• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kullanma tarihim geçmiş gibi hissediyorum!

Annem 55 yaşında diyetisyene gitti,bir ayda 5 kilo vermiş,nasıl mutlu nasıl cıvıl cıvıl,nasıl çıtır.Mutlu ve ömrü boyunca hep sıkıntının dik alasını çekmiş bir kadından bahsediyorum.
Ara ara hepimiz düşüyoruz ve kimse elimizden tutamıyor kaldırmak için çünkü biz istemiyoruz.
Kendimize acımakla o kadar meşguluz ki....
Bunu kendinize yapmayın lütfen.
Hayat nefes aldığın sürece devam ediyor

ben bakımlı olmayı kolay kolay bırakmam ama 30 lu yaşlara girince kendimi bir anneanne moduna aldım sırtımda şalım kalın topuklu ayakkabı bakıyorum falan :) geçen yeni işe girenlere tanıtım toplatısında eveet çocuklar diye başlayıp sonra kendimden tiksindim yaşları 23 24 civarında :) yani bende skt geçmiş hissediyorum ve ruhumla nasıl başedicem bilemiyorum

Bunun aslında yaşınız ile bir ilgilisi yok zaman zaman hepimiz öyle hissediyoruz bence.
Bunun en büyük sebeplerinden birinin çevre olduğunu düşünüyorum.
Bitmek bilmeyen eleştiriler, şöyle yapsan daha iyi olur gibisinden imalı kelimeler, insanların o irite edici bakışları, karşıdaki incinir mi acaba diye düşünmeden iğne gibi sapladıkları kelimelerin bizim üzerimizdeki etkisi bence.
Ben 23 yaşındayım. Aynı şeyleri ben de hissediyorum ki evli falan da değilim.
Kilo problemim var ve 2-3 gün süren diyetlerden bende muzdaribim.
Ama bazen aynada kendime bakınca kendimi bu halimle de sevdiğimin yüzüme yansımasını izliyorum.
Bence bu çok hoş bir duygu.
Ani değişiklikler yapmamak için o an bunaldıysam saçlarımı kestirmek yerine kalkıp farklı şekillere sokuyorum veya evin içinde olsam bile farklı makyajlar deniyorum. Bol bol kitap okuyorum. Farklı konularda araştırmalar yapıyorum. Bunlar hem zihnimin dolu olmasını ve diğer insanların seslerini en azından zihnen kesmeye yarıyor hem kendimi geliştiriyorum hem de beni mutlu ediyor.
Siz de kendinizi uğrastıracak farklı altertanifler deneyebilirsiniz bence.
Daha çok gençsiniz hem. Hayatın tadını çıkarmak varken niye kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz ki ?

Kendini sevmediğin surece yaptığın hiçbir şey seni mutlu etmeyecek. O yüzden işe kendini sevmekle ve seveceğin hale getirmekle başla,bunun için sabır lazım, sabırlı olursan her şey yoluna girer. İş mevzusu ise aramaya devam et eminim bulacaksındır, şuan asıl mesele kendinden hoşnut olman

Annem 55 yaşında diyetisyene gitti,bir ayda 5 kilo vermiş,nasıl mutlu nasıl cıvıl cıvıl,nasıl çıtır.Mutlu ve ömrü boyunca hep sıkıntının dik alasını çekmiş bir kadından bahsediyorum.
Ara ara hepimiz düşüyoruz ve kimse elimizden tutamıyor kaldırmak için çünkü biz istemiyoruz.
Kendimize acımakla o kadar meşguluz ki....
Bunu kendinize yapmayın lütfen.
Hayat nefes aldığın sürece devam ediyor

O kadar güzel demişsiniz ki. Kendine acımak. Benim yaptığım bu ve üzülüyorum ama icraat yok sadece üzülüyorum. Annem de 70 yaşında ve sağlık sorunları yüzünden -biraz da kendi isteğiyle - 10 kilo verdi ve genç kız gibi oldu tiril tiril ben yanında ablası gibiydim yazın.

