• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonun da boşanıyorum galiba

Kocanizda olsa sizinle zorla beraber oluyor demeden once bosanmak icin harekete gecmeniz gerekirdi. Ozet olarak bosanmaya karar vermek icin gec kalmissiniz. :ssz:

Son düzenleme:
tecavüz nedir ya?
hiç sanmıyorum öyle hurra diye kadının üstüne çöktüğünü.
en fazla zorluyordur yani. o da zaten eşini sevmediği için tecavüz gibi geliyordur..
sevgilisi zorlasa ona tecavüz ediyor demez değil mi?.
aradaki farkı görün.
aldatan bir kadın var burada. sizin takıldıgınız nokta cok garip.
:46::46::46::46

Konuyu okuyunca yuh yani bu kadar da olmaz nasıl koca nasıl ailesi varmış pes edip şaşırırken yorumları okuyunca bir şok daha yaşadım 2 yıllıkta sevgılısı varmış eşinin de suçu var en azından sen onla beraber olmuyorsun diye başka kadınlara gitme eyleminde bulunacak kadar aşalık değilmiş ama sen eşin varken ve şuan herşey iyiken bile onu aldatacak kadar düşmüşsün pess diyorum. Her önüne gelen anne oluyor nasıl anneyse artık.. anne var anne var gerçi!

6 yıllık evlisiniz. Kızınız var 4 yaşında . 2 yıldır sevgiliniz var.

Benim bildiğim bir insan eşinden işkence tarzı şeyler görünce ya boşanır ya da boşanacak cesareti yoksa çocuğu ile meşgul olup hayata küser .

Bundan başka üçüncü bir seçenek yoktur. Siz daha bebek olan 4 yaşındaki kızınızla ilgilenmek yerine, ona vermeniz gereken ilgiyi gidip eşinden ve çocuklarından kalan artık zamanı sizinle geçiren bir adama mı vermeyi tercih ettiniz ?

Ben şimdiden düşünüyorum , evlenirsem , çalışırken, bir de çocuğum olursa; Eşime nasıl kadınlık yapacağım, çocuğuma yetişebilecek miyim? Evimi temizleyebilecek miyim? Yemektir, ütüdür , ağdasıdır,arkadaşlarıdır diye düşünüyorum.
Siz bir de ekstradan ikinci bir erkeği nasıl idare ediyorsunuz hayret. Mutlaka bir taraftan kısıyorsunuz o ilgiyi. Kızınızdan mı?
Çünkü eşinizden ilgiyi kısabildiğinizi hiiiiiç sanmıyorum. Ondan önce uyanmanız gerekiyormuş madem askeri sistem gibi.
Her alime bir zalim demişler de, bazen şaşıyor. Bir zalime bir zalim düşmüş. Sizi birbirinize kırdırmış bu hayat demek.
Aldatacak kadar cesaretli ve aklı basan bir kadının , ayrılmama gerekçesi olarak ilk sayfada aptallığı ve korkaklığı sunması mantıklı gelmedi bana .
Sizinki olsa olsa , kendini garantiye almak olarak adlandırılabilir belki de.
Neden ayrılmıyorsunuz eşinizden ? Evli sevgiliniz ayrılmazsa boşlukta ve ortada kalırsınız diye mi?
Adamın eşisiniz. Tabiki onunla sevişeceksiniz. 2 yıl boyunca sevişmeden duramazsınız. 2 hafta değil 2 ay değil.
Aldatma deyince hele de kadın olunca aldatan daha çok cinlerim tepeme çıkıyor benim. Çünkü bir kadına bunu yakıştıramıyorum,hele de bir anneye . Siz kendinize nasıl yakıştırdınız ? Çocuğunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz ?
ALLAHıma şükürler olsun ki, iyi ki sizin gibi bir annem yok.

tecavüz her zaman sandığınız gibi filmlerde görüldüğü gibi koşarak kaçarak olmuyor
aynı evde yaşadığın adamdan nereye kadar nasıl kaçacaksın
hayır dendiği an zorlama varsa tecavüzdür.net.

2 senedir sevgilisi olan bir kadın 2 sene boyunca eşiyle ilişki yaşamazsa,
eş de bir süreden sonra zorlamaya geçmez mi ?
E adamın gözü döner yani.

