Sonsuz Aşk :(

elifcim ya ara hadi :)eminimm heersey duzelcek yap iste bunu askin icin goster onu gercekten sevdigini onsuz olamadigni

canım keşke yanımda olsaydında sen arasaydın :KK43: sölediği yalan yaptığı sorumsuzluk elımı kolumu bağlıyo işte :KK43: bikaç gün daha dayanıcam aramassa arıcam ve herseyın bıttığını bana , bize böyle şeyler yaşattığı için onu Allaha havale ettiğimi söylücem :KK43:

canimsin ya kiyamam sana:)
söylediklerinde cok haklisin birseyler kopmus artik senin icindede ama ne olursa olsun LÜTFEN onu ara artik telefondami konusursunuz yoksa yüz yüze konusacaginiz günümü belirlersiniz bilemem ama ara onu.

canım 2 gün sonra lise arkadaslarımla buluşucam.. 2gün sonra hala aramamışşa çalıştığı yere gidicem ve bi kerede herseyi onun ağzından dinlicem.. bana neden yalan söyledığını neden buna gerek duyduğunu sorucam.. pişman değilse ve bana yalan sölemeye devam edıcekse ve soğuk konusursa.ç hiç bişi demeden çıkıp gidicem.. ama hakkımı helal etmicem :KK43: eğer böyle davranırsa başka üniye geçis yaparım.. dayanamam göz göre göre böle bişiye :KK43:

bence arama neden sen arıyorsun ki hata yapan o açıklama yapması gereken o
sana yalan söylemiş alkol almış
böyle bi adamın senin eşin olamayacağını düşünüyorsan
aramamalısın
hatayı kabul etmek bir sonrakine de razı olmaktır
içki içen bi adam
bi gün hatır için içer bi gün arkadaş için bi gün kederlenir içer bi gün neşelenir içer
yani bahanesi çok olur
Allah korusun
bence bu güzel yaşanmış bir lise aşkı
emin ol unutamam denen neler unutuluyor
o yaşadığım da aşk mıymış dedirtecek kadar güzel bi aşka kapılmanı ve
bunca süre içinde seni aramayarak umursamadığını da iletisiyle belirten birini de unutmanı dilerim

Bence bunun için bitmemeli biteceğini de sanmıyorum bence aramasanda mesaj atabilirsin bu kadar güzel ilişkiye yazık olmuş üzüldüm ama herkesin başına gelebilir kavgalar ayrılıklar önemli olan bunlardan ders çıkarıp birbirinize daha çok kenetlenmek İnş. bir önce barışırsınız bu arada çok güzel anlatmışsınız aşk romanı okuyor gibi oldum bi an:)

elifcim. böyle bi aşka böyle bi son yakışmamış..
ortada hiç bişey yokken böyle davranması çok garip gerçekten.. belki de arkadaşları çok ısrar etti. belki kendisi direndi ama dalga bile geçmiş olabilirler, kızdan izin mi alıyosun gibilerinden..
evet yaptığı yanlış ama aşk sadece doğruları yaparken yanında olmak değildir. yanlış yaptığında da yanında olmalısın. düzeltmesine olanak vermelisin.yardım etmelisin.
sevgiline alkolik denemez. yıllardır içmiyor eminim diyorsun.
sevgiline yalancı denemez. şimdiye kadar böyle bişey olmamış. bunun da bi nedeni var bence.
evlenmeyi düşündüğü kişiyi bi anda silemez insan.
sen de bir hata yapmış olabilirdin canım, ve o da seni dinlemeden yargılayabilirdi. o zaman tepkin ne olacaktı? sende sevgilinin şimdi sana yaptığını yapacaktın. kırılacaktın aramayacaktın.

hadi şimdi ara aşkını. ve gerçekleri görmesine yardım et.

