Sonuca ulaşmaya az kaldi stesli zamani geçmek bilmiyor...

allahh beee ağzından bal damlıyor inşallah canım yani bilemiyorum aslında idrarda çıkması için çok erkenmiş gibi gelior bakalım perşembeye az kaldı bkliyorumm... inşallah dediğin gibidir:nazar::emir_bebek::nazar:

:) haklısın yaptım ama çıkmadı. moralimi bozmadım aslında 2. çizgiyi silik gördüm bunun için de çok erken ama bakalım hayırlısı perşembe gününe az kaldı bakalım sonuç ne olcak. 2. çizgiyi silik de olsa görünce heyecanlandım bayağı ama bu kesin sonuç olmadığından kendimi kaptırmak istemedim.:eek:

canım sen hamileesiiiiinnnnn eğer yanılıyosam valla ismimi değiştiricem...silik çizgi pozitiftir,idrara sık çıkmak en ama en büyük belirtidir ben transferin 2 günü idrara çıkmaya başladım gece en az 3 kere kalkıyodum,ve hiçte erken değil belirtiler için hadi bakalım gözünaydınnnn erşembe günü hamileyim diye bağırırsın kocaman öptümŞeniz

canım sen hamileesiiiiinnnnn eğer yanılıyosam valla ismimi değiştiricem...silik çizgi pozitiftir,idrara sık çıkmak en ama en büyük belirtidir ben transferin 2 günü idrara çıkmaya başladım gece en az 3 kere kalkıyodum,ve hiçte erken değil belirtiler için hadi bakalım gözünaydınnnn erşembe günü hamileyim diye bağırırsın kocaman öptümŞeniz

canım inşallah söylediğin gibidir. ben netten baktım regl tarihinin 5-6 gün geçmesi gerekiyormuş belli olması için ona kafam takıldı benim daha egl zamanım bile gelmedi 6 ekimdi en so regl tarihim. bakalım çok da emin konuşuyorsun walla. sen yapmışmıydın kan testinden önce ?

eyetkinercim canim benim cok sevindim senin adina kesin hamilesin bence...kacinci gun yaptin idrar testini???

arkadaşlar başlık açtım ama kimse cevap vermedi benimde cumna günü transfer yapıldı ama bende hiç bir belirti yok ne göğüste hassasiyet ne de kasıkta batma bu sabahta ateşimi ölçtüm 36,5 yani yüksek değil çok ümitsizim sizin ateşiniz kaç belirtiniz varmı

canim basligini gormedim yoksa sana cevap vermezmiyim hic...bu arada atese takma kafani ben bir kere hamile kaldim hamileyken bile atsim 37 olmuyordu hic..hem butun belirtiler herkeste olmaz bende yoktu mesela yerlesme kanamasi disinda..hamile olabilirsin uzme kendini...a.s.

eyetkinercim canim benim cok sevindim senin adina kesin hamilesin bence...kacinci gun yaptin idrar testini???

canım ben idrar testimi transferimin 6. günü yaptım yani çok erken onun için anlam veremedim kendimi çok da kandırmak istemiyorum. bazı arkadaşların 9. gününde bile kanda belli olmuyordu yani ne bilimmm kafam karıştıCADIARZU

canım ben idrar testimi transferimin 6. günü yaptım yani çok erken onun için anlam veremedim kendimi çok da kandırmak istemiyorum. bazı arkadaşların 9. gününde bile kanda belli olmuyordu yani ne bilimmm kafam karıştıCADIARZU

canim sana kac embryon transfer edilmisti..deger yuksek olunca erken cikarmis...belkide hepsi tutunmustur...

canım inşallah söylediğin gibidir. ben netten baktım regl tarihinin 5-6 gün geçmesi gerekiyormuş belli olması için ona kafam takıldı benim daha egl zamanım bile gelmedi 6 ekimdi en so regl tarihim. bakalım çok da emin konuşuyorsun walla. sen yapmışmıydın kan testinden önce ?

