Pazartesi ameliyat oldumSizin kaç gün oldu ameliyat olalı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi ameliyat oldumSizin kaç gün oldu ameliyat olalı ?
Daha çok yeni :) benimde bugün 16. Günümdü sabah ilk kalktığımda olan gerginlikten başka bir şikayetim yok gün içinde ameliyatlı olduğumu bile unutuyorum..bide şu medikal sütyen çıksa daha da rahatlayacağım..gün geçtikçe daha iyi oluyorsunuz ödemlerim de baya azaldı inşaAllah hepimiz istediğimiz sonuçları görürüzPazartesi ameliyat oldum
Ay inşallah ya :) bu medikal sütyende çok sıkıyor bi zarar vermesinden korkuyorumDaha çok yeni :) benimde bugün 16. Günümdü sabah ilk kalktığımda olan gerginlikten başka bir şikayetim yok gün içinde ameliyatlı olduğumu bile unutuyorum..bide şu medikal sütyen çıksa daha da rahatlayacağım..gün geçtikçe daha iyi oluyorsunuz ödemlerim de baya azaldı inşaAllah hepimiz istediğimiz sonuçları görürüz
Benimki de öyleydi ödemler indikçe biraz daha rahatlarsınız bol bol su içinAy inşallah ya :) bu medikal sütyende çok sıkıyor bi zarar vermesinden korkuyorum
Evet öyle yapıyorum :)Benimki de öyleydi ödemler indikçe biraz daha rahatlarsınız bol bol su için
Sizin kaç gün oldu ameliyat olali
12 gün oldu dün gece fark ettim yumuşama var biri diğerine göre daha küçükSizin kaç gün oldu ameliyat olalı ?
Bende 9 Aralıkta oldum. Acılar ağrılar kişiden kişiye değişiyor elbet. Bu ameliyatı olmak cesaret gerektirir senide kutluyorum Mutlu olmana çok sevindim . Muhteşem görüntün ile daima ışık saçKızlar bayadir arastiriyordum ve bende 19 Aralık'ta oldum. Korkulacak birşey yok dersem yalan olur lakin değer mi gerçekten değer. İlk gün sabahtan tahlillerim oldu yatisim yapıldı bı baktım ameliyathanedeyim ondan sonrası yok zaten ilk gece inanılmaz ağrım oldu 5 saat ayağa kalkmadim çorba içip kalktım sonrasında inanılmaz bir ağrı oldu ama ilaçları içince hafif azaldı bu arada agrimin nedeni direnler olduğunu öğrendiğimde gerçekten çok korktum hala korkuyorum çünkü o direnler çıkınca içeride acaba kanama olur mu düşüncesi hala var 1 gece yatış sonrası taburcu oldum inanılmaz güzeller lakin keşke daha büyük olsaydı diyorum 405 CC takıldı bugün ağrım yok gibi hafif hafif var. Gerginlik inanılmaz çok ödemim çok sertlik fazla kendim yataktan kalkıyorum yemek yiyorum bol bol yürüyorum inşallah bian önce düzelirim ve tam nasıl olduğunu gorurum
Çok teşekkürler bende seni kutluyorum ama 3 gündür benim göğüs uçlarım çok acıyor ve gogusumde hafif batmalar var normal miBende 9 Aralıkta oldum. Acılar ağrılar kişiden kişiye değişiyor elbet. Bu ameliyatı olmak cesaret gerektirir senide kutluyorum Mutlu olmana çok sevindim . Muhteşem görüntün ile daima ışık saç
Aynı şeyi regl öncesi pms girdiğim için çektiğimi var sayıyorum ya da silikonlar yerleşiyor olabilirÇok teşekkürler bende seni kutluyorum ama 3 gündür benim göğüs uçlarım çok acıyor ve gogusumde hafif batmalar var normal mi
Merhaba geçmiş olsun o acı bende hala var hafif hafif sanki arada bıçak saplanıyor gibi sızı sol memem biraz daha küçük ve acılı göğüs uçları acayip acılı birazdan kontrole gidicem ama normal diye umut ediyorumMerhaba kızlar hepinize geçmiş olsun bende 21 aralıkta ameliyat oldum bugün 14. Günm.
3. Günden itibaren sosyalleştim agrı felan yoktu herşey güzel ama dokununca böle ciltte hassasiyet hala var hatta sanki bgn arttı ama ağrı değil sızı. bir de sol meme ucuma dokununca acıyor sizde de var mı bu şikayetler?normal dmi şu an rahatça elleyememem?
Aynen bende şimdi geldim normal herşey bende daha sıkı korseye geçtim hatta sporcu sütyene gectimBende şimdi geldim kontrolden..sol göğsümde ağrı batma hisleri vardı onları sordum doktora..bunlar bu haftalarda beklediğimiz ağrılar kas ağrıları dedi,mens dönemin yaklaşınca da ağrılar olabilir .. kantaron yağıyla hafif masaj yap buz koyabilirsin ama korkma çok normal dedi..benim bugün üç haftam dolmuştu haftaya da sütyeni çıkarıp sporcu sütyenine geçebilirsin dedi
Çok sevindim sizin adınıza da inşaAllah böyle skntısız kullanırız uzun yıllarAynen bende şimdi geldim normal herşey bende daha sıkı korseye geçtim hatta sporcu sütyene gectim
80 dolgulu kullanıyordum şuan 90 85 arası tam hesaplayamadim 167 - 65 kiloyum 405 CC yaptırdım. İlk yapıldığında tam istediğim gibiydi küçülmeye başladi ödem gidince bide 6-7 ay sonra oturacak daha fazla küçülecek aslında yerleşiyor ödem gidiyor ama elimde olsa bı 500-550 göze alırdımÖnceki ölçünüz kaçtı acaba? Bi de boy ve kilonuz? 350 dedi dr bana, büyük mü acaba dedim ama siz de 400 kusur küçük gibi dediniz. Merak ettim
Bide bir tavsiye benim kardeşim 350 taktırdı evet güzel göründü lakin 1 yıl sonra revizyonla 450 yaptırdı tabiki her vücut farklı oranları kaldırır ama elinizde imkan varsa olanın en büyüğünü deyin doktorlar riske girmemek için 325- 350-375 öneriyor hepÖnceki ölçünüz kaçtı acaba? Bi de boy ve kilonuz? 350 dedi dr bana, büyük mü acaba dedim ama siz de 400 kusur küçük gibi dediniz. Merak ettim
Benimki yatıyorum kalkıyorum ağrı yatarken agriyo yerlesiyo çok güzel yumuşamaya başladı bide sanki içinde su var gibi kum var gibi çok değişik bı hisBende doktorumla görüştm bu sızılar normal dedi yani dokununca elleyince olacakmış bi süre şu an tek sabırsızlığım o ben 295 taktrdm benim için çok yeterli oldu mesela. Sanırım biraz isteğinize ve yapınıza bağlı. Ama eğer düşündüğünüz cc varsa bencede bi tık üstünü yaptırn ben 275 ten 295 e çıktm iyi ki çıkmışm diorm şmdi
Aynen benimkide güzel yumuşadı ilk zamanlara göre ama ah şu salak sızı canımı sıkıo bi gönül rahatlığıyla elleyemiorm neyse arada süreci paylaşalımda rahatlatalım birbirimizi hepimz peş peşe olmuşz bellikiBenimki yatıyorum kalkıyorum ağrı yatarken agriyo yerlesiyo çok güzel yumuşamaya başladı bide sanki içinde su var gibi kum var gibi çok değişik bı his