• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonun da boşanıyorum galiba

beni tahrik etme canım..
okuyorsan adam gibi oku o yorumu yazdıktan sonra yazdığım şeyede bak sonra konuş okumadan yorum yapınca insanlar beyin fukarası durumuna düşebiliyorlar..
ve benim kadınlığıma dil sakın uzatma bu konuda bana dil uzata bilecek en son kişilerden biride sensin ..
benim kadınlığımı ağzına alacaksan eğer önce kadın gibi kadın olacaksın..
bulduğun her fırsatta gece yatağına girdiğin adama boynuz takmayacaksın ...

ben pitirtay a mı koynuna almayacaksın demişim?
ben orda koynuna girdiğin adama yani eşine boynuz takmicaksın dedim ne alakası var ben kadına ne die koynuna girmiceksin diyeyim özlem.

üstteki yorumuna istinaden yazdım aranızdaki konuşmanın öncesi varsa okumadım oraları affola

ben pitirtay a mı koynuna almayacaksın demişim?
ben orda koynuna girdiğin adama yani eşine boynuz takmicaksın dedim ne alakası var ben kadına ne die koynuna girmiceksin diyeyim özlem.

bak canım o yazdığını ben de öyle anladım demek ki senin anlatımında bi sorun var
ayrıca da sen yazıp çizip kurup insanlara iftira atma yeter
kimse senden başka bişey istemiyo

siz burda bunu yazarak polemiğe girmeye çalışıyo olmuyo musunuz?
konuya yapacak yorumunuz varsa yapın,yoksa da benle muhattap olmayın lütfen.

Bana kalırsa bırakın kk'yı siz
gidin kendinize başka meşgaleler bulun..
Daha çok dışlanırsınız bu gidişle
:40::27:

hahay gülüyüm bari
benle muhattap olma yazıyorum
hala cvp veriyosun bana
kim kimi nerden dışlıyo anlamadım
sen işine bak cnm bana da saldırma
zamanında cvbını aldın şimdi üstüme saldırıyosun böle
dediğim gibi dicek bişeyin varsa konuya yaz yoksa da güle güle

ya sıkışınca he olur
iftiracı seni
bişey ortaya atıyosan bulucaksın anladın mı
unutamadım yazdığımı bulucaksın bana şimdi

pitirtay geçmiş konunda herşey yazıyor zaten lütfen daha fazla saçmalama olur mu tutup senin eski konunu tekrar tekrar okuyacak halim yok benim merak edenler okusunlar ben etmiyorum daha fazla göreceğimi gördüm okuyacağımı okudum çünkü..
ve hıhı evet iftiracıyım ben

kim dışlıyo ki pıtırtayı, arkadaşlar şunu unutmayın bugün bu konuda dövüşür millet yarın öbür gün konu açar yorum ister burda asloln kimsenin kimseye kan davası gütmemesi objektif yorum yapabilmesi, ben o bakımdan hiç aklımda tutmuyorum tutmamak için gayret ediyorum hani şu konuda şu kişi bana posta koymuştu diye, gerek yok, öyle yorumlar oluyo ki bazen yahu diyorum ben bu kızı çok severdim ne kadar saçmalamış burda sonra diyorum ki e özlem her konuda aynı fikirde olacak değilsiniz ya

aldatmanın açıklaması bahanesi kadına göre olmuyor.
ben tamamen karşı olsam dahi söz konusu kadın olunca erkeklere olan hoşgörüyü kadına göremeyince delleniyorum.
iki cins içinde çirkin bir olay mı evet. ama kadına gelince bu kadar derin anlamlar yüklemek abes geliyor.
erkek aldatınca neyse kadın da o. anneliği, namusu, ahlakı değil, karakteri deyip geçmek çok mu zor?

bu kadına rahat batmamış yaşadıklarından dolayı adamdan soğumuş ve sevmiyor.
ayrılsın en temizi tabi. ama altında buna zemin hazırlayan gerçekler de var.
bir kadının kolay kolay aldatacağına asla ve asla inanmıyorum.
erkek gibi sadece dürtüleriyle yapamaz doğası gereği.
yaşadıkları ihaneti haklı çıkarmaz ama olmuş artık.
bundan sonrasını yoluna koymaya çalışmalı.

adamla cinsellik yaşamak istemiyor ve baskıyla buna zorlanıyorsa
tecavüzdür bu net...
ama bu duruma da gelmemek için acilen ayrılması bu ortamı sağlamaması gerekiyor.

bu kadının yaptığı her ne kadar çirkinse günde 2 kez illişkiye girmek zor olsa gerek demek onun kadar çirkin
bir kadının ağzının bu kadar bozuk olması onu diğerinden daha ahlaklı yapmıyor benim nazarımda.
ne çirkin yorumlar okudum hayret ettim.

