Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazılarının ağzına tam çarpmalık ama ya napimHahahahaha ay bibi ya. Çok hoşsun. Ağzına çarpsaydın demiş ya
Cok bahsettim ama anlamadi sanirim ya valla napiim sasirdim. Huzurum kacti yeminle. Turk hava kurumu alir mi bunu acepkız dark
sana demıstım ama yıne dıyım
sen gorumcenı kk ya uye yaptır
konu acarsa satasır bezdırır dıslar cıgrından cıkarırız kendısını
depresyona falan gırerse sokaga cıkamaz sana da gelemez belkı
hı?
yınede en ıyısı sız bagıslayın bunu bıyere
Aman masallahBi kuzeni var kız görümce denirse bi nişanıma bi nikahıma geldi ben de onunkine gittim kızcağızın ağzı var dili yok, velhasıl çok şanslıyım.
Yok sadece numarasini istemis. O adam da aksam eve gidince x hanimin numarasini sordu kizinin gorumcesi ben de verdim demis. Adamin karisiyla kizkardesi de kafa kafaya verip dusune dusune benim bosandigimi turetmisler,dayak yedigimi uydurmuslarGorumcen annenin arkadasini arayip annenin numarasini istedi. Isterken dark bosaniyor mu dedi, o kismi anlamadim.
Tek care cinnetYok artık canım ya. Bu ne yüzsüzlük. Annenin arkadaşının eşine ulaşmak ne alaka? Abisini arasın,elalemi ne diye katıp karıştırıyor araya inan anlamadım. Çok ama çok iyi yapmışsın canım. Kadın abarttıkça abartmış,işin tuhafı kapıdan kovuyorsun bacadan giriyor.
Sen de en azından bi süre uzak tutmuşsun.Aman masallah
Gozumuz kalacak kiz anlatma
Valla bi dovmedigim kaldi. Damat benim suratimi gorunce eve girmeye korktu hahahahaİşte her zaman derim bir patlama herşeyi çözer bak herseyi söylemişsin bundan sonra kafa rahat miss ikide ağzına çarpaydın
Isin kotusu her sene oglanin dogum gunu zamani bu olayi hatirlayacamAyrıca bak beni dinlemedin,doğumgünü konusunda sana demiştim ver kallavisinden pasta,konsept siparişini,uğraşsın dursun diyekadın enerjisini boşaltırdı,doğru yere kanalize edemedin sen bu görümcenin boş vaktini,enerjisini
Olmadi su bibi gibi gorumcemHahahahaha ay bibi ya. Çok hoşsun. Ağzına çarpsaydın demiş ya
Orduya girse orduyu dagitirlarannenin arkadaşının eşinin tel ini nerden bulmuş yahu kadındaki azme bak..
Hahaha akıl hastanesine kapatsınlar bence onu. Bu nedir yani. Israr ısrar çileden çıkarıyorlar insanı. Normal olana bir kez dersin istemiyorum diye anlar. Bu tam bibininde dediği gibi ağzına iki çarpmalıkIsin kotusu her sene oglanin dogum gunu zamani bu olayi hatirlayacam
Eski defterler de acildi,benim ilk defa agzim durmadi. Acile kaldirtmistir o simdi kendini
Ruh hastasi
Gorumce bekarken de basima belaysi. Evde korktum yalniz der cikar gelirdi ilceden bizim evde kalirdi. Anasina gitmezdi yuzsuz. Korktum demesine de aldanma, hirsiz onu gorunce korkar oyle manyaktir.eline sopa alir da kovalar.dark her ayrıntıda senin bu görümcenden korkmaya başlıyorum, nasıl bir kafayı sana takmışlık;
- zaten görümce ile aynı ildesin, ama o sen yazlıktayken bile peşini bırakmıyor
- kocası nasıl böyle saçma bir olay için izin alabiliyor
- sen kovmaktan beter ediyorsun, hala yeğenimi nasıl görürüm diyebiliyor
- annenin arkadaşına haddini bildirmedin diyebiliyor (oha!)
- anneni arayabiliyor, (ki bildiğin şikayet etmek gibi bir şey bu)
...
ben hiç abartmışsın diyemiyorum, az yapmışsın diyorum. bu görümceden korkulur, ne ölüme ne ölüne denecek cinsten.
bu enişte beye de ayrıca kıl oldum, ne işsiz güçsüz avare bir adammış, karısı nereye derse kıl kuyruk gibi peşinde...
Sustum sustukca da durmadi ve uzerime geldi. Bugun de bana diyor ki rahatsiz oldugunu soyleseydin, soylesem anlayacak miydin dedim. Keske sen hic gelmeseydin bu konusmayi da hic yapmasaydik dedim. Biktim yahuBu ne sacmalik ya annenize ulasmak icin arkadasini aramak ne alaka.sanki cok cok acil bisey var gibi.
Gorumcenizi o an arayip rezil etseydiniz keske.herkes duracagi yeri bir bilsin
Ay keşke nerdeeOlmadi su bibi gibi gorumcem