Sonunda benimde memem var

Merhaba kizlar yorumlarda cok cc konusulmus ama cc nin yani sira memenin genisligide cok onemli. Mesela bana doktorum genisligi icin 11.75 cm dedi ve motiva ergonomix corse takti 380 cc lik. Baya dolgun duruyor cok memnunum ben. Nerdeyse hic yoktan 70e takiyorum suan. Ama meme genisligi 12.50 veya 13 cm olan kisilerde 380 cc cok daha kucuk durur mesela daha genis bir alani doldurdugu icin.

Kızlar selammm 👋 bu konunun altında konuştuğumuz arkadaşlarla aşağı yukarı aynı zamanlarda ameliyat olmuştuk. Durumlar nasıl sizde? İyi misiniz? Ben de her sabah uyandığımda kas ağrısı oluyor sadece haricinde gün içerisinde hiç bir ağrı hissetmiyorum.

Merhaba kizlar yorumlarda cok cc konusulmus ama cc nin yani sira memenin genisligide cok onemli. Mesela bana doktorum genisligi icin 11.75 cm dedi ve motiva ergonomix corse takti 380 cc lik. Baya dolgun duruyor cok memnunum ben. Nerdeyse hic yoktan 70e takiyorum suan. Ama meme genisligi 12.50 veya 13 cm olan kisilerde 380 cc cok daha kucuk durur mesela daha genis bir alani doldurdugu icin.
Çok haklısınız bunu bende diyorum hep minyon olmak yada yapılı olmak gibi 😂 bende de 300 birinde 375 birinde var ve gayet dolgun duruyor mesela bana daha büyüğü zaten olmayacakmış yani başlarda üzüldüm bende keşke daha büyüğü olsaydı diye ama şuan halimden memnunum. Buradaki arkadaşların bazılarının vücudu kaldırabileceği halde doktorları küçük takmayı tercih etmiş ondan yakınıyorlar haklılar da.

Merhaba benim ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu ve hala sol göğsümde ağrı gerginlik oluyor..Cuma günü biraz şiddetlenince korktum randevu aldım bugün gittim..mesela özellikle sabah kalkınca dokununca oluyor..eğilince sanki biri proteze asılıyor gibi oluyordu..daha önce de aynı şikayetten kontrole gittim bugün de gittim..ikisinde de doktor çok normal dedi dıştan iyileşmiş gibi görünse de iç yaralar daha iyileşmedi dedi..sağda hiç bişey yok mesela hiç ameliyat olmamış gibi.sol tarafla ameliyat esnasında biraz daha gazla uğraştıkları için geç iyileşiyor..korkmayın elinize gelen bi sertlik yoksa skntı yok..doktorum bugün öyle muayene edip elime gelen bir şey yok şekil bozukluğu yok protezde skntı olsa çok farklı şikayetlerle gelirdin dedi.baya bi içimi rahatlattı☺️daha ameliyatınız çok yeni zamanla hepsi geçecektir..konseyi açıp bakın hiç bişey olmaz ben kıyafet bile deniyordum koşa süreli ☺️400 gayet ideal bi boy eminim çok hoş durmuştur güzel günlerde skntısız kullanın 🤲🏻
Teşekkür ederim bugün ağrım olmadığı bir an deneyeyim merak ediyorum acayip derece de nasıl olduğunu 😅 bakalım nasıl olacak

Merhaba kızları, herkese geçmiş olsun. Ben 10 gün önce ameliyat oldum , kas altı 400 cc mentor hp. Doktorum göğüs bandı hakkında bişey demedi. Siz taktınız mı? herkesin takması gerekiyor mu yoksa gerekirse doktor söyler mi ?
Ameliyatınız üzerinden biraz geçtiği için daha tecrübelisiniz bu bant konusunda yardımcı olur musunuz? 🥰

Merhaba kızları, herkese geçmiş olsun. Ben 10 gün önce ameliyat oldum , kas altı 400 cc mentor hp. Doktorum göğüs bandı hakkında bişey demedi. Siz taktınız mı? herkesin takması gerekiyor mu yoksa gerekirse doktor söyler mi ?
Ameliyatınız üzerinden biraz geçtiği için daha tecrübelisiniz bu bant konusunda yardımcı olur musunuz? 🥰
Mrb canım, bant ben 10 gun kadar taktım, kontrole gıttıgımde artık bari bunu cıkartıyım hem korse hem bant daraltıyo dedim tak 2 3 gun daha sonra cıkar dedı. Bende 2 3 gun sabredemedım eve gelır gelmez cıkardım. Kimisine taktiriolar kimisine korse bıle takılmadan dırek sporcu sutyeni taktiriolar, bant taktırmıolar. Gerek gorse soylerdı belkı doktorun demek o kullanmıyor

Mrb canım, bant ben 10 gun kadar taktım, kontrole gıttıgımde artık bari bunu cıkartıyım hem korse hem bant daraltıyo dedim tak 2 3 gun daha sonra cıkar dedı. Bende 2 3 gun sabredemedım eve gelır gelmez cıkardım. Kimisine taktiriolar kimisine korse bıle takılmadan dırek sporcu sutyeni taktiriolar, bant taktırmıolar. Gerek gorse soylerdı belkı doktorun demek o kullanmıyor
Doktorum biraz rahat o yüzden bende kendi kendime araştırma yapıyorum biraz😅 o zaman şimdilik sadece korse takmaya devam. Çok teşekkür ederim bu arada💞

X