• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Sonunda ailelerle tanışıyoruz

ben daha bizimkilere bilem söyleyemedim ama bizim kendi kafamızda söz, nişan, düğün hepsinin tarihi hazır, bi yandan mobilya bakınıyoruz nette, bi yandan davetiye modeli beğeniyoruz falan :kedi:

biz herşeyi planladık ama tek eksik var: ailelerin bu planlardan haberi yok kaydirigubbakcemile3

benim aşkımda sevgililer günü için geliyor hatta şuan yolda.ve ben de onun ailesiyle bu hafta tanışacağım.çok heycanlıyım.ben de kendimi çirkin ve kilo almış hissediyorum.sanırım stresten öyleyiz.biz de 17 aydır çıkıyoruz.seninkinin de benimkinin de zamanı gelmiş bence.hayırlısı canım ikimiz içinde.

Kızlar tekrar paylaşmak istedim dün ki inanılmaz günü:)))))Çok çok çok güzeldi. Allahım herkese nasip etsin. Şükürler olsun:)))

Geldi kızlar:))) Harika bi gündü ya. Ben böyle rahat gececeğini tahmin etmiyordum. Önce sabah onu otogardan karşıladım, çok gusel bi kahvaltı yaptık, sonra öğlen bize gittik. Annemle babam bizi kapıda çok şık bi şekilde karşıladı:)) yemek kokuları geliyordu içerden misler gibi. Tüm hazırlıkları annem yapmış, bizi bekliyorlarmış. Çok güzel karşıladılar aşkımı. ya kalbimin atışları hızlandı ilk başlarda ama sonra rahatladım, tanıştılar, güsel bir yemek yedik, sonra çay pasta vs.. Aşkım ailemle kaynaştı sohbet ettiler,

Çok sevdiler aşkımı.Hatta biz mutfaktayken, bir ara salona girdim, babam anneme ne iyi çocuk değilmi dedi konuşuyolardı:)) Allah hep yardımcım oldu. Herşey çorap söküğü gibi gelişti. Anlamadım.
Akşam bizden ayrıldık. Ankara'da Atakule 'de en tepesinde dönen bir restaurant var. Bu özel gün için oradan rezervasyon yaptırmış. Şok oldum. Manzara enfes, enfes bi akşamdı. Ruya gibi geliyor bilmiyorum.Oturacağımız masayı güllerle süsletmişti. Keman müziği eşiliğinde, Çok gusel yemekler yedik..

Lavaboya gideceğini söyledi sonra geldi. Bi 10 dk sonra arkamdan papyonlu özel giyimli bir şef garson geldi kapalı bir tabak vardı elinde. Tatlınız efendim dedi. Sıcaktır dikkat edin dedi önüme koydu. Anlamadım önce bir açtımki güller ve tek taş olan bir kutu, hala ellerim titriyo heyecanlanıyorum o an gelince. Birden kemancı müzik çalmaya başladı masamızda. Ne yapacağımı şaşırdım ben dondum bir an. Bekliyordum ama böylesine güzel surprizler eşliğinde inanın beklemiyordum ben. Aldım yüzüğü elime şok olmuştum aptal gibi davrandım sanırım. Aşkım güsel sözler söylemeye başladı, evlenme teklifi etti. Evett tabiki evett dedim ben ayağa kalktım sarılamadım ama öptüm yanaklarından. Bilmiyorum gercek miydi hala inanamıyorum.

Sonra tekrar garson geldi şimdi gerçek tatlınız geldi efendim dedi:))))

Biraz daha oturduktan sonra eve döndük. annemler uyumamıştı bizi beklemişlerdi. Annem hasta olduğu halde beklemişti. Aşkımı otogara götürdük, güzelbir paket baklava armagan ettik ailesine götürmesi için. El saalladık. Ben hüzünlüydüm tabi gülemedim hiç o sıralar.
Bu çarşamba günü de ben onun ailesiyle tanışıcam açıkcası napıcam bilmiyorum inşallah böyle güzel geçer yine kızlar.
Bilmiyorum hayat bazen hiç beklemediğimiz şeyleri, anları çıkarıyor demekki karşımıza. Tek dileğim allahım korusun nazarlardan aşkımı. ıyi insanlarla karşılaştırsın bizi. Hep mutlu etsin. Hepimiz için.
Ablam aramadıda, gelmedi de sormadı da. Bıraktım zaten umrumda değil. Bencil egoist, başkalarının mutluluğuyla mutsuz olan insanlar hiç bir zaman bir yere gelemicek biliyorum.

