- 9 Kasım 2022
- 175
- 71
- 36
16 Aralık benim20 aralıkta oldum bende sizden 1 gün önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 Aralık benim20 aralıkta oldum bende sizden 1 gün önce
Evet kesinlikle gün gün bile değişiyor da sadece o devam ettiği için telaş yaptım sanırımİçiniz rahat olsun zamanla çok daha iyi hissedeceksiniz insan ister istemez evham yapıyor ama gerçekten bir hafta bile farkediyor..
Ah ben burda birinin okumuştum 21 Aralık diye aklımda siz kalmışsınız16 Aralık benim
Merhaba oncelıkle gecmıs olsun bende kısmetse cuma gunu amelıyat olacagım. Bana gore dokum falan yok:) ama doktor 100 cc falan var dedı, on gorusmede şöyle ılk bakısta. Ve 400 cc rahat olur dedı. Ben tabı Cok Cok buyuk ıstedıgım den henuz ne olcagını bılemıorm. 400 cc altı ıstemedıgım kesin, ama amelyt esnasında ne olur bılemıorm. Kafamda Cok karıstı Cok mu kucuk oluuo 400 cc ya doktor buyugu ıcın cok ıyı olmayacağını soyledı yani nerdeyse buyuk yapmam dediKızlar bayadir arastiriyordum ve bende 19 Aralık'ta oldum. Korkulacak birşey yok dersem yalan olur lakin değer mi gerçekten değer. İlk gün sabahtan tahlillerim oldu yatisim yapıldı bı baktım ameliyathanedeyim ondan sonrası yok zaten ilk gece inanılmaz ağrım oldu 5 saat ayağa kalkmadim çorba içip kalktım sonrasında inanılmaz bir ağrı oldu ama ilaçları içince hafif azaldı bu arada agrimin nedeni direnler olduğunu öğrendiğimde gerçekten çok korktum hala korkuyorum çünkü o direnler çıkınca içeride acaba kanama olur mu düşüncesi hala var 1 gece yatış sonrası taburcu oldum inanılmaz güzeller lakin keşke daha büyük olsaydı diyorum 405 CC takıldı bugün ağrım yok gibi hafif hafif var. Gerginlik inanılmaz çok ödemim çok sertlik fazla kendim yataktan kalkıyorum yemek yiyorum bol bol yürüyorum inşallah bian önce düzelirim ve tam nasıl olduğunu gorurum
Merhaba şimdiden hayırlı olsun. Doktorlar 400 üzeri yapmak istemiyor çünkü risk demek boyut büyüdükçe kapsül oluşumun artması ve ugrasilmasi demek. Ben büyük istedim hatta 405 bile bana kesinlikle yetersizdi ve hala aynısını düşünüyorum keşke 450 475 e zorlasaydim diyorum. Küçük değil aslında 405 CC görüntü olarak güzel olmamasindan iyidir ama dolgun sevdiğim için bana yetersiz geldiMerhaba oncelıkle gecmıs olsun bende kısmetse cuma gunu amelıyat olacagım. Bana gore dokum falan yok:) ama doktor 100 cc falan var dedı, on gorusmede şöyle ılk bakısta. Ve 400 cc rahat olur dedı. Ben tabı Cok Cok buyuk ıstedıgım den henuz ne olcagını bılemıorm. 400 cc altı ıstemedıgım kesin, ama amelyt esnasında ne olur bılemıorm. Kafamda Cok karıstı Cok mu kucuk oluuo 400 cc ya doktor buyugu ıcın cok ıyı olmayacağını soyledı yani nerdeyse buyuk yapmam dedi
Sanırım banada yetersiz gelecek cunku bende dolgun buyuk sevıorm, yınede amelyta girmeden enazndan 450 yapın diye bıkac kez daha tekrarlıcam:) 400ün altı olmasındanda korkuorm yanı amelyt esnasında daha iyi karar verıolar sanrm buna ama yıllarca memesiz gezıp amelyttan sonrada ınsan sanrm buyuk ıstıo:)Merhaba şimdiden hayırlı olsun. Doktorlar 400 üzeri yapmak istemiyor çünkü risk demek boyut büyüdükçe kapsül oluşumun artması ve ugrasilmasi demek. Ben büyük istedim hatta 405 bile bana kesinlikle yetersizdi ve hala aynısını düşünüyorum keşke 450 475 e zorlasaydim diyorum. Küçük değil aslında 405 CC görüntü olarak güzel olmamasindan iyidir ama dolgun sevdiğim için bana yetersiz geldi
Sizin kendi dokunuzda varsa eğer yeterli olmuştur. Bende 375 cc var şuan da 400 olsun çok istemiştim koltukaltına taşmış ama 375 cc de yeterli oldu dolgun görünüyorlar da abartı bişey de değil açıkçası vücudum da absürt duracak bir memeyi istemediğimi ameliyattan önce doktoruma söylemiştim, benim kendi dokum hiç yoktu diyebilirim. Ben çok mutluyum, gerginliğe de alışıyorsunuz zamanlaBende çok memesiz gezdim ama kızlar 400 e nasıl cesaret ediosunz vala bravo ben 295 e zor ikna ettim kendimi:)) şimdi bile acaba bi küçük mü taktırsaydım diyorum. Yani o gerginlik hissi sertlik büyük memede daha zor olmaz mı sizce tabiki siz daha iyi bilirsinz ben meraktan soruorm. Ben Ş.yma Su..şı nın protez durusunu çok beğeniodum mesela onun için 330 cc diyolar. Demek siz baya dolgun seviyosunuz:)
