- 15 Temmuz 2013
- 1.028
- 307
- 118
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
haklısın öyleyim benim gibilerle karşılaştırmasın senin gibilerle karşılaştırsın
pitirtay burda senin geçmiş konularını okuyan insanlar zaten yaptıklarını biliyorken ben daha neyin ispatına giripte sayfa sayfa yazı okuyayım psikopatlar gibi?
kaldıki kimse bilmesede olur ben biliyorum bu benim için yeterli..
Töre filan diye cevap verilmiş, cevap yazacaktım ama Ausencia gayet on numara açıklamış.Ona cevap vermeyeceğim o yüzden . Evet töreden korkan bir kadın var karşımızda gerçekten belli.
Şunu sadece söylemek istiyorum herkese ama, aldatmanın bahanesi gerçekten var mı ? Eşi aldatmak mı sizce bu sadece ?
Çocuğunu aldatmış, onun günahına da girmiş olmuyor mu ? Yarın bir gün bu olay duyulduğunda en büyük yarayı o "kız çocuğu"nun alabileceğini bilip nasıl hala da sevgilisinden ayrılmaz bir anne ?
Hani "KADININ düşmanı Kadın" ya ... Evet ben, çocuğunu düşünmeyen her annenin düşmanıyım.
Normal bir aldatma da değil üstelik. Karşı tarafta evli ve adamın çocuğu var. Onun çocuğuna yazık değil mi ?
Ortada sadece bir aldatma varmış gibi olayı karşı tarafı savunmaya, onun tarafından bakmaya çeken arkadaşlarıma soruyorum.
Erkekler pisliğin önde gideni, onlara her şey yakışıyor zaten. Tecavüze deyinmeyişim bu yüzden.
Ama bir kadına, bir anneye yakışıyor mu çocuğunu düşünmemek ?
Bu öyle böyle aldatma değil. Yemin ederim çocuklar olmasaydı bu kadar kızmazdım ben.
Ortada çocuklar var yahu ÇOCUKLAR !
İki tarafı da savunamıycam. Karşıma adam gelse adama da kızarım ben şahsen.
ben erkekler konusundaki genellemene katılmadığım gibi bir anne adayı olarak anneliğede babalıktan daha farklı anlamlar yüklemiyorum bir kadının başkasıyla yatıp kalkıp evine gelmeside aynı şey bir erkeğin aynı şeyi yapıp evine gelmeside aynı şey bana göre, çocuğunu düşünmemek anneye de babaya da yakışmaz iki cinsin de kan basınçlarına hakim olmalarını beklerim ha olamıyolarsa zaten evlenipte tek eşli hayatı tercih etmesinler herkes evlenecek diye bişey yok
aynen öyle.kısaca özünde eşitlik.
anne diye yakışmıyo da baba diye sorun değil nası olsa pislik hepsi.
ne güzel dünya.
lütfen biri bana söylesin. umarım yanlış anladım. kayınpeder ayaklarınımı yıkatıyor geline
ve koca devamlı tecavüzmü ediyor.
lütfen biri bana söylesin. umarım yanlış anladım. kayınpeder ayaklarınımı yıkatıyor geline
ve koca devamlı tecavüzmü ediyor.
kim dışlıyo ki pıtırtayı, arkadaşlar şunu unutmayın bugün bu konuda dövüşür millet yarın öbür gün konu açar yorum ister burda asloln kimsenin kimseye kan davası gütmemesi objektif yorum yapabilmesi, ben o bakımdan hiç aklımda tutmuyorum tutmamak için gayret ediyorum hani şu konuda şu kişi bana posta koymuştu diye, gerek yok, öyle yorumlar oluyo ki bazen yahu diyorum ben bu kızı çok severdim ne kadar saçmalamış burda sonra diyorum ki e özlem her konuda aynı fikirde olacak değilsiniz ya
ben erkekler konusundaki genellemene katılmadığım gibi bir anne adayı olarak anneliğede babalıktan daha farklı anlamlar yüklemiyorum bir kadının başkasıyla yatıp kalkıp evine gelmeside aynı şey bir erkeğin aynı şeyi yapıp evine gelmeside aynı şey bana göre, çocuğunu düşünmemek anneye de babaya da yakışmaz iki cinsin de kan basınçlarına hakim olmalarını beklerim ha olamıyolarsa zaten evlenipte tek eşli hayatı tercih etmesinler herkes evlenecek diye bişey yok
ana. ben yine fransız kaldım. ne sevgilisi.bu kadar problem sevgilim olmasından daha önemli sebepler sevgilim olmasada ben bunları yaşadım
%100 katılıyorum 2sine de ama en son yine sizin yorumunuzu beğendiğim için sistem izin vermiyooor
kim dışlıyo ki pıtırtayı, arkadaşlar şunu unutmayın bugün bu konuda dövüşür millet yarın öbür gün konu açar yorum ister burda asloln kimsenin kimseye kan davası gütmemesi objektif yorum yapabilmesi, ben o bakımdan hiç aklımda tutmuyorum tutmamak için gayret ediyorum hani şu konuda şu kişi bana posta koymuştu diye, gerek yok, öyle yorumlar oluyo ki bazen yahu diyorum ben bu kızı çok severdim ne kadar saçmalamış burda sonra diyorum ki e özlem her konuda aynı fikirde olacak değilsiniz ya
Valla benim babam değil de, annem babamı aldatmış olsaydı.
