Sonunda benimde memem var

Kızlar naber nasılsınız, nasıl gidiyor süreç:) ya benm göğüs ucu çevresi hala hassas normaldir dimi daha 1 ayı bile doldurmadm ama bu durum gıcık edio beni:)
İyiyim seni sormalı :) benimde uçlar hassas normal o bı sure daha batma acı olacak

Kızlar naber nasılsınız, nasıl gidiyor süreç:) ya benm göğüs ucu çevresi hala hassas normaldir dimi daha 1 ayı bile doldurmadm ama bu durum gıcık edio beni:)
Selam benimde aynısı 3. Haftam bitti hala meme ucunda aşırı hassasiyet var dokunamıyorum bile sızlıyorlar. Yumuşamaya başladı mı senin benim baya yumuşadılar. Hala medikal sütyen kullanıyorum.

Selam benimde aynısı 3. Haftam bitti hala meme ucunda aşırı hassasiyet var dokunamıyorum bile sızlıyorlar. Yumuşamaya başladı mı senin benim baya yumuşadılar. Hala medikal sütyen kullanıyorum.
Yumuşama var hatta su sesi geliyor sudyen kullanmıyorum

Yumuşama var hatta su sesi geliyor sudyen kullanmıyorum
Ben de su sesi yok ama şuan tek sorunum sabahları kalktığımda ağrıyla kalkıyorum sizde de var mı bu acaba yan yatıyorum hala yüzüstü hiç yatmadım ama her sabah kesintisiz göğsümdeki kasların ağrısıyla uyanıyorum

Çok şükür gün geçtikçe iyileşiyor..benimde dün 1 ay doldu ve hala meme ucu çevresi çok hassas..ben medikal sütyeni çıkaramadım çıkarınca tuhaf bi şekilde sertleşiyorlar ağrı oluyor sanki..sporcu sütyeniyle bile rahat edemiyorum..bir de bi göğsümün meme ucu kahverengi yeri büyük diğerinin daha küçük sanki yamuk yumuktu..kaç gündür onu takmıştım kafaya görüntü rahatsız ediyordu..bugün sütyeni açıp baktığımda ikisi de eşit olmuş çok şaşırdım çok enteresan bi süreç bu zamanla herşey düzeliyor sanırım

Merhaba o bende de oldu bir taraf çöktü resmen meme ucumun inşallah benimde düzelir

Önceki ölçünüz kaçtı acaba? Bi de boy ve kilonuz? 350 dedi dr bana, büyük mü acaba dedim ama siz de 400 kusur küçük gibi dediniz. Merak ettim
Ben de 4 hafta sonra olacağım bu CC olayına gelirsek şimdi normalde memenizde kaç cc doku olduğuna bağlı kişiden kişiye değişiyor bende bir 300 düşünüyorum varmış totalde 500 gibi bir şey olacak yine de son provada netleşecek bakalım

Merhabalar merak ettiğim dar sütyen giyince göğüsler acımıyor mu dokununca falan Ben de yakında olacağım da

300 ameliyat olmaya değmez eğer 500 oluyorsa kesinlikle yaptır şöyle soylim 75-80 arası giyiyordum şuan 85-90 gibi ama ben daha dolgun istedim 405 bana az geldi

Evet cc olayı kişiden kişiye değişiyor boy kiloya ve kendi dokuna bağlı olarak. Ben minyon biriyim 375 cc bende gayet dolgun duruyor ki kendi dokum da yok denecek kadar azdı. Kendi dokusu olan bir arkadaşım da 300 cc yaptırdı gayet dolgun görünüyor oda benim gibi minyon birisiydi fakat dokusu vardı.

Merhabalar merak ettiğim dar sütyen giyince göğüsler acımıyor mu dokununca falan Ben de yakında olacağım da
Kullanılan medikal sütyenden mi bahsetiyorsunuz normal sütyen mi. Normal sütyen ise daha hiç denemedim bilemiyorum ama medikal sütyen benim ilk gün acımıştı bazı doktorlar ameliyattan çıkmadan takıyorlar bazıları 1 gün sonra. Benim doktorum çıkmadan takmayı tercih etti uyandığımda sütyen üzerimdeydi. İlk gün sütyen çok sıktı canımı yaktı ama sonra alıştım hala kullanıyorum sporcu atleti gibi düşünün hatta şuan onu çıkarırsam tuhaf hissediyorum dokunma kısmı da zaten ben ameliyattan sonra belli bir süre hiç dokunamadım 2 3 gün sonra dokunmaya başladım dokununca bişey hissetmedim açıkçası ağrı acı vs.

Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim buna her sabah ağrıyla uyanıyorum sanki bıçak saplanıyor sizin de oluyor mu bu

Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim buna her sabah ağrıyla uyanıyorum sanki bıçak saplanıyor sizin de oluyor mu bu
Bende de vardı üç hafta bitmişti hala her sabah gerginlik ağrı ve bıçak saplanması hissiyle uyanıyordum..kontrole gittiğimde sordum bunlar normal beklediğimiz ağrılar dediler.şuan 1 ayım doldu mesela o sabah kalktığımda ki ağrı yok denecek kadar azaldı

Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı bilmiyorum ama 6 aya kadar normal bunlar dolardan bakınca iyileşmiş görünsekte içerdeki yaraların kasların iyileşmesi için zaman gerek.

Çok sevindim İnşallah benim de haftaya azalacak o zaman şuan tek sorunum o kaldı teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…