elifcim ya ara hadi :)eminimm heersey duzelcek yap iste bunu askin icin goster onu gercekten sevdigini onsuz olamadigni
bencede ara hem bizide merakta birakma güzel haberlerini bekliyoruz :)
canimsin ya kiyamam sana:)
söylediklerinde cok haklisin birseyler kopmus artik senin icindede ama ne olursa olsun LÜTFEN onu ara artik telefondami konusursunuz yoksa yüz yüze konusacaginiz günümü belirlersiniz bilemem ama ara onu.
bence arama neden sen arıyorsun ki hata yapan o açıklama yapması gereken o
sana yalan söylemiş alkol almış
böyle bi adamın senin eşin olamayacağını düşünüyorsan
aramamalısın
hatayı kabul etmek bir sonrakine de razı olmaktır
içki içen bi adam
bi gün hatır için içer bi gün arkadaş için bi gün kederlenir içer bi gün neşelenir içer
yani bahanesi çok olur
Allah korusun
bence bu güzel yaşanmış bir lise aşkı
emin ol unutamam denen neler unutuluyor
o yaşadığım da aşk mıymış dedirtecek kadar güzel bi aşka kapılmanı ve
bunca süre içinde seni aramayarak umursamadığını da iletisiyle belirten birini de unutmanı dilerim
elifcim. böyle bi aşka böyle bi son yakışmamış..
ortada hiç bişey yokken böyle davranması çok garip gerçekten.. belki de arkadaşları çok ısrar etti. belki kendisi direndi ama dalga bile geçmiş olabilirler, kızdan izin mi alıyosun gibilerinden..
evet yaptığı yanlış ama aşk sadece doğruları yaparken yanında olmak değildir. yanlış yaptığında da yanında olmalısın. düzeltmesine olanak vermelisin.yardım etmelisin.
sevgiline alkolik denemez. yıllardır içmiyor eminim diyorsun.
sevgiline yalancı denemez. şimdiye kadar böyle bişey olmamış. bunun da bi nedeni var bence.
evlenmeyi düşündüğü kişiyi bi anda silemez insan.
sen de bir hata yapmış olabilirdin canım, ve o da seni dinlemeden yargılayabilirdi. o zaman tepkin ne olacaktı? sende sevgilinin şimdi sana yaptığını yapacaktın. kırılacaktın aramayacaktın.
hadi şimdi ara aşkını. ve gerçekleri görmesine yardım et.
''aşk sadece doğruları yaparken yanında olmak değildir ''
canım bu söz benı benden aldı yaa .. gerçekten böylemi yapmalıyım.. yanındamı olmalıyım acaba.. öyle olsa yıllardır msn açmayan adam neden benim sürekli takıldığımı bildiği halde giripte iletisine umursamaz yazıp çıkarki anlam veremıyorum bunada.. kafam çok karışık ..
elifcim, istihareye yatmanı teklif edebilirmiyim acaba? ikiniz için de en hayırlısı olması için dua etcem bugun.. Allah seni en sevdiginle sınarmış ya öyle birşey olabilir.. kimse için çok fazla üzülme vazgeçilmezin de olmasın.. sonuna kadar guvenebilecegin bi tek Allahtır, O da sana bunu hatırlatmak istemiş olabilir.. bir ilişki hayırlı gidiyorsa da bunu sağlayan olan O'dur.. sen arasan da aramasan da düzelsin diye dua etsen de Allah istemedikten sonra olmaz.. aynı şekilde oladabilir.. düzelirse de bunu sevgilinin erdemi olarak değil Allah ın sana olan hediyesi olarak düşün ve şükret.. sonsuz bi zaman var önumuzde, bir hafta sabretsen birşey kaybetmezsin.. eger aklına yatarsa istihareye yatabilrsin bence.. herşey güzel ve hayırlı olsun canım ..
elifcim, istihareye yatmanı teklif edebilirmiyim acaba? ikiniz için de en hayırlısı olması için dua etcem bugun.. Allah seni en sevdiginle sınarmış ya öyle birşey olabilir.. kimse için çok fazla üzülme vazgeçilmezin de olmasın.. sonuna kadar guvenebilecegin bi tek Allahtır, O da sana bunu hatırlatmak istemiş olabilir.. bir ilişki hayırlı gidiyorsa da bunu sağlayan olan O'dur.. sen arasan da aramasan da düzelsin diye dua etsen de Allah istemedikten sonra olmaz.. aynı şekilde oladabilir.. düzelirse de bunu sevgilinin erdemi olarak değil Allah ın sana olan hediyesi olarak düşün ve şükret.. sonsuz bi zaman var önumuzde, bir hafta sabretsen birşey kaybetmezsin.. eger aklına yatarsa istihareye yatabilrsin bence.. herşey güzel ve hayırlı olsun canım ..
canım bu hiç aklıma gelmemişti bu gece yatıcam istihareye Rabbim hayırlı rüyalar görmeyi nasip etsin.. korkuyorum bi yandanda kötü rüya görürsem etkisinden kurtulamam dieBazen düşünüyorumda kalbimde sevgisine çok mu yer ayırdım da Rabbım onu benden aldı.. Rabbımden cok mu sevdım acaba her zaman söylüyorum o bana Allahın hediyesi die , hayattaki tek şansım die.. nolur Allahım senın verdiğinden yine sana sığınıyorum bana yardım et
özelden mesaj atabiliyormuyum acaba.. bir deneyim bi saniye
100 mesaj atmş olmam gerekiyomş özel mesaj içinhalbuki rahatça konuşabilmek istemiştim senle ..hay allah