• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kullanma tarihim geçmiş gibi hissediyorum!

Hah aynen. Ama bunun sonu fena ben söyliyim. Kafede çok tatlı var diyeti artık evde yaparım dedim tabii ki yapmadım. Eşim işe girince başlarım onunla çok yiyoruz dedim o işe başladı ben yine yapmadım. Anladım ki iradem yok. Ama her sabah yataktan yorgun kalkmak, iki km yol yürüyememek koymaya başladı. Dolabımın siyah ve griden geçilmemesi ve 48 beden olmam da cabası :110:
Sorma kafamda hep deli sorular planlar :eek:

Canım o kış hüznüdür
Zaten kışı hiç sevmem içğm daralıyor :63:

Yani 40' tan sonra fıstık gibi olmak için çok çaba sarfetmek gerekiyor. Zor oluyor. Bende 25- 35 yaş arasında diyet e karar verirdim 15 günde istediğim kiloya inerdim. Spor falan yapmadan. Şimdi ne mümkün. Azimli ol başarırsın. Ben 4-5 yıldır başaramıyorum.

ben 31 ime giricem ve 70 yaşındakiler bile benden hayat doludur şu sıra eminim :) bir aydır neredeyse yemek yiyemiyorum psikolojik olarak ve tam 4 kilo verdim....sofranın başına oturduğum an bir kaç lokmadan sonra tak diyor sanki bir şey zorlasamda yiyemiyorum çıldırıcam...resmen yemek yiyenlere kıskanarak bakar oldum.çıldırıcam bu durumdan.şuan açım ama bir şey yemeye gidince birden yiyemiycem diye kalkmıyorum yerimden....aslında artık hayattan bir beklentim kalmadı duygusuyla başladı bu durum:((

Evet tam da böyle hissediyorum! 36 yaşındayım bir senedir inanılmaz bir atalet duygusu, özensizlik, bakımsızlık, kilo alma, diyete girip 3. gün "aman ya 40'a geldim zayıflasam ne olacak gençliğim geçti" diye bozmak! Ne ararsanız var. Gerçekten çöktüm kiloya bağlı gıdım çıktı uzun ve tarçın saçlarımı bakamadığım gerekçesiyle bob kestirip kahve yaptım. Biliyorum ki çirkinleştim. Üstüne iş kurmamızla kapanmasının bir olmasının verdiği stres de eklendi ruhen de iyi değilim. İş arıyorum Halka İlişkiler okudum son altı sene çok uluslu bir yapı firmasında Müşteri Temsilcisiydim. Ama yaş yüzünden iş bulamayacağıma inanıyorum. Aralıkdan beri başvuruyorum arayan yok!

Gerçekten insanların son kullanma tarihi var mıdır ? Eşime de haksızlık ediyorum biliyorum kendisi ne olursa olsun "tamam oldu bitti hallolur herşey güzel olur" kafasında daima mücadele eden bir insan. Ve o ben sana bakınca 2012 deki kadını görüyorum dese de kendimden hiç memnun değilim.

Çok mu yaşlıyım sizce ? :KK43: Herşey bitti mi ? Gerçekten zihnen ve bedenen çöktüm silkelenmezsem sonumu hiç iyi görmüyorum çünkü normalde çok bakımlı, şık giyinen ve havalı bir kadındım bu halimle mutsuzum.

Bugün kepekli tostla başladım, yeşil çay, tavuklı salata ve çiğ bademle devam ettim. Çorba yaptım. Ama biliyorum üç gün sürecek.
cnm altın cagındasın. hemen kendıne cekı duzen ver kadınların bence en guzel oldugu yas 35 ten sonra neden böle oldun ask olsun sana.. sakın haa son kulanma tarıhı dıe bıse yok. sıkıntıların var ama esın destekçı daha ne sıtıosun. ya esın yanında olmasydı ole dusun. esın ıcın basta kendın ıcın kendıne bı ıyı dıyetısyen bulll ve hemen programa basla her eteledıgın gun zaman kaybı hatta hemen yarınn

Yani 40' tan sonra fıstık gibi olmak için çok çaba sarfetmek gerekiyor. Zor oluyor. Bende 25- 35 yaş arasında diyet e karar verirdim 15 günde istediğim kiloya inerdim. Spor falan yapmadan. Şimdi ne mümkün. Azimli ol başarırsın. Ben 4-5 yıldır başaramıyorum.
Konun vardı eşinden boşandın mı

Hemen 40 demissin ya, daha kirk degilsin bi kere.

Bence ilk sayfaya don, bir yabanci gibi kendi yazini tekrar oku.
Kkdaki hanimlarimiz birbirimize tavsiyelerde bulunuruz biz, sende tavsiye veriyosun bir digerimize.
O tavsiye yi bi seferde kendin icin yap.
Yabanci gibi oku ciddi ciddi ve ne yapilmasi gerektigine karar ver.

50 kiloyla hamile kalıp 90 a yakın doğuma girdim, baya verdim ilk aylarda ama sonra pisliğini çıkarıp kızım 1 yaşındayken 90 ı gördüm :KK23: sonraki 1 yılda tam 40 kilo verdim emzirirken diyetisyenle sonra dukanla. yani sizlerdeki fazlalık benimkinin yanında pire yavrusu kadardır :KK70:

valla ben de 25 imde sapsarı saçlarım, ağır makyajlarımla şu ankinden yaşlı görünüyormuşum, nasıl da beğeniyordum tarz buluyordum kendimi :63:

40 kilo fazlalık her yaşta,her renk saçta,her tarz makyajda çok yaşlı gösterir zaten insanı..

40 kilo fazlalık her yaşta,her renk saçta,her tarz makyajda çok yaşlı gösterir zaten insanı..

25 imde de 50 kiloydum ama ben :KK66:
40 kiloyu hamilelik ve sonrasinda alip verdim ve bunlarin hepsi 30 ve ustune denk geliyor :KK51: 40 kilo fazlam varken annemin ablasi gibi görünüyordum zaten o halimi kiyaslamam bile :KK70:

25 imde de 50 kiloydum ama ben :KK66:
40 kiloyu hamilelik ve sonrasinda alip verdim ve bunlarin hepsi 30 ve ustune denk geliyor :KK51: 40 kilo fazlam varken annemin ablasi gibi görünüyordum zaten o halimi kiyaslamam bile :KK70:

Boy kaç Pelin ? Yalnız ben de annemin ablası gibi duruyorum damn it! :110:

Back