- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eltım var eltımbenim görümcem var bir kerem asıl senin görümcen yok
aynen oyleee
sımdı boyle konusuyor karısanı yok tabı
nooptıon cool kadın rahat hergun boyle aransa tacız edılse neler olabılecegınden emınım
ahhaha kesınlıkle eltıye kıyaslarsak gorumce daha ıyı2 eltım olacak, 2 eltım olacagına 1 gorumcem olsaydı ıyıydı.
Senın kı gıbı olsaydı mesela ben onu caya corbaya cagrıp evı temızletırdım , madem atacak enerjısı var
canım dark sence yeterınce sabretmedı mımüttefik kaybediyorum cute yan çizmeye başladı:))
ben daralmam demiyorum ki.. darkta sonuna kadar haklı kadın çok ısrarcı o konuda hemfikiriz zaten..
benim katılmadığım nokta tepkinin aşırı olması ve bunun aslında abiye düşmesi..
Kiz hic gelir mi aylardir ceyizleri serili hala kaldiracakMis kendisi anlatiyor. Usenmis kaldiramamis da koca yaz mevsimini yun yorgana sarinip yatarak gecirmis. Ben olsam kizamik olmustum2 eltım olacak, 2 eltım olacagına 1 gorumcem olsaydı ıyıydı.
Senın kı gıbı olsaydı mesela ben onu caya corbaya cagrıp evı temızletırdım , madem atacak enerjısı var
Sanirim yok captainkadının hayal gücüne hayran kaldım ya.
görümcenin de kendine ait bi hayatı yokmune kadar saçma davranışlar bunlar.
Ben mefta ben rahmetliAllah korusun bunlardan seni :O
Ben şok.
Sanirim yok captain
Evlisin evinle ilgilen esinle ilgilen dimi ama. Sordum dun sen gorumcenle bu kadar gorusuyor musun dedim hayir dedi. Peki ben neden seninle her hafta sonu gorusmek zorundayim dedim.sesini cikarmadi
Beraber yurudunuz siz bu yollardaaaamüttefik kaybediyorum cute yan çizmeye başladı:))
ben daralmam demiyorum ki.. darkta sonuna kadar haklı kadın çok ısrarcı o konuda hemfikiriz zaten..
benim katılmadığım nokta tepkinin aşırı olması ve bunun aslında abiye düşmesi..
Valla ben de aylardir deliriyorum da hep sustum, bu artik sondu. Benim de sabrimin bir siniri var sonucta.ay çok saçma ya. cidden hastalık bence. siz hayır dedikçe tutup annenizin arkadaşının eşini arama cesaretini nereden bulmuş. utanmıyor mu nedir? ben olsam ben de delirirdim.
Bir cinnetle olay cozuldu dicem de bakalim ne kadar dayanacak? Malum kocasi bunu her cani skildiginda hadi seni abine gotureyim diyormus ya. Abisinin isyerine gitsin bundan sonra bir sure. Ben kimseyi eyleyemem daha oglandan firsat bulup yemek yiyemiyorum birak misafire ikram hazirlamayiIyi olmuş
Öbür konunda da atar lazım her canı sıkıldığında gelmemeli dedik
Bir cinnetle olay cozuldu dicem de bakalim ne kadar dayanacak? Malum kocasi bunu her cani skildiginda hadi seni abine gotureyim diyormus ya. Abisinin isyerine gitsin bundan sonra bir sure. Ben kimseyi eyleyemem daha oglandan firsat bulup yemek yiyemiyorum birak misafire ikram hazirlamayi
Valla oylesinEn mükemmel görümce benim herkes dağılsın
Vallahi kiz,dur ben yapayim onu. Sadece numarayi isteyeyim ama, gerisini birakayimKocasının annesinin telefonunu iste bir arkadaşının eşinden
Ara şikayet et
Misillemem nasıl ama :)))?)(
Yanı demek ki işin içinde para olduğundan eminsiniz çok kötü bu.bunun için bu kadar ısrar ediyorsa çok çirkin.esiniz de demek ki ailesinden hep bu tarz seyler gördü ki böyle yapıyor.siz en iyisi ararsa yine açın baska insanlara rezil olmayın bari.ama söyleyin başkalarını karıştırma diyeLaflar kirk kisiden donup dolasip geldigi icin dayak meselesini artik kimin uydurdugunu bilemiyorum. Esimin ailesi komple sorunlu bir aile. Esim kendisi mesafe koymak istiyor, 14 yildir evinden ayri yasayan bir insan zaten. Simdi esim is sahibi oldu,para kazaniyor diye kv once kpi saliyordu ustumuze simdi de kizini saliyor. Dun aksam da dedim esime kardesinin derdi zoru para dedim. Yoksa biz evlenmeden once nerdelerdi? Esime nerede kaliyorsun nasilsin yiyecek ekmegin var mi demeyen insanlar. Esimin tepkisi bu yuzden. Kardesine para verirsen kizmam bak dedim, istiyorsan verebilirsin diye bir kez daha hatirlattim.
Ulanli kismi tuttum yalniz
Cok tesekkur ederim canim