Alkol konusundaki hassasiyetini anlayabiliyorum.Böyle birşey yaptığında kırılman da normal ama bence böyle bi ilişkide ayrılık kararı veriyorsan bile telefonda olmamalıydı.Ortaokul-lise öğrencisi 1-2 aylık sevgili değilsiniz ki siz...Oturup konuşabilirdiniz,alkol almanın geçerli bi sebebi olabileceğini sanmıyorum ama yine de belki bi defalık affedilebilir bi sebebi vardır.Aramaması da gayet normal bence.Kaç yıllık ilişkinizi anlayıp dinlemeden telefonda bitirmeye kalkmışsın,buna bozulmuş olabilir.Ararsan kendini küçük düşmüş gibi hissedeceğini düşünüyorsun ama bence eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız "Aaa bak Elif aradı sonunda,dayanamıyor,yine yapsam yine dayanamayıp affeder" gibi bir düşüncesi olmaz sevgilinin.Hele ki senin için bahsettiğin kadar fedakarlık yapıp sana destek olmuşsa hiç öyle düşünmez bence.Hemen affettim deme ya da hemen yüzgöz olma tabi ki ama en azından "o gün telefonda anlamadan dinlemeden kestirip attım,işin aslını senden öğrenmek istiyorum" diyebilirsin.Ya da hiç adım atamam diyorsan başkasına göndereceğin mesajı yanlışlıkla ona atmış gibi yap,belki böylelikle konuşmaya başlarsınız:)

bence arama neden sen arıyorsun ki hata yapan o açıklama yapması gereken o
sana yalan söylemiş alkol almış
böyle bi adamın senin eşin olamayacağını düşünüyorsan
aramamalısın
hatayı kabul etmek bir sonrakine de razı olmaktır
içki içen bi adam
bi gün hatır için içer bi gün arkadaş için bi gün kederlenir içer bi gün neşelenir içer
yani bahanesi çok olur
Allah korusun
bence bu güzel yaşanmış bir lise aşkı
emin ol unutamam denen neler unutuluyor
o yaşadığım da aşk mıymış dedirtecek kadar güzel bi aşka kapılmanı ve
bunca süre içinde seni aramayarak umursamadığını da iletisiyle belirten birini de unutmanı dilerim

bizim yaşadığımız bi lise aşkından çook çook fazlasıydı.. bi yerde herseyımızdık bırbırımızın.. bunca yıl ağzımdan çıkan herseyı koşulsuz sartsız kabul ettı yemedi yedirdi çok ciddiyim beraber açta kaldık , öyle zman olduki bitabak yemeği birlikte paylaştık.. yani burda anlatamayacağm kadar çok yaşanmışlık.. ünide benden baska arkdas edinmedi bunu kendı istedi sen bana yetersın dedi.. ama işte memleketteki arkdasları.. sevgılıme kılıbıkmı demediler , hep sevgılı sözümü dinlicen demediler daha neler neler.. zaten evlendıdğmızde memlektte yasamayı düşünmüodum sırf arkları yüzünden.. ama bana yalan söylemesi cidden güvenimi sarstı.. ilişki güven olmadan yürümez her arkamı döndüğümde iş çevirmeye kalkıcaksa yürümez.. onca yasanmıslık onca emek canımı acıtıyor Allah hakkmızda hayırlısını nasıp etsın

bence aramamalısın
ararsan ondan vazgeçemeyeceğini ne yapsa yine affedip arayacağını düşünecek
seviyorsa arasın sensiz yapamıyorsa arasın pişmansa arasın
bunların hiçbiri yoksa adam umrsamaz devam ediyorsa niye arayacaksın
seni senin onu sevdiğinden daha çok seven biriyle olursan daha mutlu olursun diye düşünüyorum
ha ben böyle düşünüyorum da ne olacak
burdaki romantik gacılar ara ara die sana ısrar edecekler sende bu aşk a kıyamayacak
böyle bitmemeli deyip arayacaksın
şans yüzüne gülsün doğru bi karar veririsn inş

birkaç arkadaş keyifli bir gün geçirmiş... sana birazdan döneceğim demiş ama ortam çok güzelmiş dönmek istememiş... yani yalan söylemiş (!)
içmem demiş ; içersem haberin olur aşkım demiş ama içmiş ve sana haber vermemiş ; telefonunu da kapatmış... yani sözünde durmamış (!)