Daha önce konu açmıştım, aileme söyleyemediğim için ablamdan yardım istemiştim gece geç döneceğim için. Abla ve eniştemle tanışsın istemiştim aşkım. Ama olay oldu. Önce evet dedi sonra hayır. Aşkımla hiç ilgilenmedi.Onu yolcu etmek istememi mesele etti. Sonra ederiz dedi sonra etmemek için taklalar attı.. Nişanını bizde yaparız demişti ballandıra ballandıra zonra ters döndü istemedi. Kıvırdı da kıvırdı. Mutluluguma ortak bile olmadı. Tüm yaptıklarına ragmen msj attım yine umursamadı. O kadar üzdü ki beni. Ama bir gün sonrası inanılmaz geçti. Ve tüm üzüntümü unuttum geçti kızlar.

Demekki o öyle yapacakmış ki bende aileme söyleyecekmişim. Aşkım ailemle tanışacakmış. Daha hayırlı oldu böyle. Söyleyemiyordum sonunda söylemiş paylaşmış oldum bende ailemle çok şükür.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim aşkımda sevgililer günü için geliyor hatta şuan yolda.ve ben de onun ailesiyle bu hafta tanışacağım.çok heycanlıyım.ben de kendimi çirkin ve kilo almış hissediyorum.sanırım stresten öyleyiz.biz de 17 aydır çıkıyoruz.seninkinin de benimkinin de zamanı gelmiş bence.hayırlısı canım ikimiz içinde.

Aynen canım ya 2 kilo aldım bende. Kendimi çirkin hissediyorum. Ve bu çarşamba onun yanına gideceğim.Ailesiyle tanışmaya:))) Of çok heyecanlıyım. Bir gün sonra kızlar bir gün sonra:))) Saçımı başımı makyajımı yaparsam iyi hissetmeyede başlarım sanırımkaydirigubbakcemile3

çok güzel anlatmışsın gerçekten çok duygulandım a.s. inşallah mutluluğun bir ömür sürer canım benim yerimseniben ablanı da hiç takma kafana, böyle güzel günlerde illa ki birşeyler ters gider, boşver seninki de bu olsun yerimseniben eminim o da hatasını anlayacaktır ne de olsa ablan. tekrar tebrikler :1hug:

çok güzel anlatmışsın gerçekten çok duygulandım a.s. inşallah mutluluğun bir ömür sürer canım benim yerimseniben ablanı da hiç takma kafana, böyle güzel günlerde illa ki birşeyler ters gider, boşver seninki de bu olsun yerimseniben eminim o da hatasını anlayacaktır ne de olsa ablan. tekrar tebrikler :1hug:

Çok teşekkür ederim canımm kaydirigubbakcemile5 Unuttum zaten canım ama kendisi beni msnde engellemiş hatta silmiş bile olabilir konuşmuyor,gözükmüyor, merak bile etmiyor:) ilgisiz. Kendisi üvey ablam.ama beraber büyüdük , üveylik özlük hiç ayırt etmezdim ama sanırım fark ediyormuş.. Bu kadar kıskançlık yaratmasına şaşırıyorum bi tek.

Tekrar teşekkür ederim canım.

Yarın da onlara gidicem hadi hayırlısı bakalım

Kızlar tekrar paylaşmak istedim dün ki inanılmaz günü:)))))Çok çok çok güzeldi. Allahım herkese nasip etsin. Şükürler olsun:)))

Geldi kızlar:))) Harika bi gündü ya. Ben böyle rahat gececeğini tahmin etmiyordum. Önce sabah onu otogardan karşıladım, çok gusel bi kahvaltı yaptık, sonra öğlen bize gittik. Annemle babam bizi kapıda çok şık bi şekilde karşıladı:)) yemek kokuları geliyordu içerden misler gibi. Tüm hazırlıkları annem yapmış, bizi bekliyorlarmış. Çok güzel karşıladılar aşkımı. ya kalbimin atışları hızlandı ilk başlarda ama sonra rahatladım, tanıştılar, güsel bir yemek yedik, sonra çay pasta vs.. Aşkım ailemle kaynaştı sohbet ettiler,

Çok sevdiler aşkımı.Hatta biz mutfaktayken, bir ara salona girdim, babam anneme ne iyi çocuk değilmi dedi konuşuyolardı:)) Allah hep yardımcım oldu. Herşey çorap söküğü gibi gelişti. Anlamadım.
Akşam bizden ayrıldık. Ankara'da Atakule 'de en tepesinde dönen bir restaurant var. Bu özel gün için oradan rezervasyon yaptırmış. Şok oldum. Manzara enfes, enfes bi akşamdı. Ruya gibi geliyor bilmiyorum.Oturacağımız masayı güllerle süsletmişti. Keman müziği eşiliğinde, Çok gusel yemekler yedik..

