sevgili pinky, sonunda geldiler a.s
sevgilimle öncesinde kararlastırdığımız gibi yüzüklerimizi ve kıyafetlerimizi almıştık. evde isteme, söz nişan bir arada olacağı için hazırlıklarımızı yaptık. Güzel bir pastamız oldu ve yanında bir kaç ikram daha. derken sevgilim ailesiyle geldi. sakince yazıyorum şimdi ama bu süreç boyunca heyecandan ölüyorum sandım. aileler ilk kez karşılaşıyordu ve herkes başlangıçta biraz da olsa gergindi. Güzel bir sohbet ortamı ve karşılıklı samimi konuşmalar salonun havasını yumuşattı. Zamanla espriler havada patladı derken... o an gelmişti opuyorumnanaktan
Sevgilimin babası çok güzel bir giriş konuşmasının ardından sözü ..kızınızı oğlumuza.. diye bitirdi. Bizimkiler de aynı gün yüzük takılacağından ötürü hiç nazlanıp düsünelim filan demeden verdihihoyyyt
Yüzüklerimiz takıldı, pastamız kesildi .. ve şimdi çooooooooooooook mutluyum:sm_cool:
Ailelelerimizin gösterdiği karşılıklı iyi niyetin ve içtenliğin devam etmesini umuyorum. Hiç fena bir başlangıç sayılmazdı, dilerim senin için ve bu günlerini heyecanla bekleyen tüm akadaşlar için bugün en az bu kadar güzel geçer:Saruboceq:
Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim, lütfen sen de yaz.
Bu güzel anlarımda sadece minik bir şey var hala bir parça da olsa içimi burkan. Senin ablan olayının başka bir versiyonu. Ama biz mutlu olmaya bakacağız öyle değil mi:1hug: