evet sanırım haklısın.. cok zor dayandım 5 gün bi gün daha kaldırabılır mıyım hıc bılmıyorumağlıyorum gece gunduz napıcağımı bılmıyorum.. mantığım kalbımın önune geçiyor bu kez..
cnm icinden ne geliyorsa onu yap...gurur yapma suan onu aramak nasil odlgunu bilmek istiyorsan ara bence...valla ben arardim gurur murur demezdim oyle bi cirpida silip atamam tmm bi yalns yapti ama herkes yapar ama bence yani be olsaydim arardim ya...bence ara cnm baksana hirapliyorsun kendini deger mi ara iste sende istiyorsun...niye hep digerinin aramasini beklyioruzki o o kdr sey yapmis univ gitmis ama sana destek vs hep yaninda olmus...nolur sanki onu arayip konussan askina sahip cik canim kacirma bu kdr senelik ilsikiyi ne cabuk bitiriyorsunuz...bi gece icmis ne var bunda sen icmesini istemediginden saklamistir senden...dusunsene ya o gece icmeseydide daha kotu bisey olsaydi bidaha onu hic goremeseydin?bence tut elinden birakma...belliki ailesiyle arasi hala bozuk ki sana sira gelmemis bide sana kirilmistir belki onu dinlemedin diye...kavga edeceginize oturup konussaniz?merak etmissin oda sorumsuzluk yapmis ama bu kdr sene icinde bi kere bile yalnsi olmamis cocugun bi kere kafa dagitmak istemis ne var yani ya bunda hayata bi kere geliyoruz...dort dortluk degilki kimse cnm...ya durma hemen ara cocugu :)duydun mu damadi ara hemen :)hemen dedim:)
canım yazdıkların moral verdi bana gerçekten.. aslında bu konularda kesınlıkle gururu hiçe sayan biriyim ama ne bileyim hem yalan söylemesi hemde bi özür tenezzülünde bile bulunmaması hayal kırıklığına uğrattı beni.. zaten konustuğmzda evdekılerle çok kötü tartıstım , ne die onları arıosun biletimi alıp gidiyorum artık eve gidemem gibilerinden bişeyle söylemişti.. gitt mi hala burda mı onuda bılmıyorum.. 5 yıl oldu hıc böyle bi olayla karsı karsıya kalmamıstık ıkımızde.. sanırım beni ispiyoncu olarak görüyor hani annesine alkol almıs fln dedım dıe.. bilmiyorum 2 hafta sonra okul baslıcak beklesem mi gidip orada mı halletsek ama nasıl dayanırım ki 2 hafta
Canim bastan yapmissin sen hatayi.Onu ya oldugu gibi kabul edecektin yada hic baslamayacaktin bu iliskiye.Erkek arkadasinin senin icin ickiye paydos demeside ayri bir hata olmus zaten eninde sonunda insan eski aliskanliklarina dönüyor karsindaki icin degisilebilecegine inanmiyorum bir gün mutlaka bir yerden patlak veriliyor iste.Bence ikinizde hatalisiniz bu apacik ortada.Ama adamakilli konusamamaniz,bunca yasanilanlara ragmen son sözü söylemeden herseyi kestirip atmaniz aci olmus gercektende.
gurur mu ask mi diye sorsam sizlere??gurur derseniz demekki sizinkisi gercek ask degil...gercek askin onunde hic bisey durmaz uff anlamiyorum ya...seviyorsan kos iste pesinden o da seni seviyor...ille aci cekceksiniz yadeli olmamak elde degil:))
Sabrı metaneti güçlü durmayı istiyosan herşeyden üstün Allah var bence ona sığın maneviyatını hissetiğin anda nasıl rahatladığını iyi kötü tüm olanların elbet bir gün biteceğini ( ölümlü dünya ) düşünerek kabullenmelisin bazı şeyleri sabır ve zaman herşeyi hallediyo cnm. Kolay değil tabiki üzülürsün yıpranırsın aklına söz geçirmezsin ama bunlarada doyarsın cnm. Belki bugun severek ayrılıyosun ilerde nefret ederek kendinden bile nefret edecek durumda ayrılabilirdin. Bzi kadınlara yakışan herzaman başı dik asil olmaktır. Herşeyin hayırlısı sen istesen de istemesende bazı şeyler elimizde değil cnm.Hayat devam ediyo ve bu dönemde kendine daha çok bakmalı ve sevmelisin çünkü seni seven bir ailen vardır. Hem annen seni 9 ay karnında ne çilelerle taşıdı doğurdu büyüttü. Annem hep derdi bana hasta olduğumda pek dikkat etmezdim kendime ben seni 9 ay taşıdım zorluklarla büyüttüm kolaymı okadar kendini beni umursamıyosun diye beni düşündürmüştü :)
dayanabılıyormuyum sanıyorsunelım telefonda o lanet seye baktığımda bı çağrı bı msj olmadığını görunce delırıyorum.. şimdi onu ararsam daha sonraki hayatımız için ona rahatlık sağlıycamı düşünüyorum nede olsa elif arar nede olsa elif döner desin istemiyorum.. o yüzden arayamayışım o yüzden çaresiz eli kolu bağlı bekleyişim
canım ben dini inançlarım gereği alkolden hep uzak durdum.. onu tanıdıktan bıkaç ay sonra arkadaslarıyla buluştuklarında bıkaç kadeh içtiğini kendısı söyledi.. ben bırakmasını söyledım.. tamam dedı içmiçmicem dedi.. hatta memlekete gelmeden önce aşkım arkadaslarının senı yoldan cıkarmasına ızın verme demıstım.. oda zaten içmem aşkım tadı artık berbat gelıyor içersem fln haberın olur mutlaka demıstı (bunun cocukluk arkadası baya alkolık ynındakı herkesı yoldan cıkarıo görduğu her adama hadı gel içelim dio benım safta kıramadı emınım.. sırf ben kızmayım die telefnu fln kapamış olacak işmi )..benı alkol yuznden kaybetmeyı göze alıyorsa sırf bu yuzden aramıyorsa diebilcek hiçbişiyim yok.. ama umarım baska problemler olusmamıstır..
neden o kdr ileriyi dusnuyorsun cnm ya onemli olan suanki an suan ne istiyorsun vs ne malum yarin olmicegimiz
alkol konusunda bende seninle ayni fikirdeyim ve sirf bu nedenden dolayi öyle veya böyle bir sekilde icki icmis bir insani birak degistirmeyi veya sart kosmayi yemin bile etse evlenmeyi düsünmem cünkü insanlari degistirebilecegimize inanmiyorum.Dengen degilmis senin demek bunca yasadiklariniza yazik olmus ama sen diyorsanki icki icmemesi benim icin cok önemli (ki yazdiklarindan öyle anlasiliyor) o zaman yapacagin belli aslinda.Süpheye düstügüm tek konu gercekten o gece icki icmismi icmisse neden icmis bir konusman gerekir bence ara ve adam akilli konusun keyiften ictim derse yapacagin bellidir eger baska nedenler ve olaylar varsa isin icinde kafani toparlayip tekrar düsünürsün ama böyle körü körüne beklemek seni bir adim bile ileriye götürmez.
valla ben beklemezdim cnm...seni bilemicem cnm dayabilirsen bekle :)ama ben hemen arardim yeter uleen derdim
canım bayramın ilk günü oldu bu olay.. sabah uyandık güzel güzel bayramlaştık konustuk muhabbet ettik telefonda kızdırdı benı şakayla karışık güldük falan filan sinirlendirdi beni azıcık teelfnu kapattım suratına. sora seslı msj bırakmıs tlm kapalı olduğu için bebeğim telını actığında dön bana cok sevıorum senı fln filan.. 1 saat sonra aradım ben bunu nerdeyım bıl bakalım fln dedı.. sınırılıyım bende trtıp atıorum ılgılenmıorum fln dıe ( sevıo benm bu hallerımı ) yok yok bnce sımdı meraktan catlıosn fln dıo gulerek..sora ii tmm nerdesın dedım sehır dısında arklarla mangal yapıoruz dedı..telfnm kapalı olduğu ıcn ızın alıp haberde veremedım fln dedı.. ii tmm cnm hava kararıo cok geç kalmayın dedı tamam bitanem bırazdan yola cıkıoruz dedı.. yanı öncesinde ilişkimiz gayet güzeldi aramızda hiçbi problem yoktu.. yanı derdi olduğunu kesınlıkle dusunmuorum kı öle herseyı kafasına takan bi tip diil cnm .. arkadas kurbanı oldğnu duusnuorum
sevglınde aynı sekılde karşılık vermeseydi napardın pekı canım ? hanı o soğuk karşılarsa sallama cvplar verırıse fln napardın ?
sen arkadas kurbani oldugunu düsünüyorsan bu saatten sonra zor be canim isin icinde hem alkol hemde yalan var bundan sonra ona güvenebilecekmisin?evet dersen ve oda bir sekilde yelkenleri suya indirirse devam et derim ama her ne olursa olsun konusup vedalasmaniz gerekiyor diye düsünüyorum onca yilin hatrina bunu yapmalisiniz bence.
bana söyleseydi böyle bişi yapıcağını bu kadar tepkı göstermezdim en azında ayrılmayı düşüncek kdar ileri gitmezdim .. çünkü herseyi göze aldım.. en basitinden 1 yıl deli gibi sınava hazırladım yanına gidebilmek için.. bunca emekten sonra bıtırmeyı düşünmek bile istemezdım.. ama işin içinde yalan var hem bide bu adam nasıl düşünmüo yaa telefonu kapatırsam bu kız meraktan ölür bunu nasıl düşünmez sorumsuzluk diz boyu.. dha 2.sınıfım onu 2 yıl daha görmeye nasıl dayanırım bılmıyorum.. aynı sehırde dıpdıbe.. off Allahım sen sabır ver bana sen bi çıkış yol göster