- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- Konu Sahibi sirinsmurff
naptın canım karar verdin miTamam canım, inşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptın canım karar verdin miTamam canım, inşallah :))
Evet canım siparis verdim. Bugün kargoya vermişler. Bakalım çok merak ediyorum.naptın canım karar verdin mi
yarın gelir o zaman ay çok heycanlıEvet canım siparis verdim. Bugün kargoya vermişler. Bakalım çok merak ediyorum.
Ayy evet inşallah. Ben de çok heyecanlıyım. Sanki hayatımda ilk defa parfüm kullanacakmisim gibi hissediyorum .yarın gelir o zaman ay çok heycanlı
Ayy evet inşallah. Ben de çok heyecanlıyım. Sanki hayatımda ilk defa parfüm kullanacakmisim gibi hissediyorum .
Kargom gelmiş canım eve, ama ben şu an işteyim. Akşamı bekliyorum .yarın gelir o zaman ay çok heycanlı
Hadi hemen eve gitKargom gelmiş canım eve, ama ben şu an işteyim. Akşamı bekliyorum .
Mesaimin bitmesini bekliyorum, bir an önce eve gitmek içinHadi hemen eve git
açtın mı kargonu resim isterizMesaimin bitmesini bekliyorum, bir an önce eve gitmek için
Dur canım hemen resmini çekeyimaçtın mı kargonu resim isteriz
umarım memnun kalmışsındır. ben önerdim ya baya heyecan yaptım. çok üzülürdüm memnun kalmasaydın :)İşte benim body intense' im
Eki Görüntüle 1944871
Kuzu ben senin onerdigin 212 nyc nin pembesini denedim,normalinin testeri yoktu.pembesi güzel ama pek hitab etmedi bana.ferah değil basık biraz.acaba normal nyc ile benziyor.mu?umarım memnun kalmışsındır. ben önerdim ya baya heyecan yaptım. çok üzülürdüm memnun kalmasaydın :)
Önerin çok iyi oldu gerçekten bu satıcıyı öğrenmem açısından. Artik arasira ondan alırım bişeyler. Şimdilik cok memnunum canım, sağol ilgilendiğin için . Sayende ilk defa instagramdan birsey almış oldum .umarım memnun kalmışsındır. ben önerdim ya baya heyecan yaptım. çok üzülürdüm memnun kalmasaydın :)
Kuzu ben senin onerdigin 212 nyc nin pembesini denedim,normalinin testeri yoktu.pembesi güzel ama pek hitab etmedi bana.ferah değil basık biraz.acaba normal nyc ile benziyor.mu?
rica ederim iyi günlerde kullan. mis gibi kok :)Önerin çok iyi oldu gerçekten bu satıcıyı öğrenmem açısından. Artik arasira ondan alırım bişeyler. Şimdilik cok memnunum canım, sağol ilgilendiğin için . Sayende ilk defa instagramdan birsey almış oldum .
Teşekkürler bebişim .rica ederim iyi günlerde kullan. mis gibi kok :)
Tamam canim.tesekkur ederim onu denemeden alcam artık tester bulamadim hic.alinca yorumumu yazicam sana.body intense nasıl bi koku kiiiii????yok canım alakası yok. pembesi şekerli, pamuk şekeri pudra karışımı tatlı bir koku. onu da kullandım. ama gri şişede olan çok ferah. çokta güzel yayılıyor. böyle püfür püfür serin bir kokusu var.
body intense den ben baskın gül şeftali ve pudra kokusu alıyordum. Ağır bir koku kesinlikle değil ama çokta ferah değil. oturaklı güzel bir parfüm. normal body denediysen ona benziyor ama intense kesinlikle daha güzel. klasik body bana sıkıcı gelmişti. İntense olanı daha belli ediyor kendiniTamam canim.tesekkur ederim onu denemeden alcam artık tester bulamadim hic.alinca yorumumu yazicam sana.body intense nasıl bi koku kiiiii????