• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Sonunda ailelerle tanışıyoruz

pinky ben de seni çok tebrik ederim...O kadar içten yazmıssın ki kitap okuyorum sandım..Allah mutluluğunuzu daim etsin.Hersey yolunda hersey harika ;) Daha da güzel olcak insallah..Benim ilişkimde cok yeni bu arada 3 aylık falan ama sevgilim ısrarla evlenmek istiyor..Gerci yenisi eskisi yok pek bu işlerin.Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.Bu cumartesi tanısıcam , iyi şanslar dileyin bana kızlar! :emir_bebek:

pinky ben de seni çok tebrik ederim...O kadar içten yazmıssın ki kitap okuyorum sandım..Allah mutluluğunuzu daim etsin.Hersey yolunda hersey harika ;) Daha da güzel olcak insallah..Benim ilişkimde cok yeni bu arada 3 aylık falan ama sevgilim ısrarla evlenmek istiyor..Gerci yenisi eskisi yok pek bu işlerin.Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.Bu cumartesi tanısıcam , iyi şanslar dileyin bana kızlar! :emir_bebek:

Tşk ederim Canımm herşey yolunda gider inşallah,Evet yeni eski farketmiyor. Ama yine de elinden geldiğince onu iyi tanımaya çalış. Allah mutlu etsin canım benim..sen heyecanlanma rahat ol, kendin gibi ol herşey güzelce gelişir inşallah. ıyi dileklerim seninle opuyorumnanaktan

Canım ne guzel yazmıssın cok duygulandım
haftaya aılesıyle gelıyor benımkıde bızımm eve tanısmaya allah nasıp ederse ayy çok heyecanlıyım napıcam hiç bılmıyorum :S

Kızlar benim iki yıldır beraberliğim var ve sonunda bugun anneme söledim. Sevgililer gününde aşkım gelicek annemle babamla tanışacak, ve akşam beni yemeğe götürmek için izin isteyecek. Bir süre önce yüzük ölçümü almaya falan çalşıyordu. Evlilik teklifi geliyo :))
Ailemle ilk defa tanışacaklar. Bende 17 sinde onun dogum gunune yanına gitmek için( ayrı şehirlerdeyiz) izin istedim annemlerden verdi. Bende onun yanına gittiğimde onun ailesiyle tanışıcam.
Daha öncesinde konu açmıştım o beni ailesiyle tanıştırmak istiyordu ama benim ailemin haberi olmadan tanışmama kararı almıştım yardım etmiştiniz bana. Şimdi zamanı geldi kızlar.
Aileler henuz tanışmadı Nisan ayında tanışmaya gelecekler.Nisan ayında nişan istedigmizide söyledim bizimkilere. O da tanışma, nişan tarihini ailesine söyleyecek bu akşam kızlar.
Ben cok heyecanlıyım kıpkırmızı oldum yüzüm kıpkırmızı geziyorum.Hadi bizimkilerle tanışması neysede bu çarşamba ben tanışıcam onun ailesiyle, of kendimi de bir çirkin hissediyorum ki sormayın.Kızlar yanımda olmanıza ihtiyacım var.

öncelikle hayırlısı olsun..allah mutluluğunu daim etsin. :1hug:

darısı benim ve diğer forumdaki arkadaslarımın başına....opuyorumnanaktan

bu mutluluğu tatmak ne güzel bir duygu...bugun ilk defa yaşadım bende.ilk heyecan olur.. benimde daha 2 sene var inşallah...hihoyyyt

Canım ne guzel yazmıssın cok duygulandım
haftaya aılesıyle gelıyor benımkıde bızımm eve tanısmaya allah nasıp ederse ayy çok heyecanlıyım napıcam hiç bılmıyorum :S

Canım inşallah sorunsuz çok güzel bir şekilde geçmiştir canım.Geldiler değil mi? Şimdi sen yaşıyorsun, senden alırız fikirleri yardımları canım. Haberlerini bekliyorumolumunekankayizsmile

öncelikle hayırlısı olsun..allah mutluluğunu daim etsin. :1hug:

darısı benim ve diğer forumdaki arkadaslarımın başına....opuyorumnanaktan

bu mutluluğu tatmak ne güzel bir duygu...bugun ilk defa yaşadım bende.ilk heyecan olur.. benimde daha 2 sene var inşallah...hihoyyyt

Canım çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.opuyorumnanaktan

Canım inşallah sorunsuz çok güzel bir şekilde geçmiştir canım.Geldiler değil mi? Şimdi sen yaşıyorsun, senden alırız fikirleri yardımları canım. Haberlerini bekliyorumolumunekankayizsmile

yok canım gelmediler bi aksilik çıktı
nasip olursa haftaya pazar gelicekler
uzadıkça ben heyecanlanıyorum nasıl davransam napsam bılmıyorum bi atlatsam yetıcek bana
vereliniortak

yok canım gelmediler bi aksilik çıktı
nasip olursa haftaya pazar gelicekler
uzadıkça ben heyecanlanıyorum nasıl davransam napsam bılmıyorum bi atlatsam yetıcek bana
vereliniortak

