• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kullanma tarihim geçmiş gibi hissediyorum!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.574
598
Evet tam da böyle hissediyorum! 36 yaşındayım bir senedir inanılmaz bir atalet duygusu, özensizlik, bakımsızlık, kilo alma, diyete girip 3. gün "aman ya 40'a geldim zayıflasam ne olacak gençliğim geçti" diye bozmak! Ne ararsanız var. Gerçekten çöktüm kiloya bağlı gıdım çıktı uzun ve tarçın saçlarımı bakamadığım gerekçesiyle bob kestirip kahve yaptım. Biliyorum ki çirkinleştim. Üstüne iş kurmamızla kapanmasının bir olmasının verdiği stres de eklendi ruhen de iyi değilim. İş arıyorum Halka İlişkiler okudum son altı sene çok uluslu bir yapı firmasında Müşteri Temsilcisiydim. Ama yaş yüzünden iş bulamayacağıma inanıyorum. Aralıkdan beri başvuruyorum arayan yok!

Gerçekten insanların son kullanma tarihi var mıdır ? Eşime de haksızlık ediyorum biliyorum kendisi ne olursa olsun "tamam oldu bitti hallolur herşey güzel olur" kafasında daima mücadele eden bir insan. Ve o ben sana bakınca 2012 deki kadını görüyorum dese de kendimden hiç memnun değilim.

Çok mu yaşlıyım sizce ? :( Herşey bitti mi ? Gerçekten zihnen ve bedenen çöktüm silkelenmezsem sonumu hiç iyi görmüyorum çünkü normalde çok bakımlı, şık giyinen ve havalı bir kadındım bu halimle mutsuzum.

Bugün kepekli tostla başladım, yeşil çay, tavuklı salata ve çiğ bademle devam ettim. Çorba yaptım. Ama biliyorum üç gün sürecek.

Her ne kadar sana oneriler de bulunacaksam da ben de bazen degil cogu zaman öyle hissediyorum
Ama boyla zamanlarda tatil farkli yerlere gitme bir dugun icin bile suslenme iyi geliyor

Ne münasebet yahu :KK12:

Son kullanma tarihinin geçmesini bırak , bence yaş olarak en vitaminli zaman 30 lu yaşlar :21:

37 yaşındayım .

Benimde aldığım kilolar , kırılan saç uçlarım , bazen 24 saat üzerimden çıkmayan eşofmanım var ama ...

Hayatımın en güzel ve verimli yıllarını yaşıyor gibi hissediyorum .

Aynısını tavsiye ederim .

Bende daha çoooook iş var de , önce kendin inan , gerisi gelir .

Kilona vs takma

Işsizlik bozmuş seni

Benim de var öyle bir dönemim

75 kilo oldum sonra 35 oluyorum deyip 15 kilo verdim hayatta ilk kez saçımı boyattım vs vs

Silkelendim kendime geldim

Bak yaşıtız

Okul kapalı işe gidemiyorum gece 1 e kadar home ofis çalıştım öğlene kadar çocuk baktım öğlen kpss kursuna gittim şimdi otobüsteyim terminale gidip Ankara ya gidecek ve yarın mesleki bir alanda mülakata gireceğim

Acaba dönüp öğleden sonra kursun birkaç saatine yetişir miyim diyorum

Patronum olan eşim ise çocuk bakacak yarın bu nedenle erken gel işe git ya da çocuğa bak diyor

Annemler de Ankara'da ama onları görmeyeceğim bile

Silkelen hareket et o zaman kilo da verirsin havan da geri yerine gelir

Son kullanma tarihine daha çok var o tarih dolunca sen artık yoksun zaten

Pofff
37 yaşındayım...sana destek olmayı çok isterdim ama son 1 haftadır ben de skt min geçtiğini düşünmeye başladım...

Sana yazılanları ben de okuyayım bari :)

Kilona vs takma

Işsizlik bozmuş seni

Benim de var öyle bir dönemim

75 kilo oldum sonra 35 oluyorum deyip 15 kilo verdim hayatta ilk kez saçımı boyattım vs vs

Silkelendim kendime geldim

Bak yaşıtız

Okul kapalı işe gidemiyorum gece 1 e kadar home ofis çalıştım öğlene kadar çocuk baktım öğlen kpss kursuna gittim şimdi otobüsteyim terminale gidip Ankara ya gidecek ve yarın mesleki bir alanda mülakata gireceğim

Acaba dönüp öğleden sonra kursun birkaç saatine yetişir miyim diyorum

Patronum olan eşim ise çocuk bakacak yarın bu nedenle erken gel işe git ya da çocuğa bak diyor

Annemler de Ankara'da ama onları görmeyeceğim bile

Silkelen hareket et o zaman kilo da verirsin havan da geri yerine gelir

Son kullanma tarihine daha çok var o tarih dolunca sen artık yoksun zaten

Son cümle kalp ben :KK200:

Ne münasebet yahu :KK12:

Son kullanma tarihinin geçmesini bırak , bence yaş olarak en vitaminli zaman 30 lu yaşlar :21:

37 yaşındayım .

