Sonunda benimde memem var

Zamanla gözümüz mü alışıp küçük geliyor acaba bende en fazla 325 istemiştim doktor 365 takmış ilk gördüğümde ödemlerden çok büyük geliyordu gözüme.şimdi gayet normal geliyorlar

Zamanla gözümüz mü alışıp küçük geliyor acaba bende en fazla 325 istemiştim doktor 365 takmış ilk gördüğümde ödemlerden çok büyük geliyordu gözüme.şimdi gayet normal geliyorlar
Yok şöyle soylim 405 CC 450 hatta 500 e kadar gözüktü ilk çıktığımda odemden odemler komple indiğinde ince kapsül oluştuğunda iyice sıkışıp 405 olan ölçüm biraz daha küçülecek oda ince kapsülün sıkması cevrelemesi demek

Selammm yeni gördüm ben şuan baya iyiyim fakat dikişte iltihaplanma var sadece sen nasılsın?
Korseyi çıkardım yumuşadı şaşırtıcı bir şekilde çok az sertlik var yan ve yüz üstü yatıyorum arada çok yorulunca batma oluyor ama çok normal dikislerim iyi ama çok kaşınıyor ve evet gerçekten küçüldü keşke 500 550 CC yaptirsaydim

Sizin daha ne kadar oldu ki ameliyat olalı nasıl yüzüstü yatıyorsunuz acımıyor mu? Ben altı ay yüzüstü yatmak yok diye duymuştum sanki ??

Sizin daha ne kadar oldu ki ameliyat olalı nasıl yüzüstü yatıyorsunuz acımıyor mu? Ben altı ay yüzüstü yatmak yok diye duymuştum sanki ??
19 Aralık'ta oldum 405 CC olarak her hangi bir acı yapmadı aksine sırt üstü yatıp kalkınca daha çok acı sertlik oluşuyor yüz üstü yatıyorum ama en fazla 2 saat falan ama yan 3 gecedir sürekli yatıyorum sadece silikondan kaynaklı tıkır tıkır ve su sesi gibi ses geliyo o sıkıntım var onun dışında gayet iyiyim

Ben korseyi haftaya çıkaracağım. Yan yatıyorum 1 haftadır bende ama yüzüstü çok zor. Küçülme konusu bende de var keşke biraz daha büyük taksaydı doktor

Ben korseyi haftaya çıkaracağım. Yan yatıyorum 1 haftadır bende ama yüzüstü çok zor. Küçülme konusu bende de var keşke biraz daha büyük taksaydı doktor
Onu hergun söylüyorum keşke daha büyük dusunseydim diye bide bebek yağıyla hafif ödemli yerlere masaj yap çok büyük etkisi var

Maşallah ne güsel..bende yan yatmaya başladım..dediğiniz gibi sırt üstü yatınca sabahları ağrı ve sertlikle uyanıyorum sağ göğsüm hiç ameliyat olmamış gibi sol hala sertleşiyor inşaAllah çabucak geçer bu skntılar.

Sol her zaman daha küçük ve daha acılı oluyo ağda yaparken bile o çok normal kendini hep zorla yan yatmaya bide en önemlisi korse bol gelecek daha darina geç orta çizgi için ben ilk ameliyatta l beden takiyordum bol geldi yeni yeni şimdi m hatta kendimi zorlayıp s-m beden sporcu sudyen takıyorum ki ortası otursun diye

Yaa onu bilmiyordum bende biran önce konseyi çıkarayımda biraz bol bişeyler takayım diye bekliyordum

Doktorlar çıkar diyor ama benim doktorum ortası daha birleşik istiyorsan korseyi küçült dedi annem 4 yıl arayla 2 kez oldu ikincisinde 6 ay daha dar sporcu kullandı şuan inanılmaz oturdu ve çok güzel goruntusu oldu

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için..peki önerebileceğiniz marka model sporcu sütyeni var mı? Daha hiç almadım yeni alacağım

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için..peki önerebileceğiniz marka model sporcu sütyeni var mı? Daha hiç almadım yeni alacağım
Ben medikalciden aldım rahat edemedim çünkü beni kasindirdi bende pentiye gidip o ilk genç kizliga geçiş ama altı kalın lastikli sporcu aldım arada bı sudyen takıyorum altta demiri olmayan ama en fazla 2 saat dayanabiliyorum bide straplez en darini aldım gece onu takiyorum

Benimde bugün 3. Hafta kontrolüm vardı. Baya yumuşamış dedi. Bana artık istediğini takabilrsin dedi bende sporcu olanlardan aldm ama dantel sütyenler de aldım tabi hevesm var:)) artk hepsini takarım diodm ama dar mı takılayım acaba bi süre daha? Bi de bana ztn korse vermemişti ayyıldız ameliyat sonrası sütyeninden takıodm. Su cilde dokununca hassasiyet geçmedi hala ama normal daha zamanı var dio:/

Ben dar kullanıyorum ki orta çizgim çıksın daha güzel olsun diye hemen sudyene geçme ben hemen geçtim üste çıkar gibi oldu hemen korseye döndüm ayyildizinki de çok güzel hatta şuan üstümde o var gece takmadan uyumuşum bugün hafif batmalar acılar olacak gibi

Kızlar naber nasılsınız, nasıl gidiyor süreç:) ya benm göğüs ucu çevresi hala hassas normaldir dimi daha 1 ayı bile doldurmadm ama bu durum gıcık edio beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…