sonun da boşanıyorum galiba

Of yahu, Sanki kadınların ikinci plandan öne çıkması konusunda, karşı fikirlerdeymişiz gibi bir hava verdiniz. "Erkekler pislik, kadına yakışmıyor deyince" bu cümleden kadın düşmanlığımı çıkartılır yoksa kadının daha üstün olduğunu düşünen bir kadın mı ?
Ben eşitliğe de geçtim bence kadın daha üstün. O derece feminist biriyim . Konuyu eşitliğe getirdiniz.

Son düzenleme:
bazı şeyler kıza üzülmek yaşadıkları sonunda bunu yapmış demek empati kurabildiğimizi gösteriyor olaya.
ama birde empatiyi o aldatılan kadın ve çocuğu için kurmak gerekmiyormu..suçsuz,günahsız o iki insan için..
isterseniz birde onların yerine koyun kendinizi.

Son düzenleme:
okumuşum canım hatta "ohoooo her rüyanın peşinden gideydim benim burnum b.ktan çıkmazdı" demişim

Çok güldümm yaa
Unuturum belki ama aklımda illaki
kalır haksızlığa gelemem ben hiç
birtek kendim için değil kim uğrarsa haksızlığa
yine böyle olurum

Son düzenleme:

Ben zaten son cümlenizdekini demek istemiyorum. Rezillik filan.
Sadakatsizlik söz konusu ise benim cinsiyet kavramım şartelleri atıyor
Ama dediğim gibi söz konusu burada konu sahibi kadın olduğu için dedim; çocuğunu düşünmeyen anneye düşmanım diye, ama babaya da düşmanım tabiki .
Ama konu anne olunca, ben onun içinden kopup gelmişim. O anı yaşamışız, nasıl olur beni düşünmez diye daha çok isyan ederim açıkçası. Daha kutsal geliyor bana.

Çok güldümm yaa
Unuturum belki ama aklımda illaki
kalır haksızlığa gelemem ben hiç
birtek kendim değil kim uğrarsa haksızlığa
yine böyle olurum

önce şunu bi ayırt edin
insanlar farklı görüşlerde olabilirler
kimse de kimseye katılmak zorunda değil
kışkırtıldığınızı düşünüyosanız cevap vermez konuyu terkedersiniz
bunun neresinde haksızlık var?
o zaman benim görüşüme katılmamanız da bana yapılan bi haksızlık.
sadece biraz saygı yani benim kimseye kasti olarak yaptığım
ya da söylediğim bişey yok
olayları bu noktalara getirip buraya gelip laf sokmak hoş değil.

lütfen biri bana söylesin. umarım yanlış anladım. kayınpeder ayaklarınımı yıkatıyor geline
ve koca devamlı tecavüzmü ediyor.

Evet bende ilk bunlara şaşırmıştım
Dahası da varmış
Bir de konu sahibinin sevgilisi varmış 2 yıldır

Hanımefendi ben kadın düşmanlığınızı değil, tam tersine kadının üstün olduğu fikrinizi eleştirdim kendimce. Feminizmi bence siz yanlış anlamışsınız. Feminizm kadının üstün olduğunu savunmaz ki. Erkeklerin kadınlardan üstün olmadığını savunur.

bundan sonra kimsenın eski konularına bakmadan yorum yapmam, bu da bana ders olsun!!
Üzülmüşüm ama neye ve kime?
neyse

Milletin ağzı torba değil
Annesine çekmiş diyen zihniyet aldatan babası varsa babası ne ki kızı ne olsun da diyebilir ona bakılırsa
Aldatmanın kadını-erkeği, annesi-babası yok
Eşit derecede haysiyetsizliktir bence

Biliyorum feminizm ne olduğunu. Yıllarca feminizim i yanlış anlamışsınız diye de bas bas bağıran biriyim.O derece feministim derken de, kadını o kadar üstünleştirdim ki erkekten, erkeklerle eşitlemek için, kadın daha üstün bence artık. Bunu demek istedim.
E iyi benim bu fikrim konuyla alakasız. O fikrim de hiç değişmeyecek. Kadınlar erkeklerden üstün. Siz eşit olduklarını düşünün ben kadının üstün olduğunu düşüneyim. Ortak noktamız yok.

Son düzenleme:

Bence de öyle . Ama toplum bizim gibi düşünmüyor.
Zaten görüyoruz .

Olabilir evet

olay neden pıtırtaya döndükü şimdi. konu sahibinin konusu gitti pıtırtayın konusu geldi. allaalla..
şaşkınlıkla okuyorum yorumları

bir hemcinsimize empati yapalım derken aldatılan diğer kadın ve çocuğu göz ardı ediliyor .

kimbilir o kadın belki de burada yorum yapan biridir

Son düzenleme:

ağzınıza sağlık baştan sona okudum yorumları kimse aldatılan diğer kadını düşünmüyor konu sahibi kendi eşini aldatıyor birde evli bir adamla bunu yapıyor bazı arkadaşlar yazmış kadınları düşmanı yine kadınlar diye gerçekten çok doğruBirde ayak yıkama olayı inanmadım açıkcası tecavüz olayına gelince zaten hayatında duygusal bir birliktelik yaşadığı başka bir erkek olduğu için eşiyle yaşadığı beraberliği tecavüz olarak değerlendirmesi normal anlatırken zaten birlikte olduğumda iyi ama hayır dediğimde problemli olduğumu söylüyor diye yazmış konu sahibi bir nevi eşini idare etmiş zaten bir kadının biraz kendine saygısı ve kadınlık gururu varsa eşini aldatmaz bunu kendisi için yapmamalı kaldı ki evli bir kadınla ilişkiye giren bir erkek o kadın için ne düşünebilir ki

bir dakika şu yorumu yeni görüyorum yalnız.
pardon siz neden benim yorumumu üzerinize alıp da cevap verme gereği duydunuz?

ya da şöyle mi sormalıyım.. siz konu sahibi misiniz?
ya da başınızdan tamamen böyle bir şey geçmiş ki ölesiye savunuyorsunuz burada.

konu sahibinin 1 tane cevabı yok konuya ama siz maaşallah her yoruma cevap atmışsınız?
anlayamadım yani neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…