• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonun da boşanıyorum galiba

beni tahrik etme canım..
okuyorsan adam gibi oku o yorumu yazdıktan sonra yazdığım şeyede bak sonra konuş okumadan yorum yapınca insanlar beyin fukarası durumuna düşebiliyorlar..
ve benim kadınlığıma dil sakın uzatma bu konuda bana dil uzata bilecek en son kişilerden biride sensin ..
benim kadınlığımı ağzına alacaksan eğer önce kadın gibi kadın olacaksın..
bulduğun her fırsatta gece yatağına girdiğin adama boynuz takmayacaksın ...

işte senin fantezilerinden biri daha..
facebookta 2 kere konuştuğum adamın yatağına soktun şimdi beni de
konumda da yazıyo yani bana mesaj atma yazdığım adamın yatağına girdim senin kafanda
sana denecek bişey yok bence sen git tiyatrolarda falan çalış
bu yazıp çizip oynama yeteneğinle buralarda harcanma
işte konu sahibine de bunu yaptın
iki kere ilişkiye girmek zor tabi dedin sanki başlarında nöbet tutuyomuş gibi
konu sahibi böyle bişey demiş gibi
herkesi ayağı kaldırdın tuh allah kahretsin bu kadını desinler diye
insanları kışkırtıp galeyana getiren sensin
sen kimsin ki benim ne yaşadığımı naptığımı biliyosun
benim kocam olacak yaratık boğazıma bıçak dayadığında burda canımı zor kurtardığımı anlatırken
sen çıkıp e haketmişsin demiş insansın
işte senin gözünde kadının insanın değeri bu
burda ne yazacaktın ki zaten
hayatta herşey insanlar için
bişeyi onaylamaman insanları aşağılayıp küçük düşürme hakkı vermez sana
kadın gibi kadınım diyosan bi kadın nası konuşur ne der ne demez onu da bilceksin o zaman
bunları yazdırmicaksın kendine

Son düzenleme:
seviyeyi yerlere çekenler konu açtıklarında bizden de seviye beklemesin! ister koca olsun ister sevgili ister dışardaki adamın teki zorlamaya giren her türlü cinsel müdehale tecavüzdür bu kadar net, günde 2 ilişki falan ne demek mum yakıp başını mı tuttunuz ne kadar ayıp, konu sahibi 2 sene önce eşinden ayrılmalıydı evet burda hemfikirim aldatmakta rezil bişeydir bunda da mutabıkız lakin günde 2 ilişki bilmem ne bu ne hırs bu ne öfke, kendi kocalarının ayıbını örtmeye gelince arkadaşı yapmış o hat arkadaşınınmış benim kocişim yapmaz diyen kadınlar başka bi kadını yargılamaya gelince aslan kesiliyolar pes, kendi hayatımıza dair olaylarda kendimizi kandırmaya pek bi meyilliyiz ama bizi hiç etkilemicek akşamına unutacağımız bir olaya bir kadına bakış açımız evlere şenlik

bizde çocuk olmayalım lütfen eşini sevmeyip başka bir adama deli gibi aşık olan eşi ile birlikte olmayan bir kadın sence sevgilisiyle birlikte olmuyor mudur?
bunu göre bilmek için birilerinin başında mum tutmaya bence gerek yok..
sende eşinle severek evlendin bildiğim kadarı ile bende,
peki evlenmeden önce eşini o kadar çok seviyorken yaşamak istemedin mi birşeyler bence istemişsindir hepimiz istedik eee bu kadın iki yıldır hayatına başkasını sokuyor ve seviyor o neden yaşamamış olsun ve kaybedecek pek birşeyide yokken..

bizde çocuk olmayalım lütfen eşini sevmeyip başka bir adama deli gibi aşık olan eşi ile birlikte olmayan bir kadın sence sevgilisiyle birlikte olmuyor mudur?
bunu göre bilmek için birilerinin başında mum tutmaya bence gerek yok..
sende eşinle severek evlendin bildiğim kadarı ile bende,
peki evlenmeden önce eşini o kadar çok seviyorken yaşamak istemedin mi birşeyler bence istemişsindir hepimiz istedik eee bu kadın iki yıldır hayatına başkasını sokuyor ve seviyor o neden yaşamamış olsun ve kaybedecek pek birşeyide yokken..

bilemem ben günde ne kadar ilişki yaşadığını, siz bence olayı çok kişiselleştirdiniz

seviyeyi yerlere çekenler konu açtıklarında bizden de seviye beklemesin! ister koca olsun ister sevgili ister dışardaki adamın teki zorlamaya giren her türlü cinsel müdehale tecavüzdür bu kadar net, günde 2 ilişki falan ne demek mum yakıp başını mı tuttunuz ne kadar ayıp, konu sahibi 2 sene önce eşinden ayrılmalıydı evet burda hemfikirim aldatmakta rezil bişeydir bunda da mutabıkız lakin günde 2 ilişki bilmem ne bu ne hırs bu ne öfke, kendi kocalarının ayıbını örtmeye gelince arkadaşı yapmış o hat arkadaşınınmış benim kocişim yapmaz diyen kadınlar başka bi kadını yargılamaya gelince aslan kesiliyolar pes, kendi hayatımıza dair olaylarda kendimizi kandırmaya pek bi meyilliyiz ama bizi hiç etkilemicek akşamına unutacağımız bir olaya bir kadına bakış açımız evlere şenlik

Allah razı olsun gerçekten sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey tam olarak bu.
Herkes ağzına geleni sayıp gidiyor ama kendi hayatlarına gelince işler hiç de böyle değil..
kendileri insan başkaları değil, kimse hata yapamaz yaparsa böyle işte.

işte senin fantezilerinden biri daha..
facebookta 2 kere konuştuğum adamın yatağına soktun şimdi beni de
konumda da yazıyo yani bana mesaj atma yazdığım adamın yatağına girdim senin hasta kafanda
sana denecek bişey yok bence sen git tiyatrolarda falan çalış
bu yazıp çizip oynama yeteneğinle buralarda harcanma
işte konu sahibine de bunu yaptın
iki kere ilişkiye girmek zor tabi dedin sanki başlarında nöbet tutuyomuş gibi
herkesi ayağı kaldırdın tuh allah kahretsin bu kadını desinler diye
insanları kışkırtıp galeyana getiren sensin
sen kimsin ki benim ne yaşadığımı naptığımı biliyosun
benim kocam olacak yaratık boğazıma bıçak dayadığında burda canımı zor kurtardığımı anlatırken
sen çıkıp e haketmişsin demiş insansın
işte senin gözünde kadının insanın değeri bu
burda ne yazacaktın ki zaten
hayatta herşey insanlar için
bişeyi onaylamaman insanları aşağılayıp küçük düşürme hakkı vermez sana
kadın gibi kadınım diyosan bi kadın nası konuşur ne der ne demez onu da bilceksin o zaman
bunları yazdırmicaksın kendine

olayları çarpıtma ben sana birinin yatağına girdin demedim ..
ama belliki sen aldatmayı sadece o şekilde adlandırıyorsun..
bana göre aldatmak için tek bir bakış tek bir düşünce bile yeterli o yüzden yanlış anlama o tarz bir cümle kurmadım ben sana..
kusura bakmada sırf kadınlardan ooluşan bi forumdayız ve ben aklımdan geçenleri yazmakta özgürüm bu sırf yarası olan insanların zoruna gidecek diye kendi düşüncelerimden vazgeçip yazmayacak değilim..

çok fazla saçmalamaya başladın beni bu şekilde yaralayamazsın malesef daha etkili şeyler bulmalısın
kolay gelsin..

2 yıl boyunca yaşanan olay bence hata değildir:ssz:

Allah razı olsun gerçekten sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey tam olarak bu.
Herkes ağzına geleni sayıp gidiyor ama kendi hayatlarına gelince işler hiç de böyle değil..
kendileri insan başkaları değil, kimse hata yapamaz yaparsa böyle işte.

bizim sitede vardı böyle bi çift, iki yakın komşu karılı kocalı yedikleri içtikleri ayrı gitmiyodu bigün öğrendik ki birinin kocası ile diğerinin karısı sevgili, olayı siteye yayanda aldatılan kadın, diğer kadının kocasına ne laflar saydı boşamıcan mı bunu diye e kendi boşadımı kocasını hayır, bi çocuk daha yaptı üstüne, sitedeki çoğu kadında arka çıktı, sohbetlerde hep o kadın vardı, ama cici komşunun kocasına laf eden yoktu, şimdi burdaki koca karısını aldatıyo mu aldatmıyo mu bilinmez ama zorla yaşadığı cinsellik en doğal hakkıymış gibi gösteriliyo inanılır gibi değil benim sevgilim yok eşimide seviyorum ama istemiyorum dediğim anda eşim beni zorlayamaz

2 yıl boyunca yaşanan olay bence hata değildir:ssz:

hata değil zaten büyük bir yanlışın içinde inananlar için bu en büyük günahlardan biridir ama konu sahibinin günahı için ben yanacak değilim sonuçta benimde başka nanelerim vardır bende onlardan yanarım heralde, hal böyle iken olayı bu kadar kişiselleştirmeye bu kadar laf saymaya gerek var mı yapılanın yanlış olduğunda hepimiz hemfikiriz zaten yatak döşek muhabbetleride geri kalsın ne olur

olayları çarpıtma ben sana birinin yatağına girdin demedim ..
ama belliki sen aldatmayı sadece o şekilde adlandırıyorsun..
bana göre aldatmak için tek bir bakış tek bir düşünce bile yeterli o yüzden yanlış anlama o tarz bir cümle kurmadım ben sana..
kusura bakmada sırf kadınlardan ooluşan bi forumdayız ve ben aklımdan geçenleri yazmakta özgürüm bu sırf yarası olan insanların zoruna gidecek diye kendi düşüncelerimden vazgeçip yazmayacak değilim..

çok fazla saçmalamaya başladın beni bu şekilde yaralayamazsın malesef daha etkili şeyler bulmalısın
kolay gelsin..

ben sen de dahil kimseyi yaralamaya çalışmıyorum buraya konu açtığım andan beri
bunu yapan sensin, konu sahibine ve bana demediğini bırakmayan
yerin dibine sokup herkesi üstümüze saldırtmaya çalışan sensin.
aklından geçenleri tabi ki yazarsın buna kimse bişey diyemez
ama sen doğruluğu kimse tarafından bilinemicek şeyleri ortaya atıyosun
ve bunun üstünden insanları konu sahibine karşı kışkırtıyosun
bunun iftiradan farkı ne?
orda sevgilisiyle girdiği ilişkiye dair bişey yazıyo mu?hayır
e o zaman burda yorum yazan insanlara günde 2 kere ilişkiye giriyodur bu yazamazsın yani
sen konu sahibinden nefret ettin diye herkese olmayan şeyler söyleyip
konunun gidişatını değiştirme mümkünse.

Son düzenleme:
ben sen de dahil kimseyi yaralamaya çalışmıyorum buraya konu açtığım andan beri
bunu yapan sensin, konu sahibine ve bana demediğini bırakmayan
yerin dibine sokup herkesi üstümüze saldırtmaya çalışan sensin.
aklından geçenleri tabi ki yazarsın buna kimse bişey diyemez
ama sen doğruluğu kimse tarafından bilinemicek şeyleri ortaya atıyosun
ve bunun üstünden insanları konu sahibine karşı kışkırtıyosun
orda sevgilisiyle girdiği ilişkiye dair bişey yazıyo mu?hayır
e o zaman burda yorum yazan insanlara günde 2 kere ilişkiye giriyodur bu yazamazsın yani
sen konu sahibinden nefret ettin diye herkese olmayan şeyler söyleyip
konunun gidişatını değiştirme mümkünse.

pitirtay lütfen ben kendi düşüncemi yazarım kimseye kimseyi kışkırtmam
daha fazla uzatmicam yapılanlar ortada..
birde lütfen yazdıklarımı çarpıtmazsan çok sevineceğim..
sürekli herkes herkes demişsin olmuyo böyle..
umarım eşinden ayrıldığın zaman kurtula bilirsin ve mutlu bir hayatın olur..

bizim sitede vardı böyle bi çift, iki yakın komşu karılı kocalı yedikleri içtikleri ayrı gitmiyodu bigün öğrendik ki birinin kocası ile diğerinin karısı sevgili, olayı siteye yayanda aldatılan kadın, diğer kadının kocasına ne laflar saydı boşamıcan mı bunu diye e kendi boşadımı kocasını hayır, bi çocuk daha yaptı üstüne, sitedeki çoğu kadında arka çıktı, sohbetlerde hep o kadın vardı, ama cici komşunun kocasına laf eden yoktu, şimdi burdaki koca karısını aldatıyo mu aldatmıyo mu bilinmez ama zorla yaşadığı cinsellik en doğal hakkıymış gibi gösteriliyo inanılır gibi değil benim sevgilim yok eşimide seviyorum ama istemiyorum dediğim anda eşim beni zorlayamaz

işte malesef dedim ya kadının en büyük düşmanı yine kadın
tecavüz gibi ciddi bi konuyu bile bıraktık gene birbirimizi açığımızdan vurmaya çalışıyoruz
burdaki durum da bahsettiğiniz gibi işte
o kadar pislik yapan koca aklandı paklandı bi kenara kondu
kadın aldattı diye bütün ihale onda kaldı.
yazık biz kadınlara valla erkekler bize hiçbi kötülük etmese de kadınlar olarak
biz birbirime yeteriz düşmanlıkta

beni tahrik etme canım..
okuyorsan adam gibi oku o yorumu yazdıktan sonra yazdığım şeyede bak sonra konuş okumadan yorum yapınca insanlar beyin fukarası durumuna düşebiliyorlar..
ve benim kadınlığıma dil sakın uzatma bu konuda bana dil uzata bilecek en son kişilerden biride sensin ..
benim kadınlığımı ağzına alacaksan eğer önce kadın gibi kadın olacaksın..
bulduğun her fırsatta gece yatağına girdiğin adama boynuz takmayacaksın ...

pıtırtaya yazdığın bu yorumun işaretli kısmı sana yazılsa sen ne düşünürdün kelebek, bu yorumu görünce ne yazıcaktım biliyomusun ohaaa pıtırtay da mı kocasını aldatıyomuş, sonra dedim bırak özlem yazma ama pıtırta kendi farketti, o yazmasa inan ben kafamda pıtırtayıda kocasını aldatan bi kadın olarak görmüştüm Allah affetsin hatta dedim ki demek ki o yüzden bu kadar arka çıkıyo

pıtırtaya yazdığın bu yorumun işaretli kısmı sana yazılsa sen ne düşünürdün kelebek, bu yorumu görünce ne yazıcaktım biliyomusun ohaaa pıtırtay da mı kocasını aldatıyomuş, sonra dedim bırak özlem yazma ama pıtırta kendi farketti, o yazmasa inan ben kafamda pıtırtayıda kocasını aldatan bi kadın olarak görmüştüm Allah affetsin hatta dedim ki demek ki o yüzden bu kadar arka çıkıyo

iyide zaten aldattı ki:ssz:
ama gitti biri ile beraber oldu demedim zaten aldatmak illa gidip biri ile beraber olmak değil özlem..
birini aklına soktuğunda gizli face açıp eski sevgilinle konuştuğunda unutamadığını söylediğinde eşine tabiri caizse boynuzu takmış oluyorsun bence ben böyle düşünüyorum sen nasıl düşünüyorsun merak ettim özlem?