bana ters geliyor kendinden başka bir insana yasaklar ; kurallar koymak... ilişkilerde bu kurallar koyulunca; en küçük kural ihlalinde bir taraf suçluluk duygusu ile ne yapacağını şaşırıyor ; telefon kapatmalar ; üste çıkmaya çalışmalar... diğer taraf vay sen misin kurala uymayan ; bir de kurala uymadığını açık açık söylemeyen ; bitti bu ilişki... yapmayın arkadaşlar ; karşınızdaki de bir insan... yanlışı da doğruyu da elbet biliyordur... yok bilmediğini düşünüyorsanız adam değildir zaten neden birliktesiniz ? bırakın ortak doğrularınız olan biri girsin hayatınıza...

hatalar bizler için... affedilebilir bir durum ; bu kadar abartmak ancak seni böylesine üzer... msn iletisi de sana inat olsun diyedir... ara ya da arama diyemem ama bence konuşarak çözülecek bir durum...

elifcim. böyle bi aşka böyle bi son yakışmamış..
ortada hiç bişey yokken böyle davranması çok garip gerçekten.. belki de arkadaşları çok ısrar etti. belki kendisi direndi ama dalga bile geçmiş olabilirler, kızdan izin mi alıyosun gibilerinden..
evet yaptığı yanlış ama aşk sadece doğruları yaparken yanında olmak değildir. yanlış yaptığında da yanında olmalısın. düzeltmesine olanak vermelisin.yardım etmelisin.
sevgiline alkolik denemez. yıllardır içmiyor eminim diyorsun.
sevgiline yalancı denemez. şimdiye kadar böyle bişey olmamış. bunun da bi nedeni var bence.
evlenmeyi düşündüğü kişiyi bi anda silemez insan.
sen de bir hata yapmış olabilirdin canım, ve o da seni dinlemeden yargılayabilirdi. o zaman tepkin ne olacaktı? sende sevgilinin şimdi sana yaptığını yapacaktın. kırılacaktın aramayacaktın.

hadi şimdi ara aşkını. ve gerçekleri görmesine yardım et.

''aşk sadece doğruları yaparken yanında olmak değildir ''
canım bu söz benı benden aldı yaa .. gerçekten böylemi yapmalıyım.. yanındamı olmalıyım acaba.. öyle olsa yıllardır msn açmayan adam neden benim sürekli takıldığımı bildiği halde giripte iletisine umursamaz yazıp çıkarki anlam veremıyorum bunada.. kafam çok karışık ..

''aşk sadece doğruları yaparken yanında olmak değildir ''
canım bu söz benı benden aldı yaa .. gerçekten böylemi yapmalıyım.. yanındamı olmalıyım acaba.. öyle olsa yıllardır msn açmayan adam neden benim sürekli takıldığımı bildiği halde giripte iletisine umursamaz yazıp çıkarki anlam veremıyorum bunada.. kafam çok karışık ..

canım, konuşmadan bilemezsin neden seni şaşırtacak şekilde davrandığını.
ve böyle sen de gurur yaparsan yine bilemeyeceksin acaba nasıl etkilendi senin tepkinden, neler düşündü de msn açıp umursamaz yazdı..
en iyisi ara sen.. 5 yıllık aşk bi anda bitemez.
belliki karşılıklı kırıldınız. ama birlikte bunu aşabilirsiniz.
ve emin ol bunu atlattıktan sonra dahada güçlü olacak ilişkiniz.
hatasız kul mu olurmuş. hemen affetme diyolar.
5 yıl senin için kendinden ödün veren bi sevgilin var. bu seferde sen mazur gör, anlamaya çalış ve yanında ol aşkının