Bir de, konu sahibi zorla da olsa ilişkiye girmek istemiyorsa neden boşanmıyor ? Asıl soru bu.
Tamam o zaman hadi konu tecavüze dönsün -ne kadar tecavüz olduğu tartışılır- .
Konu sahibi tecavüze uğradığı ve artık uğraşmak istemediği halde neden boşanmıyor ???
Çocuğunu mu düşünüyor ? - öyle olsa babasını aldatmazdı herhalde-
Korkuyor mu ? -Öyle olsaydı da aldatmazdı-

Ben cevap bulamadım iş tecavüze dönünce Pıtırtay.

Son düzenleme:
canım o olay çok daha farklı..
arkadaş kendiside eşini aldattığı için kendi gibi birini bulunca kk kılasiği yapmış olayı..
evet kk kadınları karakterli onurlu halsiyetliyse suç mu yaniii du bakimmm evet suçmuşşşş...
:ssz:Haklısın abla.
Başa gelmeyince anlayamıyoruz :9: (Allah başımızdan uzak tutsun
:6:)

24 yaşında 6 yıllık evliyim evliliğimin ilk üç yılı kayınvalidemlerle aynı evde kaldım dördüncü yılda yeme içme bir yatma ayrı oldu son iki yılda tamamen ayrıyım pazardan pazara bazen gidip belki yarım saat bi saat görüşüyoruz. ama yaşadığım dört yıl tam bi kabus doluydu hiç bi haklılık payları olmadan beni çok ezdiler çocktum ve her dediklerini yapmama rağmen hep ezildim evlendiğim ilk günden kavgalar başladı. evden dışarı çıkmama izin vermiodu kayınpederim giyinmem yemem içmem herşeye kızarak hayatımı zindan etti. ayaklarına kadar bana yıkatım gece 11 e kadar ben uyumadan uyuyamassın sabah ben kalktığımda ayakta olucaksın vs. hepsini anlatarak uzatmicam ve bunlar olurken hiç birinde eşim bana arka çıkmadı yardım etmedi destek olmadı haklısın üzülüyorum ama sen hallet beni karıştırma dedi. evet 3 senedir bunların hiç biri olmuyo rahatım artık ama ben bunlarını hiç birini unutamadım unatamıyorumda bunların hepsi beni eşimden soğuttu onu sevmiyorum hep direterek yürütmeye çalıştım bi gün iyiysek 3 gün kavgalı hiç cinsel anlamda istekli olamadım son zamanlarda da tamamen bitti ama eşim hep zorla da olsa beraber olmak istedi ve oldu onun için herşey yatak eğer her gün onunla yatarsam onun için hiç problemimiz yok çok iyi anlaşıyoruz ama yatmassam benden kadın olmaz sorumsuz problemli biriyim istemediğimi bile bile zorla yatıyo benle.. dün akşam hiç bi problem yokken çok düşünüp olmicağını anlayıp iş çıkışı eşime boşanmak istediğimi msj atarak söyleyip annemlere gittim (aradım ama cvp vermedi) 3 saat sonra falan arayıp noldu şimdi falan dedi olmuyo görüyosun dedim iyi dedi sadece ve kapadık aileme henüz bişey söylemedim bi hafta on gün kadar kimseyle bişey konuşmadan burda kalıp sonrasında konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum ama bi yandan da kararım net hiç uzatmayıp ailemle konuşup hemen davayı açim diorm kararsız kaldım aileler duyunca da hemen herkesin bi düzeltme çabasına gireceğini biliyorum ama ben bu durumu yaşamak istemiyorum sizden de fikir istiyorum
Çok üzüldüm durumunuza. Allah yardımcınız olsun.
Eşinizin size zorla sahip olmasına(o kelimeyi telaffuz etmek içimden gelmedi:-( ) ayrıca üzüldüm.
Kararlıysanız ailenize de kararlı olduğunuzu , dönüşü olmadığınızı belli edin. Biraz zorlarlar belki ama net olduğunuzu bilirlerse zamanla ısrardan vazgeçeceklerdir.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Kolayliklar dilerim.

