Kızlar tekrar paylaşmak istedim dün ki inanılmaz günü:)))))Çok çok çok güzeldi. Allahım herkese nasip etsin. Şükürler olsun:)))
Geldi kızlar:))) Harika bi gündü ya. Ben böyle rahat gececeğini tahmin etmiyordum. Önce sabah onu otogardan karşıladım, çok gusel bi kahvaltı yaptık, sonra öğlen bize gittik. Annemle babam bizi kapıda çok şık bi şekilde karşıladı:)) yemek kokuları geliyordu içerden misler gibi. Tüm hazırlıkları annem yapmış, bizi bekliyorlarmış. Çok güzel karşıladılar aşkımı. ya kalbimin atışları hızlandı ilk başlarda ama sonra rahatladım, tanıştılar, güsel bir yemek yedik, sonra çay pasta vs.. Aşkım ailemle kaynaştı sohbet ettiler,
Çok sevdiler aşkımı.Hatta biz mutfaktayken, bir ara salona girdim, babam anneme ne iyi çocuk değilmi dedi konuşuyolardı:)) Allah hep yardımcım oldu. Herşey çorap söküğü gibi gelişti. Anlamadım.
Akşam bizden ayrıldık. Ankara'da Atakule 'de en tepesinde dönen bir restaurant var. Bu özel gün için oradan rezervasyon yaptırmış. Şok oldum. Manzara enfes, enfes bi akşamdı. Ruya gibi geliyor bilmiyorum.Oturacağımız masayı güllerle süsletmişti. Keman müziği eşiliğinde, Çok gusel yemekler yedik..
Lavaboya gideceğini söyledi sonra geldi. Bi 10 dk sonra arkamdan papyonlu özel giyimli bir şef garson geldi kapalı bir tabak vardı elinde. Tatlınız efendim dedi. Sıcaktır dikkat edin dedi önüme koydu. Anlamadım önce bir açtımki güller ve tek taş olan bir kutu, hala ellerim titriyo heyecanlanıyorum o an gelince. Birden kemancı müzik çalmaya başladı masamızda. Ne yapacağımı şaşırdım ben dondum bir an. Bekliyordum ama böylesine güzel surprizler eşliğinde inanın beklemiyordum ben. Aldım yüzüğü elime şok olmuştum aptal gibi davrandım sanırım. Aşkım güsel sözler söylemeye başladı, evlenme teklifi etti. Evett tabiki evett dedim ben ayağa kalktım sarılamadım ama öptüm yanaklarından. Bilmiyorum gercek miydi hala inanamıyorum.
Sonra tekrar garson geldi şimdi gerçek tatlınız geldi efendim dedi:))))
Biraz daha oturduktan sonra eve döndük. annemler uyumamıştı bizi beklemişlerdi. Annem hasta olduğu halde beklemişti. Aşkımı otogara götürdük, güzelbir paket baklava armagan ettik ailesine götürmesi için. El saalladık. Ben hüzünlüydüm tabi gülemedim hiç o sıralar.
Bu çarşamba günü de ben onun ailesiyle tanışıcam açıkcası napıcam bilmiyorum inşallah böyle güzel geçer yine kızlar.
Bilmiyorum hayat bazen hiç beklemediğimiz şeyleri, anları çıkarıyor demekki karşımıza. Tek dileğim allahım korusun nazarlardan aşkımı. İyi insanlarla karşılaştırsın bizi. Hep mutlu etsin. Hepimiz için.
Ablam aramadıda, gelmedi de sormadı da. Bıraktım zaten umrumda değil. Bencil egoist, başkalarının mutluluğuyla mutsuz olan insanlar hiç bir zaman bir yere gelemicek biliyorum.
Daha önce konu açmıştım, aileme söyleyemediğim için ablamdan yardım istemiştim gece geç döneceğim için. Abla ve eniştemle tanışsın istemiştim aşkım. Ama olay oldu. Önce evet dedi sonra hayır. Aşkımla hiç ilgilenmedi.Onu yolcu etmek istememi mesele etti. Sonra ederiz dedi sonra etmemek için taklalar attı.. Nişanını bizde yaparız demişti ballandıra ballandıra zonra ters döndü istemedi. Kıvırdı da kıvırdı. Mutluluguma ortak bile olmadı. Tüm yaptıklarına ragmen msj attım yine umursamadı. O kadar üzdü ki beni. Ama bir gün sonrası inanılmaz geçti. Ve tüm üzüntümü unuttum geçti kızlar.
Demekki o öyle yapacakmış ki bende aileme söyleyecekmişim. Aşkım ailemle tanışacakmış. Daha hayırlı oldu böyle. Söyleyemiyordum sonunda söylemiş paylaşmış oldum bende ailemle çok şükür.