• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kullanma tarihim geçmiş gibi hissediyorum!

33 yaşındayım her yıl biraz daha güzelleşiyorum, 30 umdan sonra 40 kilo verdim, sürekli spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum, eski resimlerime bakınca çok abartılı ve rüküş buluyorum kendimi, bence bir kadının en güze yaşları bunlar :KK39:

Tebrik ederim kaçtan kaça düştünüz ki ? Benim hedefim de -20 inşallah. Ben de eski fotoğraflarıma bakıyorum da ne zevksizmişim ya 25imde anneanne gibi giyiniyormuşum.

Arkadas cevren yok mu onlarla takilsan bi sure?

Arkadaşlarımın ikisi başka şehirlerde ve diğer ikisiyle de ayrı düştük. Biri basın yayında önemli yerlere geldi diğeri de zengin ve biraz da görgüsüz bir hatun haline geldi uzaklaştık.

At gibi mi ay ilahi :)

Evet iş kurduk ama tutunamadık. En büyük hayalim bir kafe açmaktı yazın açtık ama tutunamadık. Çalışmayı öyle seviyorum ki köreldim, eşim işe giderken suçluluk duyuyorum.
Ben de çalışıyorum ama Şuan çalışmıyorum doğum iznindeyim evde oturduğun için neden suçluluk duyuyorsun ki eşine karşı tüm görevlerini yapıyorsan için rahat olsun

Çok kıskandım seni ben 3 kiloyu veremedim :KK9::KK9::KK9:

Tebrik ederim kaçtan kaça düştünüz ki ? Benim hedefim de -20 inşallah. Ben de eski fotoğraflarıma bakıyorum da ne zevksizmişim ya 25imde anneanne gibi giyiniyormuşum.

50 kiloyla hamile kalıp 90 a yakın doğuma girdim, baya verdim ilk aylarda ama sonra pisliğini çıkarıp kızım 1 yaşındayken 90 ı gördüm :KK23: sonraki 1 yılda tam 40 kilo verdim emzirirken diyetisyenle sonra dukanla. yani sizlerdeki fazlalık benimkinin yanında pire yavrusu kadardır :KK70:

valla ben de 25 imde sapsarı saçlarım, ağır makyajlarımla şu ankinden yaşlı görünüyormuşum, nasıl da beğeniyordum tarz buluyordum kendimi :63:

Bu arada sadece fiziksel değişimlerle kalmadım, doğumdan sonra işe ara verdim, 2. dilim zayıftı onu geliştirdim, yüksek lisans tezimi tamamladım, formasyona ve 2. üniversiteye başladım, hayata reset attım yani, neden kullanma tarihimiz geçsin, aksine yeni başlangıçların tam zamanı Hoppa

Kesinlikle yaşla ilgili değil sorun.
Ben 27ime girdim.Evliliğin ilk ayları mutsuzdum ve upuzun kızıl saçlarımı kısa bob kestirdim.
5ay kabullenemedim saçımı kendime zor geldim :)
Ama merak etmeyin uzuyor ve aslında kahve renk doğru bi seçim olmuş koyu renk her zaman daha genç gösterir.
Demek istediğim herkesin zor zamanları 'olur yaşınız da çok güzel bir yaş :)

Ben de çalışıyorum ama Şuan çalışmıyorum doğum iznindeyim evde oturduğun için neden suçluluk duyuyorsun ki eşine karşı tüm görevlerini yapıyorsan için rahat olsun

Bebiş mi var ? Analı babalı büyütsün Allah :KK46::nazar: Evet evde bir eksiğimiz yok ilgim üstünde. Zaten üç tane kedimiz var evi sık sık temizliyorum eşimin de sorun ettiği yok da işte ben :110:

Kesinlikle yaşla ilgili değil sorun.
Ben 27ime girdim.Evliliğin ilk ayları mutsuzdum ve upuzun kızıl saçlarımı kısa bob kestirdim.
5ay kabullenemedim saçımı kendime zor geldim :)
Ama merak etmeyin uzuyor ve aslında kahve renk doğru bi seçim olmuş koyu renk her zaman daha genç gösterir.
Demek istediğim herkesin zor zamanları 'olur yaşınız da çok güzel bir yaş :)

Teşkkür ederim. Evet kızıl saç bakım istiyor sürekli akıyor rengi. Ben de bob kestirdim inanılmaz rahat ama alışmak çok zor o saçlardan sonra :)

Ya ben kırkında olıp ya da otuzlu yaşlarında olup yirmilik duranlara bakıp motive olurum hep.nen niye olmayayım diye

50 kiloyla hamile kalıp 90 a yakın doğuma girdim, baya verdim ilk aylarda ama sonra pisliğini çıkarıp kızım 1 yaşındayken 90 ı gördüm :KK23: sonraki 1 yılda tam 40 kilo verdim emzirirken diyetisyenle sonra dukanla. yani sizlerdeki fazlalık benimkinin yanında pire yavrusu kadardır :KK70:

valla ben de 25 imde sapsarı saçlarım, ağır makyajlarımla şu ankinden yaşlı görünüyormuşum, nasıl da beğeniyordum tarz buluyordum kendimi :63:

Aynen ya yaş 28 di saçlar Banu Alkan sarısı geziyordum öyk :KK45:

Bebiş mi var ? Analı babalı büyütsün Allah :KK46::nazar: Evet evde bir eksiğimiz yok ilgim üstünde. Zaten üç tane kedimiz var evi sık sık temizliyorum eşimin de sorun ettiği yok da işte ben :110:
Sağ ol canım Rabbim gönlüne ferahlık versin sıkıntıların gider inşallah şöyle düşün o kadar kötü durumda olan insanlar var ki şükretmelisin belki de şikayetçi olduğun hayat bir başkasının hayali olabilir

Sağ ol canım Rabbim gönlüne ferahlık versin sıkıntıların gider inşallah şöyle düşün o kadar kötü durumda olan insanlar var ki şükretmelisin belki de şikayetçi olduğun hayat bir başkasının hayali olabilir

Kesinlikle öyle! Benim içsel sorunlarım var ve yukarılarda da arkadaşın dediği gibi önce kendimizi sevmemiz bunun içinde seveceğimiz bir hale gelmemiz gerekiyor. Kilo vermek evet ama o hafifliğin verdiği sağlık ve gençlik hissi paha biçilemez.

Bende bayağıdır depresyondayım galiba ama çaktırmayanlardanım :KK53: çok fena salmış durumdayım hep bişeyler bekliyorum hep aklımda yarın böyle yapıcaksın başlicaksın var ama bir türlü olmuyor. Hangi dr gitsem bilemiyorum o_O
Ben de kafamdan çok plan yapıyorum ama icraat yok:KK52:

Bende bayağıdır depresyondayım galiba ama çaktırmayanlardanım :KK53: çok fena salmış durumdayım hep bişeyler bekliyorum hep aklımda yarın böyle yapıcaksın başlicaksın var ama bir türlü olmuyor. Hangi dr gitsem bilemiyorum o_O

Hah aynen. Ama bunun sonu fena ben söyliyim. Kafede çok tatlı var diyeti artık evde yaparım dedim tabii ki yapmadım. Eşim işe girince başlarım onunla çok yiyoruz dedim o işe başladı ben yine yapmadım. Anladım ki iradem yok. Ama her sabah yataktan yorgun kalkmak, iki km yol yürüyememek koymaya başladı. Dolabımın siyah ve griden geçilmemesi ve 48 beden olmam da cabası :110:

Canım o kış hüznüdür

Back