konuyu okumaya başlayınca bu konu sahibine destek çıkan olmaz her halde diye düşündüm, maalesef hemcinsim diye çok büyük bir hataya bile destek veren olmuş:50:

ayrıca konu sahibinin kocası ile yazdıklarına inanmıyorum,öyle olsa ilk konusunda çok üstüne gidildiği halde hiç bahsetmemiş.ve bazı üyelerin de yazdığı gibi tecavüz olduğunu düşünmüyorum.kendisi istemediği için yaşadıklarını öyle yorumluyor.:ssz:

boşanma fikri çok iyi olmuş.inşallah konu sahibi kızını da babasına bırakır.kızına karşı sevgisi olduğunu düşünmüyorum.bir annenin evladı için çocuk şöyle çocuk böyle demesi kanımı dondurdu ilk konusunda:20:

konuyu okumaya başlayınca bu konu sahibine destek çıkan olmaz her halde diye düşündüm, maalesef hemcinsim diye çok büyük bir hataya bile destek veren olmuş:50:

ayrıca konu sahibinin kocası ile yazdıklarına inanmıyorum,öyle olsa ilk konusunda çok üstüne gidildiği halde hiç bahsetmemiş.ve bazı üyelerin de yazdığı gibi tecavüz olduğunu düşünmüyorum.kendisi istemediği için yaşadıklarını öyle yorumluyor.:ssz:

boşanma fikri çok iyi olmuş.inşallah konu sahibi kızını da babasına bırakır.kızına karşı sevgisi olduğunu düşünmüyorum.bir annenin evladı için çocuk şöyle çocuk böyle demesi kanımı dondurdu ilk konusunda:20:

Katılıyorum size

Kaçırdım aradaki yerleri ama gerçekten destekleyen mi olmuş, çok tuhaf:19:
Eşine hak miymis yani, bunun kabul edilebilir bi tarafı olabilir mi ya
Evlilik kurumu neden var, boşanma kavramı neden var o zaman:26:

şimdi bişe dicem günde 2 defa ilişki yaşamak kolay değil..

bak burda herkes bi yorum yazmış hoşlanmadığını ve onaylamadığını dile getirmiş..
bi de kendi yazdığına bak şu konuyu senin kadar aşağı çekip böyle iğrenç bi üslupla dile getiren var mı?
işte kaliten seviyen ve tarzın.

tecavüz nedir ya?
hiç sanmıyorum öyle hurra diye kadının üstüne çöktüğünü.
en fazla zorluyordur yani. o da zaten eşini sevmediği için tecavüz gibi geliyordur..
sevgilisi zorlasa ona tecavüz ediyor demez değil mi?.
aradaki farkı görün.
aldatan bir kadın var burada. sizin takıldıgınız nokta cok garip.

konuyu çok iyi çarpıtmışsınız.
istemiyorum dediğim halde zorluyor beni yazıyor konuyu okursanız.
istemediğiniz halde ilişkiye zorlanmanın ayrımı mı var
sevgilisiyle de ilişkiye girmek istemiyo olabilir
bu da tecavüzdür
ay yazık biz kadınlara ya hergün tvlerde gazetelerde
tecavüze uğrayıp öldürülen bi kenara atılan kadınları acıyarak izliyoruz
ama daha tecavüzün ne olduğunu anlamayanlar varmış hayret ettim

2 senedir sevgilisi olan bir kadın 2 sene boyunca eşiyle ilişki yaşamazsa,
eş de bir süreden sonra zorlamaya geçmez mi ?
E adamın gözü döner yani.

Bir de, konu sahibi zorla da olsa ilişkiye girmek istemiyorsa neden boşanmıyor ? Asıl soru bu.
Tamam o zaman hadi konu tecavüze dönsün -ne kadar tecavüz olduğu tartışılır- .
Konu sahibi tecavüze uğradığı ve artık uğraşmak istemediği halde neden boşanmıyor ???
Çocuğunu mu düşünüyor ? - öyle olsa babasını aldatmazdı herhalde-
Korkuyor mu ? -Öyle olsaydı da aldatmazdı-

Ben cevap bulamadım iş tecavüze dönünce Pıtırtay.

