- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
SAĞOLASIN CANIMRüyameleğim inşallah gerek kalmaz lap ve his. ye de kalınlaşır ve yapılır işlemin..
SAĞOLASIN CANIM
İNŞALLAH TEK DİLEĞİM KALINLAŞSIN DİYE SEN NASILSIN NE AŞAMADASIN ŞUANDA
RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN a.s.
İNŞALLAH CANIMBen Ocak 23-24-25- gibi aşılama olcam bi değişiklik, yada aksilik olmazsa.
Hepimiz meleklerimize kavuşuruz inş.
YOL UZUN OLSUN ÖNEMLİ DEĞİL SONU HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SENDE MELEĞİNE BU KEZ KAVUŞURSUN CANIMa.s.[
bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesinden kaynaklanıyo 1 defa mikroenjeksiyon yöntemiyle denedik ama olmadı şimdi ikinci denememizi yapıyoz geçen sefer kısa dönem tedavi görmüştüm bu sefer uzun dönem olcak lucrın e başladım inşallah bu sefer allah yardımcımız olsun...a.s.
CANIM KENDİNE VE YEĞENİME DİKKAT ET OLURMUbende iyiyim cok sükür artik son aylar oldugu icin biraz agirlastim ama yinede Allahima sükürler olsun her sey iyi.... böyle iste.....
CANIM NASIL OLAYIM KENDİMİ OYALAMA YOLLARI ARAMAKTAYIM REGL OLMAK İÇİN BEKLİYORUM HAFTAYA OLMASI LAZIMRüyameleğim canım nasılsın?
CANIM NASIL OLAYIM KENDİMİ OYALAMA YOLLARI ARAMAKTAYIM REGL OLMAK İÇİN BEKLİYORUM HAFTAYA OLMASI LAZIM
KAR YAĞIŞINI GÖRÜNCE DAYANAMADIM BİRAZ YÜRÜYÜŞ YAPTIM İYİ GELDİ
SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR İYİSİN İNŞALLAHa.s.
Bide böyle bi durum var dimi regl olmayı beklediğimiz günler bile oluyo çocuk diye diye ölürken.....Çok üzgünüm çoook
Dışarı çıkmakla iyi yapmışsın canım bizim yerimizide yürüseydin biraz lapa lapa kar altında ne hoş kıskandım valla....
Ben paso yatıyorum evde canım ya ne yapayım beklemedeyim transfer sonucum ayın 11 de belli olcak kafam çok karışık gün geçtikçe heyecan ve korku basıyor inşallah iyi bi sonuç alırım Allahım inşallah....
Senin tedaviinde hayırlısıyla başlar inşallah sonu hayır olsunda var geç olsun...İnşallah yakında hepimiz hamiş olucaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun...sevgiler....:1hug::1hug:
CANIM SORMAK İSTEDİĞİN HERŞEYİ SORABİLİRSİN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM TABİKİa.s.YOL UZUN OLSUN ÖNEMLİ DEĞİL SONU HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SENDE MELEĞİNE BU KEZ KAVUŞURSUN CANIMa.s.
inşallah olur siteye yeni üye oldum sana siteyle ilgili bir kaç soru sorsam yardım cı olurmusun ?
Rüyameleğim sana sıksık yazamasamda çok sıkı takipçin olduğumu bilirsin sen rüya değil iyilik meleğisin canım çok kocaman güçlü güzel ve iyi bir yüreğe sahip olduğuna eminim Yüce ALLAHA inancın çok büyük bunun farkındayım ve inanıyorumki sen mükafatlandırılacaksın meleğine kavuşacaksın rabbim sabrının inancının karşılığını elbet verecek dualrım seninle canımmmm benima.s.:1hug:
CANIM SORMAK İSTEDİĞİN HERŞEYİ SORABİLİRSİN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM TABİKİa.s.
teşekkür ederim bende yeni bir konu başlığı açmak istiyorum bide sohbet edildiğini gördüm bu sohbete nasıl katılabilirim a.s.
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için a.s.mrb sünger cim.sohbete 50 mesajdan sonra ekranda sayfan açılıyor ancak o zaman girebilirsin.a.s.
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için a.s.
hoşgeldin canım a.s.
biz burada birbirimiza destek olmaya çalışıyoruz
:teselli:
ben bunun çok faydasını gördüm canım:asigim:
bu nedenle tüm arkadaşlarım teşekkür ediyorum:1hug:
umarım sana da faydası olacaktır:enbuyukkk:[/QUOT
evet canım bende öyle umuyorum sanırım bizim yaşadıklarımızı en iyi burada aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar anlar allah hepimizin yardımcısı olsun seninle arkadaş olmak isterim tedavi aşamasındamısın yoksa meleğine kavuştunmu?a.s.
CANIMMM BENİM SAĞOLASIN İNŞALLAHruyamelegim bir kist yuzunden bunca skldigina degdi mi canimcimmmyerimseniben
cok sevindimmmmm Allah ikiz bebis nasip etsin insallah canim