tamamdır canım :79:
bekliyorum canım henüz gelmedi birşey :)
aa gönderdim ama.. birdaha atsaana.. yanlşlkmı oldu ki acaba .. p ile başlıyor..
gönderdim tekrar canım..
vallahi eklemişim.. bir daaha ekleyemezsiniz aynı adresi diyor:26: demekki gelmedi henüz.. açıp kaparsan algılar belki.. bilemedimki:26:
ben bilgisayarı yeniden başlatayım bi canım uğraştım açıp kapadım ama olmadı birşey..
tamam olur.. bazen böyle yapabiliyor sanırım algılamıyormu neyse artık
canım yok algılamadı yine.. sen sil beni sonra tekrar ekle istersen öyle oluyormuş.. gece gece snada zahmet verıorum canım ama :26:
tamam dur öyle yapyımm.. aklıma gelmedi
öyle de yaptım olmadı sanırım.. mail attım ben de
canım aldım maılını ekledımde senı ama sendede olmadı sanıırmneyse canım olmuycak heralde.. istihareye yatayım ben artık canım ?
niye hep erkek ariyor ya allah allah anlamiyorum...amma gururlusunuz gururunuz herseyden onemli...cocuk hep yaninda olmus elifin baska sere universiteye gitmis hep yaninda olmus...nolcak sanki elifte bisey yapsa arasa cocugu...dayan ne demek ya sanki cocuk uzaklarda nerde oldugu belli degil telefon yk vs vs elifte kapali kitlemisler eve...neden hep basklarinin bisye yapmasini beklyioruzki anlamiyorum...icinden geleni yap ya aramak istiyorsan ara iste sanki git birini oldur diyoruz off anlamiyorum bu tarz dusunenleri yaElif dayan, sabret sakın arama. Her şey düzelicek eğer sabredersen. Gelicek dayanamıycak görürsün.
niye hep erkek ariyor ya allah allah anlamiyorum...amma gururlusunuz gururunuz herseyden onemli...cocuk hep yaninda olmus elifin baska sere universiteye gitmis hep yaninda olmus...nolcak sanki elifte bisey yapsa arasa cocugu...dayan ne demek ya sanki cocuk uzaklarda nerde oldugu belli degil telefon yk vs vs elifte kapali kitlemisler eve...neden hep basklarinin bisye yapmasini beklyioruzki anlamiyorum...icinden geleni yap ya aramak istiyorsan ara iste sanki git birini oldur diyoruz off anlamiyorum bu tarz dusunenleri ya