Evet tam da böyle hissediyorum! 36 yaşındayım bir senedir inanılmaz bir atalet duygusu, özensizlik, bakımsızlık, kilo alma, diyete girip 3. gün "aman ya 40'a geldim zayıflasam ne olacak gençliğim geçti" diye bozmak! Ne ararsanız var. Gerçekten çöktüm kiloya bağlı gıdım çıktı uzun ve tarçın saçlarımı bakamadığım gerekçesiyle bob kestirip kahve yaptım. Biliyorum ki çirkinleştim. Üstüne iş kurmamızla kapanmasının bir olmasının verdiği stres de eklendi ruhen de iyi değilim. İş arıyorum Halka İlişkiler okudum son altı sene çok uluslu bir yapı firmasında Müşteri Temsilcisiydim. Ama yaş yüzünden iş bulamayacağıma inanıyorum. Aralıkdan beri başvuruyorum arayan yok!

Gerçekten insanların son kullanma tarihi var mıdır ? Eşime de haksızlık ediyorum biliyorum kendisi ne olursa olsun "tamam oldu bitti hallolur herşey güzel olur" kafasında daima mücadele eden bir insan. Ve o ben sana bakınca 2012 deki kadını görüyorum dese de kendimden hiç memnun değilim.

Çok mu yaşlıyım sizce ? :KK43: Herşey bitti mi ? Gerçekten zihnen ve bedenen çöktüm silkelenmezsem sonumu hiç iyi görmüyorum çünkü normalde çok bakımlı, şık giyinen ve havalı bir kadındım bu halimle mutsuzum.

Bugün kepekli tostla başladım, yeşil çay, tavuklı salata ve çiğ bademle devam ettim. Çorba yaptım. Ama biliyorum üç gün sürecek.

merhaba, bundan birkac yil once bir kisiyle tanistim hanim. o da gun be gun kilo almaktan ve is bulamamaktan yakiniyordu; once mide ameliyati oldu, o sira hic gorusmedik. sonrasinda bir fistiga dondu... is ariyordu hala ve ne tesaduf ben yurtdisina tasinacagim icin kendi isime halef oldu.

simdi ben yurtdisinda an be an kilo aliyorum, issizim dogal olarak; o incecik ve benim isimde :)))

kendinize haksizlik etmeyin her yeni gun yeni bir an getirir.

Bu aralar olumsuz şeyler üst üste gelmiştir

Evet iş kurduk ama tutunamadık. En büyük hayalim bir kafe açmaktı yazın açtık ama tutunamadık. Çalışmayı öyle seviyorum ki köreldim, eşim işe giderken suçluluk duyuyorum.

Çok moral oldu arkadaşlar yazdıklarınız şimdiden iyi hissettim. Salatamı yaptım, çorbamı içtim. Eve air walker aldık bugün kurup yarın ona başlayacağım. Çok teşekkürler :KK200:

O kadar güzel demişsiniz ki. Kendine acımak. Benim yaptığım bu ve üzülüyorum ama icraat yok sadece üzülüyorum. Annem de 70 yaşında ve sağlık sorunları yüzünden -biraz da kendi isteğiyle - 10 kilo verdi ve genç kız gibi oldu tiril tiril ben yanında ablası gibiydim yazın.
Ben geçen sene kendime acıyordum ordan biliyorum ,bir toparlandım pir toparlandım,özgüven bombaa şimdi,tek sorunum kaldı o da 3 kilo fazlalık :KK45: onu da rahmetlemeye 1 ay verdim kendime .

Ben geçen sene kendime acıyordum ordan biliyorum ,bir toparlandım pir toparlandım,özgüven bombaa şimdi,tek sorunum kaldı o da 3 kilo fazlalık :KK45: onu da rahmetlemeye 1 ay verdim kendime .

