Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özür dileyecek bişey yok canım
sadece insanların dertlerini sıkıntılarını azımsayıp yargılamak yanlış bence...
çünkü bize göre basit bir derttir ama ona göre önemlidir...belki korktu belki panikledi aklına ilk burası geldi bilemeyiz bunu...
genelde kk da böyle bu da dertmi, bunun içinmi konu açtın vs tarzında yorumlar yapıldığı için bende sessiz kalamadım...
Kendi sağlını düşünen biri buraya konu açıp cevap bekleyeceğine kadar netten zehirlenmeyi araştırır ya da kendinde olan değişikliklere göre en yakın sağlık kurumuna başvurur evet diğer insanların dertlerinin yanında bu bir dert değil.konu sahibi sen de şikayetiniyap ve bu sana ders olsun aldıklarının son kullanma tarihine dikkat et.
İlginiz için teşekkür ederim hepinize..
Açıklama yapma zorunluluğu hissettim; ailem evde olmadığından ve birkaç gün daha olmayacağından bir an panikledim ama pek belli etmemeye çalıştım. İlk önce ayran içtim sonra da aldığım yere götürdüm. Oradaki rafları düzenleyen kıza sanırım fazla çıkıştım, onlarca kez özür diledi ve geri aldı profiterolü, onun yerine 3 tane yenisini verdi.
Profiterol küflenmemişti, farketmedim zaten pudinginden. O ekler kısmına gelince acı bir tatla son kullanma tarihine bakmayı akıl ettim, şimdi iyiyim. Tekrardan teşekkürler hepinize
Merhaba az önce Bim'de oyalanırken canım çok profiterol çekti ve aldım. Normalde son kullanma tarihine hep bakarım ama hiç bakmadım. Yarısına kadar yedim, ağzıma acı bir tat geldi ve gittim son kullanma tarihine baktım 2012'nin Kasım ayı :26: Özellikle Bim'in böyle bir şey yapmasına şaşırdım doğrusu. Zehirlenebilirdim de, hala zehirlenebilirim gerçi bende pek bir değişiklik yok ama Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapmalıyım?
Profiterolün 1 senelik olduğunu sanmıyorum.
Öyle olsaydı kenarı küflenirdi ve pudinginin tadı bozulurdu.
O gördüğün tarih sağlık bakanlığının onay tarhi filan olmasın ?
Son kullanma tarihi diye yazıyor mu ?
Gıda ürünlerinde marka tescil veya bakanlık onay tarihi yazar.
Ayrıca ürünün son kullanma tarihi bazen kapakta yani atılan parçada yazılı olabilir.
Bilmem farkında mısınız burası insanların sorunlarını sıkıntılarını paylaştıkları bir yer. Arkadaş korkmuş ve sıkıntısını bizimle paylaşıp yardım istemiş size çok geliyorsa görmezden gelin ve cevaplamayın. İnsanlarında moralini bozmayın lütfen.
Anlamıyorum ya insanlar neden böyle bazen konulara girip insanlar sıkıntıdayken "sizinkide dert mi" der. Dert kardeşim saygılı olalım.