Sonsuz Aşk :(

canım aldım maılını ekledımde senı ama sendede olmadı sanıırm neyse canım olmuycak heralde.. istihareye yatayım ben artık canım ?

ha ben cevap yazmştm mailine :) sen daraldııgında inşallah yardımcı olmak isterim.. oku isterse istihareye yat sonra..

Elif dayan, sabret sakın arama. Her şey düzelicek eğer sabredersen. Gelicek dayanamıycak görürsün.

Elif dayan, sabret sakın arama. Her şey düzelicek eğer sabredersen. Gelicek dayanamıycak görürsün.
niye hep erkek ariyor ya allah allah anlamiyorum...amma gururlusunuz gururunuz herseyden onemli...cocuk hep yaninda olmus elifin baska sere universiteye gitmis hep yaninda olmus...nolcak sanki elifte bisey yapsa arasa cocugu...dayan ne demek ya sanki cocuk uzaklarda nerde oldugu belli degil telefon yk vs vs elifte kapali kitlemisler eve...neden hep basklarinin bisye yapmasini beklyioruzki anlamiyorum...icinden geleni yap ya aramak istiyorsan ara iste sanki git birini oldur diyoruz off anlamiyorum bu tarz dusunenleri ya

Bu benim düşüncem onaylamak zorunda değilsin, hem sana ne oluyor yaa ben konu sahibine yazdım onu.

canım coktan hallettık o konuyu ağladı sızlandı dayanamadım affettım :) sımdı o arkadaslarının hıcbırıyle konusmuyor görusmuyor..

tam celallendim dicektim sen ne dedin bu çocuğa bu kadar çabuk nasıl silersin falan barışmışsınız hadi mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…