2 senedir ilişki yaşamadığını nerden biliyosunuz?
ya da olaya hiç şöyle baktınız mı
biri size bunları yaşatsa sizin içiniz alır mıydı bu adamla aynı yatağa girmeyi?
neden boşanmadığını bilemeyiz belki durumu yoktu gidecek yeri yoktu işi yoktu
siz durumu bu kadar yadırgıyosunuz ama bu ülkede boşandığı için ailesi tarafından öldürülen kadınlar var hala
nedenini bilemeyiz
işte kadının en büyük düşmanı kadındır dedikleri böyle bişey malesef
burda kadına gencecik yaşında yapılan eziyetler
yıllarca başına gelenler konuşulmuyo, adam onları yapıyo bunlar kabul edilebilir oluyo
hatta burda çoğu yorumda söz konusu dahi edilmiyo
ama kadın aldattığı için ondan ahlaksızı adisi olmuyo
ne kadar meraklıyız insanların saniyesinde üstünü çizmeye
hayatta hiçbişey başımıza gelmezmiş gibi
oturduğumuz yerden hükmünü veriyoruz olayı bitiriyoruz.
her şey insanlar için, insan kınamadığını yaşamadan ölmez.
aldatmanın haklı sebepleri yoktur evet ama en azından
kadın olarak burdaki kadının yaşadıklarını anlamaya çalışabilirdik
çoğu insan onu bile yapmaya çalışmadı.
yazık.

bak burda herkes bi yorum yazmış hoşlanmadığını ve onaylamadığını dile getirmiş..
bi de kendi yazdığına bak şu konuyu senin kadar aşağı çekip böyle iğrenç bi üslupla dile getiren var mı?

bu da tecavüzdür

biri size bunları yaşatsa sizin içiniz alır mıydı bu adamla aynı yatağa girmeyi?
siz durumu bu kadar yadırgıyosunuz ama bu ülkede boşandığı için ailesi tarafından öldürülen kadınlar var hala
nedenini bilemeyiz
yıllarca başına gelenler konuşulmuyo, adam onları yapıyo bunlar kabul edilebilir oluyo
yazık.

Alla sen bi git ya seviyenide gördük kişiliğinide herşey ortada kimse söylememiş olabilir ben söyledim gerçek olan bu ee bu yüzden hoşuna gitmedi zaten ..

bu da tecavüzdür

nedenini bilemeyiz
yazık.

pıtırtay konu sahibini tanıyor musun:26:

Alla sen bi git ya seviyenide gördük kişiliğinide herşey ortada kimse söylememiş olabilir ben söyledim gerçek olan bu ee bu yüzden hoşuna gitmedi zaten ..

banane benim ne hoşuma gitmicek
böyle bişey olduğunu biliyo musun?duydun mu gördün mü?
varsayımlar üzerinden insanlarla böyle konuşup küçük düşürme hakkını kim veriyo sana?
insanlara saldırmadan efendi gibi yorumunu yapıp çekip gidemez misin sen
ne çok seviyosun bel altı muhabbetleri sen ya bi de kadın olcan

pıtırtay konu sahibini tanıyor musun:26:

yoo
sayfalardır şunu anlatmak için kendimi yırtıyorum kimse anlamıyo
aldatmak iğrençtiyse, adamın yaptıkları da bi o kadar iğrençtir
ama bizler, bi de kadınlar olarak üstelik, adamın pisliklerini bıraktık
adamın onca hatasını herkes bi köşeye koymuş vurun k..peye modunda herkes ağzına geleni söylüyo
ben buna kızıyorum sadece bunu anlatmaya çalışıyorum
adam her türlü pisliği yapmış ama kadın aldattı diye bütün ihale ona kaldı.
bunu anlayamıyorum gerçekten.
kadınlar olarak bu kadının neler yaşadığını anlayan onca kişi var burda üstelik

