Son kullanma tarihim geçmiş gibi hissediyorum!

Sorma kafamda hep deli sorular planlar

Canım o kış hüznüdür
Zaten kışı hiç sevmem içğm daralıyor

Yani 40' tan sonra fıstık gibi olmak için çok çaba sarfetmek gerekiyor. Zor oluyor. Bende 25- 35 yaş arasında diyet e karar verirdim 15 günde istediğim kiloya inerdim. Spor falan yapmadan. Şimdi ne mümkün. Azimli ol başarırsın. Ben 4-5 yıldır başaramıyorum.

ben 31 ime giricem ve 70 yaşındakiler bile benden hayat doludur şu sıra eminim :) bir aydır neredeyse yemek yiyemiyorum psikolojik olarak ve tam 4 kilo verdim....sofranın başına oturduğum an bir kaç lokmadan sonra tak diyor sanki bir şey zorlasamda yiyemiyorum çıldırıcam...resmen yemek yiyenlere kıskanarak bakar oldum.çıldırıcam bu durumdan.şuan açım ama bir şey yemeye gidince birden yiyemiycem diye kalkmıyorum yerimden....aslında artık hayattan bir beklentim kalmadı duygusuyla başladı bu durum(

cnm altın cagındasın. hemen kendıne cekı duzen ver kadınların bence en guzel oldugu yas 35 ten sonra neden böle oldun ask olsun sana.. sakın haa son kulanma tarıhı dıe bıse yok. sıkıntıların var ama esın destekçı daha ne sıtıosun. ya esın yanında olmasydı ole dusun. esın ıcın basta kendın ıcın kendıne bı ıyı dıyetısyen bulll ve hemen programa basla her eteledıgın gun zaman kaybı hatta hemen yarınn

Konun vardı eşinden boşandın mı

Hemen 40 demissin ya, daha kirk degilsin bi kere.

Bence ilk sayfaya don, bir yabanci gibi kendi yazini tekrar oku.
Kkdaki hanimlarimiz birbirimize tavsiyelerde bulunuruz biz, sende tavsiye veriyosun bir digerimize.
O tavsiye yi bi seferde kendin icin yap.
Yabanci gibi oku ciddi ciddi ve ne yapilmasi gerektigine karar ver.

40 kilo fazlalık her yaşta,her renk saçta,her tarz makyajda çok yaşlı gösterir zaten insanı..

40 kilo fazlalık her yaşta,her renk saçta,her tarz makyajda çok yaşlı gösterir zaten insanı..

25 imde de 50 kiloydum ama ben
40 kiloyu hamilelik ve sonrasinda alip verdim ve bunlarin hepsi 30 ve ustune denk geliyor 40 kilo fazlam varken annemin ablasi gibi görünüyordum zaten o halimi kiyaslamam bile

25 imde de 50 kiloydum ama ben
40 kiloyu hamilelik ve sonrasinda alip verdim ve bunlarin hepsi 30 ve ustune denk geliyor 40 kilo fazlam varken annemin ablasi gibi görünüyordum zaten o halimi kiyaslamam bile

Boy kaç Pelin ? Yalnız ben de annemin ablası gibi duruyorum damn it!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…