Lavaboya gideceğini söyledi sonra geldi. Bi 10 dk sonra arkamdan papyonlu özel giyimli bir şef garson geldi kapalı bir tabak vardı elinde. Tatlınız efendim dedi. Sıcaktır dikkat edin dedi önüme koydu. Anlamadım önce bir açtımki güller ve tek taş olan bir kutu, hala ellerim titriyo heyecanlanıyorum o an gelince. Birden kemancı müzik çalmaya başladı masamızda. Ne yapacağımı şaşırdım ben dondum bir an. Bekliyordum ama böylesine güzel surprizler eşliğinde inanın beklemiyordum ben. Aldım yüzüğü elime şok olmuştum aptal gibi davrandım sanırım. Aşkım güsel sözler söylemeye başladı, evlenme teklifi etti. Evett tabiki evett dedim ben ayağa kalktım sarılamadım ama öptüm yanaklarından. Bilmiyorum gercek miydi hala inanamıyorum.

Sonra tekrar garson geldi şimdi gerçek tatlınız geldi efendim dedi:))))

Biraz daha oturduktan sonra eve döndük. annemler uyumamıştı bizi beklemişlerdi. Annem hasta olduğu halde beklemişti. Aşkımı otogara götürdük, güzelbir paket baklava armagan ettik ailesine götürmesi için. El saalladık. Ben hüzünlüydüm tabi gülemedim hiç o sıralar.
Bu çarşamba günü de ben onun ailesiyle tanışıcam açıkcası napıcam bilmiyorum inşallah böyle güzel geçer yine kızlar.
Bilmiyorum hayat bazen hiç beklemediğimiz şeyleri, anları çıkarıyor demekki karşımıza. Tek dileğim allahım korusun nazarlardan aşkımı. İyi insanlarla karşılaştırsın bizi. Hep mutlu etsin. Hepimiz için.
Ablam aramadıda, gelmedi de sormadı da. Bıraktım zaten umrumda değil. Bencil egoist, başkalarının mutluluğuyla mutsuz olan insanlar hiç bir zaman bir yere gelemicek biliyorum.

Daha önce konu açmıştım, aileme söyleyemediğim için ablamdan yardım istemiştim gece geç döneceğim için. Abla ve eniştemle tanışsın istemiştim aşkım. Ama olay oldu. Önce evet dedi sonra hayır. Aşkımla hiç ilgilenmedi.Onu yolcu etmek istememi mesele etti. Sonra ederiz dedi sonra etmemek için taklalar attı.. Nişanını bizde yaparız demişti ballandıra ballandıra zonra ters döndü istemedi. Kıvırdı da kıvırdı. Mutluluguma ortak bile olmadı. Tüm yaptıklarına ragmen msj attım yine umursamadı. O kadar üzdü ki beni. Ama bir gün sonrası inanılmaz geçti. Ve tüm üzüntümü unuttum geçti kızlar.

Demekki o öyle yapacakmış ki bende aileme söyleyecekmişim. Aşkım ailemle tanışacakmış. Daha hayırlı oldu böyle. Söyleyemiyordum sonunda söylemiş paylaşmış oldum bende ailemle çok şükür.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: mutluluklar canım duygulandım valla okurken ne güzel ne mutlu :nazar:

pinky çok çok çok tebrik ederim allah mutluluğunuzu daim etsin umarım müstakbel kayınvalidenle tanışman da böyle güzel geçer inan okurken duygulandım güzel haberlerini paylaş yine bizimle

:sinifsinif:
ben daha bizimkilere bilem söyleyemedim ama bizim kendi kafamızda söz, nişan, düğün hepsinin tarihi hazır, bi yandan mobilya bakınıyoruz nette, bi yandan davetiye modeli beğeniyoruz falan :kedi:

biz herşeyi planladık ama tek eksik var: ailelerin bu planlardan haberi yok kaydirigubbakcemile3

aynennn bizde o durumdayız cnm.üstelik bnm sevgilim askerde.ta agustosta gelicek kısmetse.umarım hersey planladıgımız gibi olur.bu tatlı telaslar burnumuzdan gelmez dilerim.

Kızlar geldim kızlar.