Benimde aldığım kilolar , kırılan saç uçlarım , bazen 24 saat üzerimden çıkmayan eşofmanım var ama ...

Hayatımın en güzel ve verimli yıllarını yaşıyor gibi hissediyorum .

Aynısını tavsiye ederim .

Bende daha çoooook iş var de , önce kendin inan , gerisi gelir .

Herşey kafada bitiyor değil mi ? Aslında biliyorum da boşluğa mı düştüm de geldi bu duygu hiç bilemiyorum.

Evet tam da böyle hissediyorum! 36 yaşındayım bir senedir inanılmaz bir atalet duygusu, özensizlik, bakımsızlık, kilo alma, diyete girip 3. gün "aman ya 40'a geldim zayıflasam ne olacak gençliğim geçti" diye bozmak! Ne ararsanız var. Gerçekten çöktüm kiloya bağlı gıdım çıktı uzun ve tarçın saçlarımı bakamadığım gerekçesiyle bob kestirip kahve yaptım. Biliyorum ki çirkinleştim. Üstüne iş kurmamızla kapanmasının bir olmasının verdiği stres de eklendi ruhen de iyi değilim. İş arıyorum Halka İlişkiler okudum son altı sene çok uluslu bir yapı firmasında Müşteri Temsilcisiydim. Ama yaş yüzünden iş bulamayacağıma inanıyorum. Aralıkdan beri başvuruyorum arayan yok!

Gerçekten insanların son kullanma tarihi var mıdır ? Eşime de haksızlık ediyorum biliyorum kendisi ne olursa olsun "tamam oldu bitti hallolur herşey güzel olur" kafasında daima mücadele eden bir insan. Ve o ben sana bakınca 2012 deki kadını görüyorum dese de kendimden hiç memnun değilim.

Çok mu yaşlıyım sizce ? :KK43: Herşey bitti mi ? Gerçekten zihnen ve bedenen çöktüm silkelenmezsem sonumu hiç iyi görmüyorum çünkü normalde çok bakımlı, şık giyinen ve havalı bir kadındım bu halimle mutsuzum.

Bugün kepekli tostla başladım, yeşil çay, tavuklı salata ve çiğ bademle devam ettim. Çorba yaptım. Ama biliyorum üç gün sürecek.
Ne munasebet? 40 yasinda bile degilsjniz, hem olsaniz bile bir kadinin en guzel oldugu cag bana kalirsa, urerken, gucunun zirvesinde, akilli, ders almis ve ayaklari yere basan
Diyet iyi olmus kendinizi iyi hissetmeniz acisindan, en kisa zamanda bir is de bulursunuz umarim uzulmeyin

Kendi kendini motive et.
Ben güzelim
Ben özelim
Ben değerliyim
Ben kendime bakarım
Ben kendimi başkalarıyla kıyaslama gereği bile duymam.
Beni kimsenin üzmesine izin vermem
Başkası için değil,kendin için:KK66:

Ben dönyanın en gözel karısıyam :KK53::KK200:

Şaka bir yana neden var bu mükemmeliyetçilik ve güvensizlik bilmiyorum. Aslında biliyorum babamın bitmek bilmez eleştirileri... Ama şu anki durum tamamen benim insiyatifimde çok saldım salmamalıyım.

Ne munasebet? 40 yasinda bile degilsjniz, hem olsaniz bile bir kadinin en guzel oldugu cag bana kalirsa, urerken, gucunun zirvesinde, akilli, ders almis ve ayaklari yere basan
Diyet iyi olmus kendinizi iyi hissetmeniz acisindan, en kisa zamanda bir is de bulursunuz umarim uzulmeyin

İnşallah, çok teşekkür ederim :KK200:

Ne yaşlısı ayol bi tanıdığım 36 yaşında 28lik bir çıtır bulup evlendi 36 yaş dediğin nedir 30a kadar ne yaşadığımızı anlamıyoruz zaten ki biz

Çok mu yaşlıyım sizce ? :KK43: Herşey bitti mi ? Gerçekten zihnen ve bedenen çöktüm silkelenmezsem sonumu hiç iyi görmüyorum çünkü normalde çok bakımlı, şık giyinen ve havalı bir kadındım bu halimle mutsuzum.

Yapmayin allah askina daha gecen bdv de bi konuda 40 yasindaki bi kv icin genc kv tehlikke unsuru vs vs diye paylasimlar olmadimi siz daha 40 bile olmamissiniz

Back