Yok neden kusura bakayim,konu acmisim her turlu yorum da gelecek. Gecinmek anlasmak bizimkilerle gercekten zor. Ben onlarin 30 yillik arkadaslariyla cocuga parti yapmak zorunda degilim,ki esim zaten kendisi istemedi bunu. Hayir demek her seferinde bana kaldi cunku gorumcem abisinden korktugu icin bir aydir benimle bu konuda konusup duruyor. Kv ve kp ile gorusmuyoruz,esim gorusmuyor ben de bir sey demiyorum artik cunku gecmiste pek cok yasanan var.bizim durumumuzda dogru bir secenek degildi dogum gunu meselesi. Ayrica dedigim gibi gorumcem ve esi zaten her pazar bizdeler emrivaki sekilde,sormadan aramadan bile geliyorlar,bunlardan herhangi birinde gelirken pasta getirseler iceri almamazlik etmeyecektim. Ben sadece onun kendi belirleyecegi davetlilere karsi ciktim cunku kimseyi tanimiyorum iclerinden ve esimin ailesiyle bile samimiyet hic yok inanin.
Siz yaparsiniz elbet bir hala olarak,ama dogum gunune kendi arkadaslarinizi,komsularinizi ve esinizin asker arkadaslarinin eslerini cagirmayin bence,yazik o yegenlerinize,oyle dogum gunu mu olur
Yorumunuza cok tesekkurler yine de