elifcim, istihareye yatmanı teklif edebilirmiyim acaba? ikiniz için de en hayırlısı olması için dua etcem bugun.. Allah seni en sevdiginle sınarmış ya öyle birşey olabilir.. kimse için çok fazla üzülme vazgeçilmezin de olmasın.. sonuna kadar guvenebilecegin bi tek Allahtır, O da sana bunu hatırlatmak istemiş olabilir.. bir ilişki hayırlı gidiyorsa da bunu sağlayan olan O'dur.. sen arasan da aramasan da düzelsin diye dua etsen de Allah istemedikten sonra olmaz.. aynı şekilde oladabilir.. düzelirse de bunu sevgilinin erdemi olarak değil Allah ın sana olan hediyesi olarak düşün ve şükret.. sonsuz bi zaman var önumuzde, bir hafta sabretsen birşey kaybetmezsin.. eger aklına yatarsa istihareye yatabilrsin bence.. herşey güzel ve hayırlı olsun canım ..

elifcim, istihareye yatmanı teklif edebilirmiyim acaba? ikiniz için de en hayırlısı olması için dua etcem bugun.. Allah seni en sevdiginle sınarmış ya öyle birşey olabilir.. kimse için çok fazla üzülme vazgeçilmezin de olmasın.. sonuna kadar guvenebilecegin bi tek Allahtır, O da sana bunu hatırlatmak istemiş olabilir.. bir ilişki hayırlı gidiyorsa da bunu sağlayan olan O'dur.. sen arasan da aramasan da düzelsin diye dua etsen de Allah istemedikten sonra olmaz.. aynı şekilde oladabilir.. düzelirse de bunu sevgilinin erdemi olarak değil Allah ın sana olan hediyesi olarak düşün ve şükret.. sonsuz bi zaman var önumuzde, bir hafta sabretsen birşey kaybetmezsin.. eger aklına yatarsa istihareye yatabilrsin bence.. herşey güzel ve hayırlı olsun canım ..

canım bu hiç aklıma gelmemişti bu gece yatıcam istihareye Rabbim hayırlı rüyalar görmeyi nasip etsin.. korkuyorum bi yandanda kötü rüya görürsem etkisinden kurtulamam die :KK43: Bazen düşünüyorumda kalbimde sevgisine çok mu yer ayırdım da Rabbım onu benden aldı.. Rabbımden cok mu sevdım acaba :KK43::KK43::KK43: her zaman söylüyorum o bana Allahın hediyesi die , hayattaki tek şansım die.. nolur Allahım senın verdiğinden yine sana sığınıyorum bana yardım et :KK43:

canım bu hiç aklıma gelmemişti bu gece yatıcam istihareye Rabbim hayırlı rüyalar görmeyi nasip etsin.. korkuyorum bi yandanda kötü rüya görürsem etkisinden kurtulamam die :KK43: Bazen düşünüyorumda kalbimde sevgisine çok mu yer ayırdım da Rabbım onu benden aldı.. Rabbımden cok mu sevdım acaba :KK43::KK43::KK43: her zaman söylüyorum o bana Allahın hediyesi die , hayattaki tek şansım die.. nolur Allahım senın verdiğinden yine sana sığınıyorum bana yardım et :KK43:

özelden mesaj atabiliyormuyum acaba.. bir deneyim bi saniye

100 mesaj atmş olmam gerekiyomş özel mesaj için :KK43: halbuki rahatça konuşabilmek istemiştim senle ..hay allah

100 mesaj atmş olmam gerekiyomş özel mesaj için :KK43: halbuki rahatça konuşabilmek istemiştim senle ..hay allah

canım şuan öyle kötüyüm ki :KK43: ağlamaktan konusamaz hale geldim.. kaldıramıyorum böyle bişeyi :KK43: inan birile konusmaya biri sarılıp ağlamaya öyle ihtiyacım var ki :KK43:

X