Şöyle ben hamileyken 45 kilodan 102 kiloya çıktım ve karın bölgem hala kilolu evet kilom az görünse de boy kısa olunca kilo çok oluyo onu desteklemek amacıyla büyük olması benim için önemliydi tabiki ameliyat sonrası kilo vermeye başladım öyle aman aman şuan büyük durmuyo hatta biriyle karşılaştırdım sanki o 405 ben 325 taktirmisim gibi bunyeden bünyeye değişiyor bu boyut ilkte olan gerginlik ödem gidince kalmiyorBende çok memesiz gezdim ama kızlar 400 e nasıl cesaret ediosunz vala bravo ben 295 e zor ikna ettim kendimi:)) şimdi bile acaba bi küçük mü taktırsaydım diyorum. Yani o gerginlik hissi sertlik büyük memede daha zor olmaz mı sizce tabiki siz daha iyi bilirsinz ben meraktan soruorm. Ben Ş.yma Su..şı nın protez durusunu çok beğeniodum mesela onun için 330 cc diyolar. Demek siz baya dolgun seviyosunuz:)
Önceki ve şuanki ölçülerinizi biliyor musunuz80 dolgulu kullanıyordum şuan 90 85 arası tam hesaplayamadim 167 - 65 kiloyum 405 CC yaptırdım. İlk yapıldığında tam istediğim gibiydi küçülmeye başladi ödem gidince bide 6-7 ay sonra oturacak daha fazla küçülecek aslında yerleşiyor ödem gidiyor ama elimde olsa bı 500-550 göze alırdım
Valla referans olabilecek arkadaşlar varsa ben de görmeyi çok istiyorum. Gözümde kestiremiyorum kesinlikle
Boyunuz kilonuz nedirEvet cc olayı kişiden kişiye değişiyor boy kiloya ve kendi dokuna bağlı olarak. Ben minyon biriyim 375 cc bende gayet dolgun duruyor ki kendi dokum da yok denecek kadar azdı. Kendi dokusu olan bir arkadaşım da 300 cc yaptırdı gayet dolgun görünüyor oda benim gibi minyon birisiydi fakat dokusu vardı.
Merhaba boyunuz kilonuz ne ben 300cc yaptıracağım 158 52Bende çok memesiz gezdim ama kızlar 400 e nasıl cesaret ediosunz vala bravo ben 295 e zor ikna ettim kendimi:)) şimdi bile acaba bi küçük mü taktırsaydım diyorum. Yani o gerginlik hissi sertlik büyük memede daha zor olmaz mı sizce tabiki siz daha iyi bilirsinz ben meraktan soruorm. Ben Ş.yma Su..şı nın protez durusunu çok beğeniodum mesela onun için 330 cc diyolar. Demek siz baya dolgun seviyosunuz:)
1.64 boy 53 kg çok ideal oldu banaMerhaba boyunuz kilonuz ne ben 300cc yaptıracağım 158 52
Merhaba benim ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu ve hala sol göğsümde ağrı gerginlik oluyor..Cuma günü biraz şiddetlenince korktum randevu aldım bugün gittim..mesela özellikle sabah kalkınca dokununca oluyor..eğilince sanki biri proteze asılıyor gibi oluyordu..daha önce de aynı şikayetten kontrole gittim bugün de gittim..ikisinde de doktor çok normal dedi dıştan iyileşmiş gibi görünse de iç yaralar daha iyileşmedi dedi..sağda hiç bişey yok mesela hiç ameliyat olmamış gibi.sol tarafla ameliyat esnasında biraz daha gazla uğraştıkları için geç iyileşiyor..korkmayın elinize gelen bi sertlik yoksa skntı yok..doktorum bugün öyle muayene edip elime gelen bir şey yok şekil bozukluğu yok protezde skntı olsa çok farklı şikayetlerle gelirdin dedi.baya bi içimi rahatlattıdaha ameliyatınız çok yeni zamanla hepsi geçecektir..konseyi açıp bakın hiç bişey olmaz ben kıyafet bile deniyordum koşa süreli 400 gayet ideal bi boy eminim çok hoş durmuştur güzel günlerde skntısız kullanınKızlar merhaba. Ben cumartesi ameliyat oldum. Yatıp kalkınca acı ve ağrı oluyor onun dışında kollarımı bir noktaya kadar kullabiliyorum. Sol mememde daha çok ağrı var neden acaba. Sol kol ve göğüs Kası daha güçlü sağa göre bunun etkisi var mıdır? Boyum 170 57 kg 400 CC motiva yuvarlak HP takıldı. Beklediğimden daha ufak . Gözümde 400 CC yı fazla büyütmüşüm ya da bedenim iyi kaldırdı bilemiyorum. Şuan gayet hoş bir boyutta bana göre. Hastanede sol taraf daha çok ağrıyor deyince hemşire baktı ödemin yok dedi sonrasında mı ödem topluyor? Ne zaman kendiniz kalkmaya başladınız. Eğilince ağrı oluyor sonra geçiyor. Yürüyüş yapmanın ne faydası var ? Bir de dikişlerde yanma hissi olması normal mi? Korseyi hiç açıp bakmadım açıp bakıp kapatsam nasıl olur? Bi sürü soru dolu kafam
1.60 boy 49 kiloBoyunuz kilonuz nedir