SON KEZ BİRLİKTE KİLO VERELİM- KİLO VERME YARIŞMASI

Günaydın kızlar.. Ben pazartesi den beri hiç kilo verememişim 🥺 Tam tersi 100 Gr almışım.. Bu sabah tekrar sirkeli suya başlicam niye böyle oldu anlamadım inceldiğimi de hissediyorum ama verememişim demekki. Neyse pes etmek yok tartı gününe 4 gün var bu zamanı güzel değerlendirmem lazım..
✅Saat 09:00 1 bardak sıcak suya 2 yk elma sirkesi 1 çk bal ilave edilip içildi..
✅ Sürahiye biraz maydanoz 1 salatalık 1 limon 3 çubuk tarçın ve sıcak su doldurup hazırladım gün içerisinde bunu içicem bittikçe su doldurucam ve 3 litreyi tamamlamaya çalışıcam..

Günaydın, sabah bir bardak sirkeli su içtim. 75.1 kilogram çıktım.
2. filtre kahvemi içiyorum şuan. Saat 11.30 sonrası yemek çıkıyor çalıştığım kurumda salata ve çorba ile öğlen yemeye başlayacağım. Ketojenik ve intermittent fasting yapabilirsem hızla kilo veriyorum. Düşük karbonhidrat deneyeceğim bakalım :) BurcuYengec BurcuYengec

Günaydın, sabah bir bardak sirkeli su içtim. 75.1 kilogram çıktım.
2. filtre kahvemi içiyorum şuan. Saat 11.30 sonrası yemek çıkıyor çalıştığım kurumda salata ve çorba ile öğlen yemeye başlayacağım. Ketojenik ve intermittent fasting yapabilirsem hızla kilo veriyorum. Düşük karbonhidrat deneyeceğim bakalım :) BurcuYengec BurcuYengec
Afiyet olsun 😇
gunaydin kizceler bahsetmistim kvalidem gelicek diye 2 gundur onun gelmesiyle cigkoftesi baklavasi aldi basini gitti :KK43: yazmaya utandigim icin yazmadim. Sizin nasil gidiyor?
Oh oh kayınvalide döktürmüş ellerine sağlık 🤫 sahalara tekrar dönmeni bekliyoruz ozaman şimdilik afiyet olsun canım 🥰

grup cok guzelmiş :) katılım şartımıuz kuralımız var mı. öyle dimdirek külomu yazıp başlıyımmı :KK70:
tartı gunu bellimi herkesin farklı mı? ben de diyete başladım, aralıklı oruç yapıcam bi süre

grup cok guzelmiş :) katılım şartımıuz kuralımız var mı. öyle dimdirek külomu yazıp başlıyımmı :KK70:
tartı gunu bellimi herkesin farklı mı? ben de diyete başladım, aralıklı oruç yapıcam bi süre
en son kilom da buydu tartı resmi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-06-08 at 12.01.01 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-08 at 12.01.01 (1).jpeg
    31,7 KB · Görüntüleme: 38
Sende hoşgeldin canım konu sahibimiz bu ara yoğun ama en yakın zamanda dönüş yapıcaktır. Listeyi güncelleyecektir. Kurallarımız esnek mevcut kilonu ve hedef kilonu bildirirsen yeterli menü yazmak zorunlu değil ama yazadabilirsin yani nasıl motive olabiliyosan öyle. Tartı günümüz pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz. Bu şekilde genelde sohbet muhabbet işte. Tekrar hoşgeldin kilolarımız yakın inşallah en yakın zamanda eksiler görürüz..