canım sen o yazanlara ne bakıyosun onlar normal yolla haimle kalabilenler için biz mekanik ve biyolojik olarak drların elindeyiz döllüyolar oluşturuyolar ve yerleştiriyolar yani zaten biz ilk koyulduğu andan itibaren hamile sayılıyoruz ama tutup tutmadığını bilmiyoruz
tuttğu andan itibarende beta hcg salgılamaya başlıyo...sen adet tarihini falan unut
bence neyse bende idrar tessti yaptı transferin 8.günü be ikinci çizgi silik çıktı ve hamileyim çok şükür öptüm seniŞeniz

arkadaslar bekleme surecınde akıntınız oldumu beyaz renkli

evet canım akıntı çok oluyo bende hala şakır şakır var merak etme canım...:CüvCüv:

bende jel kullanıyorum ama ılk kez katı ve beyaz akıntım oldu sasırdım bıraz
tesekkrler cevabın ıcın

canım jel den kullandıktan sonra uzun süre yatıyorsam ben de de topak şeklinde geliyor. ama yatmayıp hafif yürüyüş yapıyrsam evde o zaman sadece beyaz renkte akıntım oluyo. bence korkacak bişey yok bu belirti hemen hemen herkeste var..

canim basligini gormedim yoksa sana cevap vermezmiyim hic...bu arada atese takma kafani ben bir kere hamile kaldim hamileyken bile atsim 37 olmuyordu hic..hem butun belirtiler herkeste olmaz bende yoktu mesela yerlesme kanamasi disinda..hamile olabilirsin uzme kendini...a.s.

bu benim son ümidim onun için telaşlanıyorum inşallah dediğin gibi hamileyimdir.

bu benim son ümidim onun için telaşlanıyorum inşallah dediğin gibi hamileyimdir.

insallah canim benim...ikinci denemen sanirim..insallah olur ama olmassada son diye dusunme maddi manevi acidan toparlandiginizda yeniden denersiniz...cok gencsin daha...insallah olur Allah kimseye evlat hasreti vermesin cok zor cokk...

canım jel den kullandıktan sonra uzun süre yatıyorsam ben de de topak şeklinde geliyor. ama yatmayıp hafif yürüyüş yapıyrsam evde o zaman sadece beyaz renkte akıntım oluyo. bence korkacak bişey yok bu belirti hemen hemen herkeste var..

ben jeli akşam kullanıyorum sabah kullandığımda sürekli akıntı oluyor eyetkiner bence senin pozitif

ben jeli akşam kullanıyorum sabah kullandığımda sürekli akıntı oluyor eyetkiner bence senin pozitif

canım bence sende hamişsin inşallahh :Saruboceq: ben jeli akşam sabah günde 2 kez kullanıyorum aynı saatlerde kullanıyorum. inşallah senin de benim de bekleyen herkesin de bu stresli bekleyişin sonnda sonuçları pozitif olur allh yüzümüze güler aminnn:Saruboceq:

ust uste bir suru sonuc ogrenıcegiz kasımın ilk ve ikinci haftasında bir mucize olur insallah hepimizin icinde

mehaycım benim 3 denemem ilki tuttu 10 haftalıkken kaybettim ikincisi ağustosta yaptırdım zaten transfer etmeyelim kailtesi kötü dediler ben istedim belki bir mucize olur diye ama olmadı negatif olanda çok belirti yaşadım kasıkta batmalar ateşim 36,9 du hep bel ağrısı sekizinci günü idrar testi ikinci çizgi silik çıktı hemde iki gün üst üste bende tamam oldu demiştim bu kadar belirtiye ama olmadı bu son çünkü benim yumurta sayısı az sen ne zaman düşünüyorsun

canım bence sende hamişsin inşallahh :Saruboceq: ben jeli akşam sabah günde 2 kez kullanıyorum aynı saatlerde kullanıyorum. inşallah senin de benim de bekleyen herkesin de bu stresli bekleyişin sonnda sonuçları pozitif olur allh yüzümüze güler aminnn:Saruboceq:

amin canım inşallah bana jeli günde bir defa dedikleri için öyle kullanıyorum

benımde ilkinde 9.gun ıdrar testı sılık cızgı cıkmıstı ama ertesı gun 1 ın altında cıktı kan testım
allahım hıcbır belırtı vermıyorkı su donemde rahat olalım
cok streslıyım cok
allah hepımıze sabır versın

X