Kız çocuğu olduğum için ileride eşim derdi ki en küçük bir şüphede, "anasına bak kızını al" . Eminim.
Toplum bu yani. Bu konuda olan bu bayanın "kız çocuğuna" olacak. Bakın üstüne basa basa söylüyorum "kız çocuğu".
Neden ? Çünkü bu toplum kadınları itmeye devam edecek. Gerçekler :)
Siz maalesef katılmasanız da bir şeyi değiştirmeyecek .
Ha ben anneyi babadan üstün tutuyorum ama bu da benim kendi fikrim.
Ha şöyle bir şey var çocuğunu düşünmeyen babaya da düşmanım. Evet.
Ama anne babadan üstün. Baba 9 düşünüyorsa anne 10 düşünür bu da doğanın kanunu .
İşte bu , evlenmesinler bence de.
Eee konu sahibi de aldatmasın o zaman. Kocam beni dövdü, zorla bişeyler yaptı deyip aldatmak kolay.
Benim bir ÇOCUĞUM VAR deyip aldatmamak zor mu ?
Valla benim babam değil de, annem babamı aldatmış olsaydı.
Kız çocuğu olduğum için ileride eşim derdi ki en küçük bir şüphede, "anasına bak kızını al" . Eminim.
Toplum bu yani. Bu konuda olan bu bayanın "kız çocuğuna" olacak. Bakın üstüne basa basa söylüyorum "kız çocuğu".
Neden ? Çünkü bu toplum kadınları itmeye devam edecek. Gerçekler :)
Siz maalesef katılmasanız da bir şeyi değiştirmeyecek .
Ha ben anneyi babadan üstün tutuyorum ama bu da benim kendi fikrim.
Ha şöyle bir şey var çocuğunu düşünmeyen babaya da düşmanım. Evet.
Ama anne babadan üstün. Baba 9 düşünüyorsa anne 10 düşünür bu da doğanın kanunu .
İşte bu , evlenmesinler bence de.
Eee konu sahibi de aldatmasın o zaman. Kocam beni dövdü, zorla bişeyler yaptı deyip aldatmak kolay.
Benim bir ÇOCUĞUM VAR deyip aldatmamak zor mu ?
İllaki sizde haklısınız, doğru diyorsunuz
açtığı konuyu okudunuzmu bilmiyorum..
Ama ben dahil birkaç kişiyi haksız bir şekilde
itham ettiği ve suçlu olduğu halde hatasını
kabul etmemesi ve sürekli insanları kışkırtarak
polemiğe sokmaya çalışmasını unutamam..
"Nemrud Ibrahim peygamber'in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yıgın yapılır. Odunları tutuştururlar sonra. Alevler o kadar yükselir ki bulutların tutuşacagını sanan çocuklar. Korkar kaçar, bütün hayvanlar. Ibrahim peygamber'i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış askerler. Atacaklarmış ki Nemrud'un bir kral oldugunu anlasın, görsün; bir daha ona karşı gelmesin insanlar. Bu sırada bir karınca agzında bir damla su ile gidebildiği hızla, koşa koşa gidiyormuş. Hem de boyu göklere varan ateşe doğru. Baska bir karınca onun bu telaşını görüp sormuş hemen; "Bu acelen niye? Nereye böyle?" Agzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp, "Duymadın mı" demiş. "Nemrud, İbrahim peygamber'i ateşte yakacakmış. İşte ateşin oldugu yere su götürüyorum. Bu sözleri duyan karınca kendini tutamayarak uluorta kahkahalarla gülmeye baslamış. "Sen şu atese dönüp hiç bakmadın mı?" diye sormuş. "Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?" Su taşıyan karınca, "olsun!" demiş. "Hiç olmazsa tarafım belli olsun."
Evet biliyorum bu hikayeyi.
Ben kalkıp kadın erkek eşit değildir demiyorum. Eşitler.
Ama buraya bir kadın "kocam beni aldatıyor" diye konu açtığında,
Yani kısacası bu konuyu açan erkek olsaydı, inanın tepkim yine aynı olurdu.
O yüzden ben de sorun yok. :)
Ha ama konu sahibine hakaret edilmesinden ben de hoşlanmadım.
Yani , bir de eşimin pislik olduğunu düşünseydim evlenmezdim demişsiniz, ben de pislik olmadığına inandığım biri çıkarsa onla evlenmeyi diliyorum.
Bir de adı üstünde genelleme. Yaptığım şey bir genelleme. Geneli öyle. Hepimizde gördük biliyoruz.
Ama bu demek değil ki, eşinizin üstüne alının. Tabiki eşiniz pislik değildir . O taraf beni ilgilendirmez de zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?