- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 39
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
ÇOK ŞÜKÜR CANIM ŞUANDA SORUN YOK REGL OLUNCA BELLİ OLACAK BENİ NELERİN BEKLEDİĞİ HAYIRLISI.rüya melegım nasılsın hersey yolunda dimi bende rejıme basladım bakalım hayırlısı 60 a düşünce aşılama düşünüyorum
İYİ ÇOK DEĞİL İNSAN İSTERSE VERİR.ben su anda 73 kıloyumhayırlısı bakalım inşaallah canım sorun cıkmaz hayırlı bı evlat gelır dualarım sızınle canım bizde anne oluruz bi gün
inşaallah
HADİ BAKALIM İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR BEN İNANIYORUM ÖNCE KİLOLARDAN KURTULACAK SONRADA TATLI MELEĞİNE KAVUŞACAKSIN:1hug:bu sefer cok kararlıyım canım verecem bu haın kıloları :) ama hersey kılo vermek le bıtmıyo hayırlısı bakalım
inşaallah canım hepımız hayırlısıyla meleklerımıze kavusuruz
----------------.........................??
yok canım iyiyim sen nasılsınne oldu canım moralinmi bozuk?a.s.
CANIM BENİM İYİYİM DEĞİŞİKLİK YOK REGL OLMAYI BEKLİYORUM BURASI GEBELKİK KADAR AKTİF DEĞİL YADA BEN BU BÖLÜME YENİ KATILDIĞIM İÇİN FAZLA ARKADAŞIM YOK BURADAmerhaba rüya melegim nasilsin son haberler nasil?artik seni gebelik formunda göremiyorum ara sira gelsene....
Rüyam çok sevindim ya Allahım inşallah tez zamanda nasip edecek.Ben diyorum çok yakın bu.Bak yarının neler getireceğini bilemiyoruz.Hiç olmayacak hiç umut yok dediğin bir dönemde rabbim neyle karşılaştırdı seni.Olacak bebeğim olacak.Sen rahat ol ve moralini yüksek tut.a.s.
CANIM BENİM SAĞOLASIN YA BUARALAR ÖYLE İHTİYACIM VARKİ DESTEĞİNİZE ÇOK CANIMSIN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN İNŞALLAH:1hug:Geçti meleğim şu an iyiz ikimizde.Herhangi bir aksilik yok şu anda.Şükürler olsun her şey yolunda.Senin de çok yakın ben senin en ümitsiz olduğun anlarda bile bunu savunuyordum sana.Hemde ikizlerin olsa avatarındaki gibi.İnanki hamile olduğumu öğrendiğimden beri dualarım hiç eksik olmadı.
Herhalde arkadaşım destek olucaz tabii sana.Sen de bir melek gibisin kimin canı sıkılsa anında ordasın.Ben senin her zaman yanındayım bunu bil.