Niyeyse hiç şaşırmadım yine pitirtay
ve yine polemik insanları kışkırtmada üstüne yoktur..
:51:

Son düzenleme:
ama gitti biri ile beraber oldu demedim zaten aldatmak illa gidip biri ile beraber olmak değil özlem..
birini aklına soktuğunda gizli face açıp eski sevgilinle konuştuğunda unutamadığını söylediğinde eşine tabiri caizse boynuzu takmış oluyorsun bence ben böyle düşünüyorum sen nasıl düşünüyorsun merak ettim özlem?

ama koynuna almıcaksın falan demişsin ben öyle anladım yani, ben ne seni ne pıtırtayı özel olarak tanıyorum, ne anladıysam onu yazdım ve bana ağır bi itham gibi geldi, başkasını kafandan geçirmek bile aldatma sayılabilir bu kişiye göre değişiyo, burda ne kadınlar okuduk kocam başkasıyla yattı ama beni seviyo napsın doğaları böyle her erkek yapıyo diyenler çıktı, ama bence aklından geçirmek mesaj atmak ve olayın son boyutu yatmak farklı farklı değerlendirilmeli yani konu sahibi ile pıtırtay gene aynı kefede değerlendirilemez

ben nerde unutamadığımı söyledim?bulsana bi bunu yazdığımı
ya senin anlama sorunun mu var?
ben o facei onunla konusmak için mi açtım?
o face yıllardır açıktı oyun oynamak için.
o konuda da yüz kere bunları yazdım
hep aynı terane ya
valla anlama sorunum var de laf anlatmayım
ya da canımın istediğini anlıyorum de hiç muhattap olmayım
bana kafana göre iftira atamazsın anladın mı
aldatmak ilişki kurmakla görüşmekle muhabbet etmekle bişeyler paylaşmakla olur
iki kere konuştum onda da msj atma yazdım bu mu aldatmak?
adamın onu hiç düşünmediğim halde rüyama girdiğini yazdım,
zaten tuhaf olan buydu, onu düşünüyo olsam tuhaf bulmazdım, bunu da ben ayarlamıyorum heralde dimi?
hayret bişey ya

ama koynuna almıcaksın falan demişsin ben öyle anladım yani, ben ne seni ne pıtırtayı özel olarak tanıyorum, ne anladıysam onu yazdım ve bana ağır bi itham gibi geldi, başkasını kafandan geçirmek bile aldatma sayılabilir bu kişiye göre değişiyo, burda ne kadınlar okuduk kocam başkasıyla yattı ama beni seviyo napsın doğaları böyle her erkek yapıyo diyenler çıktı, ama bence aklından geçirmek mesaj atmak ve olayın son boyutu yatmak farklı farklı değerlendirilmeli yani konu sahibi ile pıtırtay gene aynı kefede değerlendirilemez

ben pitirtay a mı koynuna almayacaksın demişim?
ben orda koynuna girdiğin adama yani eşine boynuz takmicaksın dedim ne alakası var ben kadına ne die koynuna girmiceksin diyeyim özlem.

ben nerde unutamadığımı söyledim?bulsana bi bunu yazdığımı
ya senin anlama sorunun mu var?
ben o facei onunla konusmak için mi açtım?
o face yıllardır açıktı oyun oynamak için.
o konuda da yüz kere bunları yazdım
hep aynı terane ya
valla anlama sorunum var de laf anlatmayım
ya da canımın istediğini anlıyorum de hiç muhattap olmayım
bana kafana göre iftira atamazsın anladın mı
aldatmak ilişki kurmakla görüşmekle muhabbet etmekle bişeyler paylaşmakla olur
iki kere konuştum onda da msj atma yazdım bu mu aldatmak?
adamın onu hiç düşünmediğim halde rüyama girdiğini yazdım,
zaten tuhaf olan buydu, onu düşünüyo olsam tuhaf bulmazdım, bunu da ben ayarlamıyorum heralde dimi?
hayret bişey ya

he pitirtay he..

Back
X