimizi ve meleklerimizi göbeciklerimizde hisseder anltırız burdan birbirimize:1hug:

cnm cok saol inş sende bızde hepımız hamıs olacagız ben bugun kısmetse 4.ıgnemı yaptıracam

merhabalar benim sormak istediğim özel bir merkez tüp bebek tedavisine başlarken neler istemeli sözleşme gibi bir evrak düzenleniyormu benden henüz hiç birşey istemediler tedaviyle alakalı değil sorum yasal prosedür nasıl işler

Kizlar Sonunda Regl Oldum Hayatimda Regl Oluşuma Bukadar Sevindiğimi Hatirlamiyorum Kontrol Etmek Için Wc Den çikamaz Olmuştum Yarin Sabah 8:00 Dr Gidiyorum.

rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın inş ocak sonunda hepımız hamıs olacagız inş bayramınız kutlu olsun arkadaslarımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…