bak canım o yazdığını ben de öyle anladım demek ki senin anlatımında bi sorun var
ayrıca da sen yazıp çizip kurup insanlara iftira atma yeter
kimse senden başka bişey istemiyo

bence insanlar ikinci kez okuduğunda doğrusunu anlayabiliyorsa burda benim anlatımımda değil senin anlamanda problem oluyor..

hahay gülüyüm bari
benle muhattap olma yazıyorum
hala cvp veriyosun bana
kim kimi nerden dışlıyo anlamadım
sen işine bak cnm bana da saldırma
zamanında cvbını aldın şimdi üstüme saldırıyosun böle
dediğim gibi dicek bişeyin varsa konuya yaz yoksa da güle güle

Demiştim insan kışkırtmada üstüne yoktur diye
:51:
Mune ablanın tez zamanda sizi kk dan atması lazım
kimin ne cvp aldığı açtığınız konudan bellidir..
:27:

pitirtay geçmiş konunda herşey yazıyor zaten lütfen daha fazla saçmalama olur mu tutup senin eski konunu tekrar tekrar okuyacak halim yok benim merak edenler okusunlar ben etmiyorum daha fazla göreceğimi gördüm okuyacağımı okudum çünkü..
ve hıhı evet iftiracıyım ben

evet öylesin.
3.kez aynı şeyi yapıyosun.
az önce özleme unutamadım yazıyo konusunda diyosun
şimdi hani nerde bul diyorum açıp onu mu okuycam diyosun.
e açıp okumuyosan insanların içinde açmicaksın o zaman benim eski konumu
Allah herkesi senin gibi fitne fesat işler çeviren iftiracı insanlardan korusun
bundan sonra lütfen hiçbi şekilde hiçbi konuda benle tartışmaya girme
yazdıklarıma da cevap verme
şurayı okuyup iki kafa dağıtıyorum sizin gibi insanlarla uğraşıp sinirimi bozamam daha fazla
bana bulaşma

al işte fi tarihindeki konudan birbirilerine zıt gidenler birbirilerini gördükleri her ortamda dalaşıyolar

evet öylesin.
şurayı okuyup iki kafa dağıtıyorum sizin gibi insanlarla uğraşıp sinirimi bozamam daha fazla
bana bulaşma

haklısın öyleyim benim gibilerle karşılaştırmasın senin gibilerle karşılaştırsın
pitirtay burda senin geçmiş konularını okuyan insanlar zaten yaptıklarını biliyorken ben daha neyin ispatına giripte sayfa sayfa yazı okuyayım psikopatlar gibi?
kaldıki kimse bilmesede olur ben biliyorum bu benim için yeterli..

Töre filan diye cevap verilmiş, cevap yazacaktım ama Ausencia gayet on numara açıklamış. :16: Ona cevap vermeyeceğim o yüzden . Evet töreden korkan bir kadın var karşımızda gerçekten belli.

Şunu sadece söylemek istiyorum herkese ama, aldatmanın bahanesi gerçekten var mı ? Eşi aldatmak mı sizce bu sadece ?
Çocuğunu aldatmış, onun günahına da girmiş olmuyor mu ? Yarın bir gün bu olay duyulduğunda en büyük yarayı o "kız çocuğu"nun alabileceğini bilip nasıl hala da sevgilisinden ayrılmaz bir anne ?
Hani "KADININ düşmanı Kadın" ya ... Evet ben, çocuğunu düşünmeyen her annenin düşmanıyım.

Normal bir aldatma da değil üstelik. Karşı tarafta evli ve adamın çocuğu var. Onun çocuğuna yazık değil mi ?

Ortada sadece bir aldatma varmış gibi olayı karşı tarafı savunmaya, onun tarafından bakmaya çeken arkadaşlarıma soruyorum.
Erkekler pisliğin önde gideni, onlara her şey yakışıyor zaten. Tecavüze deyinmeyişim bu yüzden.
Ama bir kadına, bir anneye yakışıyor mu çocuğunu düşünmemek ?
Bu öyle böyle aldatma değil. Yemin ederim çocuklar olmasaydı bu kadar kızmazdım ben.
Ortada çocuklar var yahu ÇOCUKLAR !
İki tarafı da savunamıycam. Karşıma adam gelse adama da kızarım ben şahsen.

Son düzenleme:
evet öylesin.
bana bulaşma

yazdıklarına cvp vermemi istemiyorsan önce beni alıntılamıyı sonrada benimle muhatap olmayı keseceksin ki bende sana cvp verme durumunda kalmayayım..

Back
X