Bu sabah döndüm. Dün aşkımın dogum günü oldugu için, nefis kocaman seni seviyorum yazan bir kurabiye çiçeği ve balon gönderdim iş yerine dogum gününü kutlayan. O kadar memnun oldu ki. Tüm bölümdeki arkadaşları bayılmış, yemişler bol bol:))

Babasıyla ilk arabada tanıştık. ış çıkışında bizi de alıp eve götürdü. Babasıyla ilk tanışmamız iyiydi. Çok gençti :) Elini sıktım. Sonra ufak ufak konuşmaya başladık. Üniversiteden kız arkadaşlarını tanıyorduk ama ılk defa böyle bir arkadaşını getiiriyor dedi bana.
Sonra eve gittik.
Evinin önünden semtlerinden geçmiştik arabayla bir iki kez. Kim derdi ki şimdi o evden içeri girecektim..
Kısa böylu, sarışın, güleryüzlü, kırmızı yanaklı çok şirin bir kadın açtı kapıyı.Ben teyzesi falan sandım. Ama annesiymiş:)
Çok güzel karşıladı.Aşkım ailesine ilk defa gittiğim için, ev çok kalabalık olmasın demiş ama annesi beni çok candan görünce, bir de aşkımın doğum günü olduğu için, bize de danışarak anneannesini , amcasını yengesini çağırdı..aynı binada oturdukları amcaları,yengeleri, genç kız kuzenleri (çok şekerlerdi) , dayısı,, of of ev sonradan bir kalabalıklaştı ki.

Annesi inanılmaz güzel bir deniz manzarası olan teraslarında öylesine güzel bir masa hazırlamıştı ki. Bir sürü şeyler yapmıştı. Görünce şok oldum.
Aşkımın dogum günü pastasının mumlarını üfledik, kestik, aileyle resimler çekildik:)
Çok güzel geçti. Aslında evin kalabalık olması iyi oldu. Ben biraz kaynadım:)

Babasının duruşu, mizacı biraz sert, ama espri falan da yapıyor.Ama babasından biraz çekindim. Mizacının öyle oldugunu söyledi aşkım. Ama seni sevdi espriler yaptı sana dedi:) Annesi ise hep güleryüzlü.Anneannesi ise acayip şeker bi kadın.
Yabancılık çekmedik. Çekmedim hiç.
Dedesi ameliyat olmuştu, üst katta onlarada gittik 15 dk annesi de geldi.Geçmiş olsun dileklerimi söyledim.

Bende rahattım ama kalabalık olunca annesi aşkımla bana, siz biraz odaya gecin isterseniz bunalmayın, kalabalık oldu dedi. Bu da öylesine rahatlattı ki beni. Çok memnun oldum.Bir 15 dk uzaklaştım. Sonra rahat edemedim içeri geçtik tekrar.3 saat falan oturdum. Sonra kalktım.Giderken hepsini öptüm. Annesi bir sürü yiyecek şeyler koydu börekler çörekler. Anneannesi ve annesi patikler yapmışlar çok şeker. Ayağıma bile giydirmeye çalıştılar patikleri anneannesi ve yengesi:))
Sonra vedalaştık. ıyi yolculuklar dilediler. Aşkımla devam ettik sonra akşama.

Kritik yapmak gerekirse iyi insanlar. Biraz heyecanladım. Saçma konuştum mu bilmiyorum ama elimden geleni yaptım kızlar. Ailesinden de memnun kaldım. Herşey iyi gidince korkuyorum birşey olur bozulur diye. Allah korusun.Hiç böyle güzel gececegini yine tahmin etmiyordum. Allaha şükürler olsun.Neyse ki bunu da atlattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
pinky çok merak etmiştim nasıl geçeceğini iyi haberlerini almak mutlu etti
canım çok şükür, korktugum gün de güzel geçti. Beklemediğim gibi geçti doğrusu Oh yani rahatladım doğrusu. Çok teşekkür ederim canım benimmm.Hadi bakalım diğer gelişmelerde ikimizinde güzel geçer. Geçiririz bu heyecanlı günleri inşallah.opuyorumnanaktan

yazılarını okurken hem duygulandım hemde yüzümde bir tebessüm oluştuboshayallersmile
umarım herşey bu kadar güzel ve rüya tadında geçer bir ömür boyu:Saruboceq:
darısı herkesin başına canım mutluluklar..:asigim:

yazılarını okurken hem duygulandım hemde yüzümde bir tebessüm oluştuboshayallersmile
umarım herşey bu kadar güzel ve rüya tadında geçer bir ömür boyu:Saruboceq:
darısı herkesin başına canım mutluluklar..:asigim:

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan

Back