Canım merak ederim, bizede haber ver, ay bende heyecanlandım şimdi:)) Hadi bakalım hayırlısıolumunekankayizsmile

sevgili pinky,
haberlerini buradan büyük bir sevinç ve heyecanla takip ediyorum. benzer şeyler yaşıyoruz şuan. sevgilimle yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz, ailelerimizle henüz tanıştık. Son olarak babamla da dün tanıştı. eksik eşyalarımızı tamamladık. temmuzda da inşallah evlenmeyi planlıyoruz. heyecanlarını panik durumunu çok iyi anlıyorum. özellikle ailesiyle tanıştırmaya götürdüğünde kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyordu, şimdi ilk görüşten sonra biraz daha rahatım. ama asıl karşılaşma yani ailelerin tanışması ve isteme henüz olmadı. biz bu süreci çok uzatmak istemiyoruz, ailelerin tanıştığı gün isteme olacak ve yüzükler takılacak. tabi aileler henüz bunu bilmiyor. zamanlayı nasıl yapıcaz bilmiyorum. sana burdan iyi dileklerimi gönderiyorum canım umarım herşey gönlünce olur. insanın yaşı kaç olursa olsun bu heyecanı yaşadığını da bilmeni isterim. sürekli gelişmeleri paylaşırsan çok mutlu olurum. sevgiyle kal, :1hug:

Drusella canım benim çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Yaşadıklarımız gerçekten benziyor canım. Bizimde bu Haziranda 2 yıl olucak birlikteliğimiz.Ne güzel eşyalarınızı tamamlamışsınız, gerçekten hayırlı olsun çok az kalmış çok sevindim canım.

Canım bizim ailelerde tanışmadılar aynı aillerin tanıştıkları gün nişan olucak bizimde :)) en son gelişme ise , nisan ayında olmasını istiyorduk nişanımızı ama sınavım nedeniyle Temmuza erteledik. Temmuzun üçüncü haftası gibi olucak nişanımız canım. ıstanbul'dan ev aldık canım Ağustos- Eylül gibi teslim edilecek. O yüzden düğünüde Ekim ayında yapıcaz inşallah.Ama bu eşya olayı eksikler hiç bitmiyormuş. Bu açıdan biraz zorlanıcaz gibi ama allahın yeni evini kuranlara yardım ettiğine inanıyorum canım.Sende habersiz bırakma beni olurmu canım Çok öpüyorum tatlım.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım heyecanın ve mutluluğun hiç bitmesin inşallah bende ailesiyle tanıştığımda çok tuhaf olmuştum şimdi hatırlıyorumda çok komiktim elim ayağım düğüm olcaktı oynamaktansempatiksalakcinni

canım heyecanın ve mutluluğun hiç bitmesin inşallah bende ailesiyle tanıştığımda çok tuhaf olmuştum şimdi hatırlıyorumda çok komiktim elim ayağım düğüm olcaktı oynamaktansempatiksalakcinni

:)) canımm benimm seninde mutluluğun huzurun hiç bitmesin.

Drusella canım benim çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Yaşadıklarımız gerçekten benziyor canım. Bizimde bu Haziranda 2 yıl olucak birlikteliğimiz.Ne güzel eşyalarınızı tamamlamışsınız, gerçekten hayırlı olsun çok az kalmış çok sevindim canım.

Canım bizim ailelerde tanışmadılar aynı aillerin tanıştıkları gün nişan olucak bizimde :)) en son gelişme ise , nisan ayında olmasını istiyorduk nişanımızı ama sınavım nedeniyle Temmuza erteledik. Temmuzun üçüncü haftası gibi olucak nişanımız canım. İstanbul'dan ev aldık canım Ağustos- Eylül gibi teslim edilecek. O yüzden düğünüde Ekim ayında yapıcaz inşallah.Ama bu eşya olayı eksikler hiç bitmiyormuş. Bu açıdan biraz zorlanıcaz gibi ama allahın yeni evini kuranlara yardım ettiğine inanıyorum canım.Sende habersiz bırakma beni olurmu canım Çok öpüyorum tatlım.

pinky çok teşekkür ederim canım. Ne güzel eviniz de olacak :nazar: Allah tamamına erdirsin. Evin eksiği hiç bir zaman bitmiyor, ilişkiniz ve evliliğinizin tadı eksik olmasın eşya nasılsa tamamlanır. Asgari zorunluluklar önemli tabi, umarım hepsi gönlünce olur:1hug:
Nisan ayı içerisinde nişan planlıyoruz çok heyecanlıyım. Kıyafet de almadım henüz bakalım nasıl olacak. :utangac: İki hafta içerisinde tamamlamam lazım bir haftası iş gezisinde olacağım. Bu akşam bişeyler bakmaya başlayacağım. Sözlüm alyans fiyatlarını duyunca altını ergitip kendi alyansımızı kendimiz dökmemizi teklif etti :roflol:
bu arada dün anneannem ilk kez kayınvaliden.. dediğinde evleniyor olduğumu iliklerime kadar hissettim. :utangac:
İnşallah zaman hepimiz için çok güzel şeyler getirir. Seni çok öpüyorum pinky, yine görüşürüz. kaydirigubbakcemile3

Canım geldi bızımkiler dün çok güzeldi hrşey,ilk başta cok heyecanlandımelim ayağım birbirine dolandı aa güzeld iyi anlastık ailecek maşallah :)

Giz canım tbrk ederimmm canım yaaa :)) Kızlar Mayısta beni istemeye geliyolarr wallaaa. Nişandan önce ziyarete gelceklermiş:)))kaydirigubbakcemile3

Back