Belki de yukarı çıkmak için dibi görmek gerekiyordur :KK50:

Sharon Stone 57 yaşında ve geçen gün Oprah'ın programında izleyip hayran kaldım enerjisine :) Temel içgüdü filmiyle çıkış yaptığında da 34 yaşındaymış, taş çatlasa 25 derdim. Ama kadın kendini seviyor, güzel olmayı öyle içselleştirmiş ki aksi mümkün değil sanki onun için. Zaten insanların bizi nasıl algıladıkları onlara yansıttığımız enerjiyle ilgili. Kendimizi sevmezken diğer insanların bizi sevmesini bekleyemeyiz değil mi? :)

Bu arada ben böyle demoralize olduğumda internette before/after fotoğraflarına bakarım, belki işinize yarar sizin de :)

Evet tam da böyle hissediyorum! 36 yaşındayım bir senedir inanılmaz bir atalet duygusu, özensizlik, bakımsızlık, kilo alma, diyete girip 3. gün "aman ya 40'a geldim zayıflasam ne olacak gençliğim geçti" diye bozmak! Ne ararsanız var. Gerçekten çöktüm kiloya bağlı gıdım çıktı uzun ve tarçın saçlarımı bakamadığım gerekçesiyle bob kestirip kahve yaptım. Biliyorum ki çirkinleştim. Üstüne iş kurmamızla kapanmasının bir olmasının verdiği stres de eklendi ruhen de iyi değilim. İş arıyorum Halka İlişkiler okudum son altı sene çok uluslu bir yapı firmasında Müşteri Temsilcisiydim. Ama yaş yüzünden iş bulamayacağıma inanıyorum. Aralıkdan beri başvuruyorum arayan yok!

Gerçekten insanların son kullanma tarihi var mıdır ? Eşime de haksızlık ediyorum biliyorum kendisi ne olursa olsun "tamam oldu bitti hallolur herşey güzel olur" kafasında daima mücadele eden bir insan. Ve o ben sana bakınca 2012 deki kadını görüyorum dese de kendimden hiç memnun değilim.

Çok mu yaşlıyım sizce ? :KK43: Herşey bitti mi ? Gerçekten zihnen ve bedenen çöktüm silkelenmezsem sonumu hiç iyi görmüyorum çünkü normalde çok bakımlı, şık giyinen ve havalı bir kadındım bu halimle mutsuzum.

Bugün kepekli tostla başladım, yeşil çay, tavuklı salata ve çiğ bademle devam ettim. Çorba yaptım. Ama biliyorum üç gün sürecek.

Arkadas cevren yok mu onlarla takilsan bi sure?

Daha yaşın 40 bile değil , hemen kendini 40 â bağlamışın.
İnsan hissettiği yaştadır. Hic o yaslara sığınma.

Daha ajda pekkan konselerde at gibi sekiyor.

Sana ne olmuş?

At gibi mi ay ilahi :)

33 yaşındayım her yıl biraz daha güzelleşiyorum, 30 umdan sonra 40 kilo verdim, sürekli spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum, eski resimlerime bakınca çok abartılı ve rüküş buluyorum kendimi, bence bir kadının en güze yaşları bunlar :KK39:

33 yaşındayım her yıl biraz daha güzelleşiyorum, 30 umdan sonra 40 kilo verdim, sürekli spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum, eski resimlerime bakınca çok abartılı ve rüküş buluyorum kendimi, bence bir kadının en güze yaşları bunlar :KK39:
Çok kıskandım seni ben 3 kiloyu veremedim :KK9::KK9::KK9:

Sharon Stone 57 yaşında ve geçen gün Oprah'ın programında izleyip hayran kaldım enerjisine :) Temel içgüdü filmiyle çıkış yaptığında da 34 yaşındaymış, taş çatlasa 25 derdim. Ama kadın kendini seviyor, güzel olmayı öyle içselleştirmiş ki aksi mümkün değil sanki onun için. Zaten insanların bizi nasıl algıladıkları onlara yansıttığımız enerjiyle ilgili. Kendimizi sevmezken diğer insanların bizi sevmesini bekleyemeyiz değil mi? :)

Bu arada ben böyle demoralize olduğumda internette before/after fotoğraflarına bakarım, belki işinize yarar sizin de :)

Aynen Monica Belluci ve Halle Berry' de 30 larında ünlü oldu ve ikisi de 50 ve taş gibi. Ben de diyet formundayım hep kilo veren kk üyelerini okuyorum bol bol :)

Back