Yeni aldığım tartı geldi kahvaltıdan sonra tartıldığım için 82,5 çıktım biraz sevindim 😅 yarın bir de aç karnına bir daha ölçülüp diyetisyenime atacağım bakalım sabah 9'da 2 tane kuru kayısıyla ve 1 bardak su ile vücudum u uyandırdım. Kahvaltıda ise 2 dilim tam buğday ekmeği bir dilim peynir 6-7 tane siyah zeytin domates salatalık yedim çocuk durmadığı için de başka bir şey de yiyemedim zaten 😅 BurcuYengec BurcuYengec 💓

Yeni aldığım tartı geldi kahvaltıdan sonra tartıldığım için 82,5 çıktım biraz sevindim 😅 yarın bir de aç karnına bir daha ölçülüp diyetisyenime atacağım bakalım sabah 9'da 2 tane kuru kayısıyla ve 1 bardak su ile vücudum u uyandırdım. Kahvaltıda ise 2 dilim tam buğday ekmeği bir dilim peynir 6-7 tane siyah zeytin domates salatalık yedim çocuk durmadığı için de başka bir şey de yiyemedim zaten 😅 BurcuYengec BurcuYengec 💓
Afiyet olsun canım bende bu hafta 82 leri görünce çok sevindim gaza geldim valla 😂 Tartıyı geçen hafta aldım bende sürekli tartıldım ama artık öyle yapmıyorum sadece pzrtsileri tartışmaya karar verdim bakalım neler olucak ne kadar vericez 🤫

Afiyet olsun canım bende bu hafta 82 leri görünce çok sevindim gaza geldim valla 😂 Tartıyı geçen hafta aldım bende sürekli tartıldım ama artık öyle yapmıyorum sadece pzrtsileri tartışmaya karar verdim bakalım neler olucak ne kadar vericez 🤫

İyiki yeni tart almışım çünkü eski tartımıa oranla bayağı fark var Ben kilo vermedim sanıyordum ağlıyordum falan ama ayda 4 kiloya yakin vermişim gene çok yeterli değil emziren anneler daha çok falan verir demişti diyetisyenim ama gene de mutlu oldum çünkü ilk diyetisyene başladığımda 85.6 idim şimdi ise 82.5 çıkıyorum. Birde sabah tartılmam lazım bir de herhalde en fazla yarım kilo bir kilo falan oynar bu bile beni motive etti biliyor musun 🤗 pazartesi tekrar tartılırım salı gününde diyetisyen için tartılacağım bakalım neler olacak 🙈😅😅

İyiki yeni tart almışım çünkü eski tartımıa oranla bayağı fark var Ben kilo vermedim sanıyordum ağlıyordum falan ama ayda 4 kiloya yakin vermişim gene çok yeterli değil emziren anneler daha çok falan verir demişti diyetisyenim ama gene de mutlu oldum çünkü ilk diyetisyene başladığımda 85.6 idim şimdi ise 82.5 çıkıyorum. Birde sabah tartılmam lazım bir de herhalde en fazla yarım kilo bir kilo falan oynar bu bile beni motive etti biliyor musun 🤗 pazartesi tekrar tartılırım salı gününde diyetisyen için tartılacağım bakalım neler olacak 🙈😅😅
Sıvı da almıştırsın kahvaltıda. 1 Kilo bile eksik olabilirsin

Spor yapıyomusun peki 😇 hadi bakalım pazartesiye güzel sonuçlar olucak inanıyorum

Herkese selam🌸
Bugun yogun bir gundu,
2 ogun beslendim, diyeti bozmadim.
Sadece 1 aylik diyet sonrasi kahvaltida yarim simit yedim.
Ara ogun yapmadim.aksam da sadece 3 kase kabak corbasi ictim.

Hafta sonu diyeti degistirip sutle ilgili bir seyler planliyorum.
Bugun ara ogunsuz, aksam da 3 kase de olsa sadece kabak corbasi ictigim icin cok aciktim.
Ama sabir 2,3 saate uyuyacagim.
Boyle oldugunda sabah kahvaltiyi iple cekiyorum.

Sıvı da almıştırsın kahvaltıda. 1 Kilo bile eksik olabilirsin
Çay içtim suda içtim o yüzden olabilirim ama uzulmeyeyim diye birşey diyemiyorum 🙁

Spor yapıyomusun peki 😇 hadi bakalım pazartesiye güzel sonuçlar olucak inanıyorum

İnşallah canım 😇 dün bir tek dışarıya çıktım onun dışında spor yapmadim 😥

X