- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
Kusura bakmayın ama bahsettiğiniz kişinin katılmaması inanın bir şeyleri değiştiriyor/değiştirecek. Sizin için ya da başkaları için önemli olmasa da belki de başka birilerinin hayatı için çok da önemli olacak.
okumuşum canım hatta "ohoooo her rüyanın peşinden gideydim benim burnum b.ktan çıkmazdı" demişim
e canım ben o genellemeye katılmıyorum belki içimde bir yanım iflah olmaz bir romantik bilemiyorum ama erkeklerin %99u da pislik olsa ben kendime gene %1i layık görürüm onu ararım, önceki yorumuna istinadende şunu demek istiyorum toplum dediğimiz sensin benim o, gelecek nesil biziz ve bizim çocuklarımız biz artık komşu teyzeleri amcaları falan aşmalıyız bence böyle gelmiş böyle gider dememeliyiz aldatma kadın/anne için de baba/erkek için de aynı derecede rezildir anne yaparsa daha rezil diye bişey olmaz
Çok güldümm yaa
Unuturum belki ama aklımda illaki
kalır haksızlığa gelemem ben hiç
birtek kendim değil kim uğrarsa haksızlığa
yine böyle olurum
lütfen biri bana söylesin. umarım yanlış anladım. kayınpeder ayaklarınımı yıkatıyor geline
ve koca devamlı tecavüzmü ediyor.
Of yahu, Sanki kadınların ikinci plandan öne çıkması konusunda, karşı fikirlerdeymişiz gibi bir hava verdiniz. "Erkekler pislik, kadına yakışmıyor deyince" bu cümleden kadın düşmanlığımı çıkartılır yoksa kadının daha üstün olduğunu düşünen bir kadın mı ?
Ben eşitliğe de geçtim bence kadın daha üstün. O derece feminist biriyim . Konuyu eşitliğe getirdiniz.
Valla benim babam değil de, annem babamı aldatmış olsaydı.
Kız çocuğu olduğum için ileride eşim derdi ki en küçük bir şüphede, "anasına bak kızını al" . Eminim.
Toplum bu yani. Bu konuda olan bu bayanın "kız çocuğuna" olacak. Bakın üstüne basa basa söylüyorum "kız çocuğu".
Neden ? Çünkü bu toplum kadınları itmeye devam edecek. Gerçekler :)
Siz maalesef katılmasanız da bir şeyi değiştirmeyecek .
Ha ben anneyi babadan üstün tutuyorum ama bu da benim kendi fikrim.
Ha şöyle bir şey var çocuğunu düşünmeyen babaya da düşmanım. Evet.
Ama anne babadan üstün. Baba 9 düşünüyorsa anne 10 düşünür bu da doğanın kanunu .
İşte bu , evlenmesinler bence de.
Eee konu sahibi de aldatmasın o zaman. Kocam beni dövdü, zorla bişeyler yaptı deyip aldatmak kolay.
Benim bir ÇOCUĞUM VAR deyip aldatmamak zor mu ?
Hanımefendi ben kadın düşmanlığınızı değil, tam tersine kadının üstün olduğu fikrinizi eleştirdim kendimce. Feminizmi bence siz yanlış anlamışsınız. Feminizm kadının üstün olduğunu savunmaz ki. Erkeklerin kadınlardan üstün olmadığını savunur.
Milletin ağzı torba değil
Annesine çekmiş diyen zihniyet aldatan babası varsa babası ne ki kızı ne olsun da diyebilir ona bakılırsa
Aldatmanın kadını-erkeği, annesi-babası yok
Eşit derecede haysiyetsizliktir bence
Biliyorum feminizm ne olduğunu. Yıllarca feminizim i yanlış anlamışsınız diye de bas bas bağıran biriyim.O derece feministim derken de, kadını o kadar üstünleştirdim ki erkekten, erkeklerle eşitlemek için, kadın daha üstün bence artık. Bunu demek istedim.
E iyi benim bu fikrim konuyla alakasız. O fikrim de hiç değişmeyecek. Kadınlar erkeklerden üstün. Siz eşit olduklarını düşünün ben kadının üstün olduğunu düşüneyim. Ortak noktamız yok.
bazı şeyler kıza üzülmek yaşadıkları sonunda bunu yapmış demek empati kurabildiğimizi gösteriyor olaya.
ama birde empatiyi o aldatılan kadın ve çocuğu için kurmak gerekmiyormu..suçsuz,günahsız o iki insan için..
isterseniz birde onların yerine koyun kendinizi.
bazı şeyler kıza üzülmek yaşadıkları sonunda bunu yapmış demek empati kurabildiğimizi gösteriyor olaya.
ama birde empatiyi o aldatılan kadın ve çocuğu için kurmak gerekmiyormu..suçsuz,günahsız o iki insan için..
isterseniz birde onların yerine koyun kendinizi.
ben erkekler konusundaki genellemene katılmadığım gibi bir anne adayı olarak anneliğede babalıktan daha farklı anlamlar yüklemiyorum bir kadının başkasıyla yatıp kalkıp evine gelmeside aynı şey bir erkeğin aynı şeyi yapıp evine gelmeside aynı şey bana göre, çocuğunu düşünmemek anneye de babaya da yakışmaz iki cinsin de kan basınçlarına hakim olmalarını beklerim ha olamıyolarsa zaten evlenipte tek eşli hayatı tercih etmesinler herkes evlenecek diye bişey yok
bir dakika şu yorumu yeni görüyorum yalnız.konuyu çok iyi çarpıtmışsınız.
istemiyorum dediğim halde zorluyor beni yazıyor konuyu okursanız.
istemediğiniz halde ilişkiye zorlanmanın ayrımı mı var
sevgilisiyle de ilişkiye girmek istemiyo olabilir
bu da tecavüzdür
ay yazık biz kadınlara ya hergün tvlerde gazetelerde
tecavüze uğrayıp öldürülen bi kenara atılan kadınları acıyarak izliyoruz
ama daha tecavüzün ne olduğunu anlamayanlar varmış hayret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?