• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Sonunda ailelerle tanışıyoruz

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
.......................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım çok tebrik ederim baksana siz ailelere haber vermeden düğün gününü kararlaştırmışsınız bile. çok güzel heyecanlar bunlar daha çok böyle kıpkırmızı gezececk günlerin olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan şaka bir yana fazla heyecan yapmamaya çalış yoksa aradan zaman geçince unutuyorsun hiç bir ayrıntı aklında kalmıyor. allah tamamına erdirsin

tatlım çok tebrik ederim baksana siz ailelere haber vermeden düğün gününü kararlaştırmışsınız bile. çok güzel heyecanlar bunlar daha çok böyle kıpkırmızı gezececk günlerin olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim. Ne bileyim çok tuhaf heyecanlarmış bunlar kalbimin atışını hisseddiyorum.

ben babamla ilk konuştuğumda kalbim sanki ağzımın içinde atıyordu :asigim:

Ben babamla konuşamadım, anneme söyledim o anlattı zaten babayla biraz bozuktu aramız.Babamın karşısına gecip söyleyemezdim yaa :kedi: Neyse bişi olmas. Aşkım gelince kaybolur herşey. :teytey:

Valla şimdi anneme anlattım. Bende aşkımın şhirine gitmek istiyorum diye. Kıskandım kız kaydirigubbakcemile3 ıizn vermedi benimkisi. Hangi şehirde svgilin canım?

Valla şimdi anneme anlattım. Bende aşkımın şhirine gitmek istiyorum diye. Kıskandım kız kaydirigubbakcemile3 İizn vermedi benimkisi. Hangi şehirde svgilin canım?

canım senin durum nedir. Nişan söz varmı olcak mı ay inşallah. olumunekankayizsmile
istanbulda canım

tatlım çok tebrik ederim baksana siz ailelere haber vermeden düğün gününü kararlaştırmışsınız bile. çok güzel heyecanlar bunlar daha çok böyle kıpkırmızı gezececk günlerin olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan şaka bir yana fazla heyecan yapmamaya çalış yoksa aradan zaman geçince unutuyorsun hiç bir ayrıntı aklında kalmıyor. allah tamamına erdirsin

Canım bu arada konu açmıştın Seninde hayırlı olsun. Aynı heyecanları yasıyoruz sanırım. kaydirigubbakcemile3 Senin içinde çok sevindim.

Tanışma merasimleri bittiikçe haber vereyim bende. Yanımda olun nolur. Çok ihtiyacım var sizlere.

Canım benimki bütün sülalesine anlattı beni. Oturduğu yerde komşular dahil beni tanımayan yok artık kaydirigubbakcemile3 Ben ailesiyle, aşkımda benim ailemle abim dahil olmak üzere tanıştı ama iştee yüz yüzü gelmedim ailesiyle henüz. Okulu bulunduğu ilde istiyorum sürekli gezip tozmak için kaydirigubbakcemile3 Yaa bende sözlenmek istiyorum yaa ne güzel yaa. Benide istemeye gelsinler mafoldumben

Canım benim inşallah gelcek o gunlerde. ay ayyy yaaaa öyle güsel ki paylaşmak sizlerle. Senin haberlerinide merakla beklicem. Hayırlısı olsun canım. Sabredince biraz oluyor galiba.

ben 20 o 22 kaydirigubbakcemile3 ama evleneceğimiz zaman 7 yıldır beraber olmuş olacağız inş kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2 zati sen evde kaldıysaaaaaan, ben napiim 24 yaşında lülülülülülü

Back