seviyeyi yerlere çekenler konu açtıklarında bizden de seviye beklemesin! ister koca olsun ister sevgili ister dışardaki adamın teki zorlamaya giren her türlü cinsel müdehale tecavüzdür bu kadar net, günde 2 ilişki falan ne demek mum yakıp başını mı tuttunuz ne kadar ayıp, konu sahibi 2 sene önce eşinden ayrılmalıydı evet burda hemfikirim aldatmakta rezil bişeydir bunda da mutabıkız lakin günde 2 ilişki bilmem ne bu ne hırs bu ne öfke, kendi kocalarının ayıbını örtmeye gelince arkadaşı yapmış o hat arkadaşınınmış benim kocişim yapmaz diyen kadınlar başka bi kadını yargılamaya gelince aslan kesiliyolar pes, kendi hayatımıza dair olaylarda kendimizi kandırmaya pek bi meyilliyiz ama bizi hiç etkilemicek akşamına unutacağımız bir olaya bir kadına bakış açımız evlere şenlik

banane benim ne hoşuma gitmicek
böyle bişey olduğunu biliyo musun?duydun mu gördün mü?
varsayımlar üzerinden insanlarla böyle konuşup küçük düşürme hakkını kim veriyo sana?
insanlara saldırmadan efendi gibi yorumunu yapıp çekip gidemez misin sen
ne çok seviyosun bel altı muhabbetleri sen ya bi de kadın olcan

beni tahrik etme canım..
okuyorsan adam gibi oku o yorumu yazdıktan sonra yazdığım şeyede bak sonra konuş okumadan yorum yapınca insanlar beyin fukarası durumuna düşebiliyorlar..
ve benim kadınlığıma dil sakın uzatma bu konuda bana dil uzata bilecek en son kişilerden biride sensin ..
benim kadınlığımı ağzına alacaksan eğer önce kadın gibi kadın olacaksın..
bulduğun her fırsatta gece yatağına girdiğin adama boynuz takmayacaksın ...

yoo
adamın onca hatasını herkes bi köşeye koymuş vurun k..peye modunda herkes ağzına geleni söylüyo

konu sahibini tanımıyorsun,neyi ne kadar doğru anlattığını da bilmiyorsun ve ben konu sahibinin kocası için anlattıklarına inanmıyorum.öyle olsa ilk konusunda da anlatırdı.burada 2 yıldır sevgilisi olan(üstelik sevgilisi de evli ve çocuğu var) ve sevgilisi ile ilişkisi olan bir kadın var.karısıyla ilişki yaşamak isteyen erkek mi hatalı,yoksa sevgilisiyle ilişki yaşayıp kocasını reddeden kadın mı hatalı:ssz:

Evet tecavüz bildiğimiz tecavüz gibi olmak zorunda değil . Bağırış çağırışlarla , tamamen şiddete dayalı .

Psikolojik tecavüz , eş cinsel birliktelik istemiyor , adam bir şekilde bu ilişkinin yaşanması için eşini zorluyor . Açık yazayım , belki hiç bir şey hissetmeden taş gibi duruyor kadın yatakta , yüzünde mutsuz bir ifade , bitse de kalksam diye bekliyor .Hepi topu 5 dk belki...

Ama ,

Bir tarafta zorla , sevmeden , ite kaka yürüyen bir evlilik öte yanda aşk !

Neden devam ediyor evlilik ? Ha bu ülkede kocasından boşanırsa öldürülen kadınlar var denilmiş , yapmayın yahu ; o kadınlar evet ne yazık ki var ve kapı dışına kafasını çıkaramayacak kadar baskı yaşıyor .Evet onlar ne yazık ki boşanamıyorlar .

Ama evli ve anne iken 2 koca sene boyunca eşini aldatan kadın , hangi baskıdan , töreden korkuyor yahu ? Boşanınca başına gelecekleri göze alamıyor da , aldatınca madalya takılacağını mı sanıyor ?

Yapmayın yahu , savunmak için yanlış örnek verip , kötüyü iyi , masum olmayanı masum gibi göstermeyin .

Onu göze alan kadın , ayrılmayı pek ala alır . Aksine ben hadi ordan beee derim .

yoo

şurda bir konuya açıklık getireyim adamın iğrenç olduğunu diğer yorumlarımda zaten söyledİM o adamla 2 yıl ya da 3 yıl önce ya da olaylar ne zaman başladıysa o zaman ayrılmayarak zaten hata yapmış ama evli ve çocuklu olup evli ve çocuklu bir adamla 2 yıldır beraber olarak hatanın en büyüğü bana göre..

Back
X