SON KEZ BİRLİKTE KİLO VERELİM- KİLO VERME YARIŞMASI

Selam bende katılmak isterim 😇 ayrıca diyet günlüğü açtım hem oraya hem buraya yazıp sizlerinde yazdıklarını okuyup motive olmak istiyorum 🥰 bugün diyetimin 14. Günündeyim 87 kilo ile başladım dün tartıldım 13 günde 7 kilo vermişim bile.. tam gaz devam edicem aslında yeni doğum yaptım 6 buçuk aylık bebeğim var tam 30 kilo aldım ne yazıkki hala veremedim hala daha hamilelik kıyafetlerini giyiyorum hiç bişeye olmuyorum aynaya bile bakmak istemiyordum o kadar üzülüyodumki ama artık kararlıyım vericem bu kiloları 😇

Bugün ne yedim ?
Kahvaltı : omlet salatalık domates peynir (ekmeksiz)
Ara öğün : 1 elma
Bol su içmeye devam
Şimdi sade türk kahvemi yapıcam
Akşamada kabak yapıcam kendime sanırım..

Merhabalar herkese;
Sitemizin eski üyelerinden biri olarak sitenin meşhur cuma günü yarışmalarına katılıp kilo vermiştim. Ancak şuan yarışmalar kalmamış. Bende 57 kilodan 79 kiloya çıkmış bir kadın olarak yeniden bu format gibi bir düzen yapabiliriz diye düşünüyorum.

Ben diyete bugün başladım. Hedefim yılbaşına kadar 62 kilo olmak. Bu yol zorlu ve sıkıntılarla geçecek bundan eminim ancak artık kilo verme zamanı geldi. Hiçbir kıyafetime sığamıyorum ve bu beni deli ediyor. Şimdi kilo vermeyeceksek ne zaman vereceğiz kızlar ?

Bu foruma günlük yediklerimi, yaptığım sporu, içtiğim suyu ve tabi ki kilolu yazıp kendimi takip edeceğim. Sizlerde katılmak, forum sayesinde motive olmak isterseniz lütfen yazın. Belki zamanlar çoğalıp, yarışma haline getiririz.

Unutmayın ki kilo verme ve sürecin devamlılığında motivasyon çok önemli. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler:KK200:
Bende 63 ten 79 a çıktım birkaç haftadir diyete girip girip çıkıyorm benle ayni kaderi paylasanlar olduğuna sevindim 🥰

Selam bende katılmak isterim 😇 ayrıca diyet günlüğü açtım hem oraya hem buraya yazıp sizlerinde yazdıklarını okuyup motive olmak istiyorum 🥰 bugün diyetimin 14. Günündeyim 87 kilo ile başladım dün tartıldım 13 günde 7 kilo vermişim bile.. tam gaz devam edicem aslında yeni doğum yaptım 6 buçuk aylık bebeğim var tam 30 kilo aldım ne yazıkki hala veremedim hala daha hamilelik kıyafetlerini giyiyorum hiç bişeye olmuyorum aynaya bile bakmak istemiyordum o kadar üzülüyodumki ama artık kararlıyım vericem bu kiloları 😇
Hoşgeldinnn :KK200: :KK200:
13 günde 7 kilo vermen harika bir şey, neler yedin neler içtin öğrenmek isterim. Günlüğünü okuyacağım. Süpersin asla bozma. Burada birbirimizi motive edeceğiz. :eek:

benim 57, az olduguna bakmayin kac defa 60 a indim 59 a inemedim de 68 lere yukseldim hem cok yakin hem cok uzak bir niyet ettim 57 ye sabitlemeye :KK70:
57 ye çok yakınsın ama dediğin gibi önenmli olan sabitlemek. Bende 57 kiloyum şuan 79 kiloyum. Sabitleyemedim :kızgın::kızgın:

Öğle yemeği saat 14.30 da 1 kase çorba- 2 adet yaprak galeta.
Dışarıda olduğum için su içemedim fazla. Şimdiye kadar 700 ml içtim

sabah: chia li yulaf + 1 muz 2 ceviz
ogle: nohut salata
ara: 2 ceviz + sutlu kahve
aksam dogum gunu icin disari cikicaz 3 haftadir ilk defa serbest ogun var bakalim gene saglikli bir sekilde beslenip alkol almamaya calisicam ama bilemiyorum. :olamaz:

Hoşgeldinnn :KK200: :KK200:
13 günde 7 kilo vermen harika bir şey, neler yedin neler içtin öğrenmek isterim. Günlüğünü okuyacağım. Süpersin asla bozma. Burada birbirimizi motive edeceğiz. :eek:

britneyyyyy britneyyyyy BurcuYengec BurcuYengec hedef kilolarınızı yazar mısınız hanımlar ?
Childdevelopment Childdevelopment Katılacak mısın aramıza canım ?
Diyete başladığımdan beri her sabah büyük su bardağına suyu kaynatıp 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve bi çay kaşığı bal ekleyip zor olsada içtim beni baya tok tuttu bilmiyorum yada psikolojik 😇 ekmeği makarnayı hamur işini yağlı kızartma türünü paketli ve asitli gıdaları tamamiyle kestim.. ama bünye yemek yemeye o kadar alışmışki zor oldu ama meyve yemeye çerez yemeye gayret ettim. Akşam 7- den 8 den sonra hiçbişe yemedim. Yatmadan pulbiberli yoğurt ve maden suyuna limon sıkıp içtim. Bebek olduğu için pek yürüyüş yapamadım ama az da olsa çıkıp yürümeye çalıştım. Tabi arada tatlı kaçamaklar oldu ( çikolata )🥰 Bence bu 7 kilo sadece ödemdi asıl şimdi maratonum başlıyor. Yağ yakmaya çalışıcam. Birbirimize destek olursak başarabileceğimizi düşünüyorum...

X