- 1 Kasım 2017
- 30
- 15
- 88
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeminle 15.katta oturuyorum çok avantajı var üzerinden birşey silkeleyen yok,çöp atan yok,tepende gürültü yapan yok,çok sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorum sıcaklık yazları hissedilen 50 dereceye kadar çıkar ama evim çok serin hep son kat sıcak olur derler,8 küsür yıl oldu akma damlama olmadı iyi ki son kat diyorum,yıllarca 1.katta oturdum bir daha oturmam diyorum büyük konuşmak istemem tabi.Merhaba arkadaşlar,son kat 4 katta oturuyorum .Apartman da asansör yok evi mi seviyorum ama merdivenlerden çıkmak bağzen zor oluyor.Benim gibi son katta oturan varmi?sizce 4 katta oturmanın avantajı dezavantajı neler dertleşelim biraz
Evet gerçekten spor oluyorBiz de 4. Kattayiz asonsorsuz, cikarken kufrederek cikiyoruz ama bacak egzersizi yapmis oluyoruz o yuzden cok da sikayet etmiyorum![]()
Yillarca lojmanda alt katta oturan biri oldugum icin son 4 yildir en ust kattayiz hic sikayetim yok.Ustte kosusturan yok toz yok hava alani cok :)Merhaba arkadaşlar,son kat 4 katta oturuyorum .Apartman da asansör yok evi mi seviyorum ama merdivenlerden çıkmak bağzen zor oluyor.Benim gibi son katta oturan varmi?sizce 4 katta oturmanın avantajı dezavantajı neler dertleşelim biraz
Merdiven çıkarken zorlanıyosunuzdur hele eliniz de poşet varken evet çatı olunca zor ısınıyor5. kattayım asansör yok harika manzaram var ama ilk fırsatta taşınacağım... evim zor ısınıyor bu arada...
ben arakat değil de asansörlü olsa yeter seviyorum üst katları ama merdiven işkence gibi insan bişi almaya korkar mı yaagiriş kata taşınarak kurtuldum eziyetten tavsiye ederim ara kata taşın
korkar korkarben arakat değil de asansörlü olsa yeter seviyorum üst katları ama merdiven işkence gibi insan bişi almaya korkar mı yaa
Bende 4.kattayım gelin geldim özellikle asansörlü istedim ki annem hasta merdivenlerden zorlanmasın diye evi tutarken asansör açılacak denilmişti 10 ay oldu açılmadı ve açılmayacak giriş katta oturanlar asansör parası vermekten yana değilmiş yönetici seçilmedi her ev sahibi yönetici edasında otomatik parası istiyor asansöre gelince kimse ortada yok. Birinci katta kalabalık aile oturuyor bazen akrabaları gelince sanki bizim evde koşturuyorlarmış gibi ses geliyor ayriyetten yan binayla çok iç içeyiz bütün gün onların sesini de dinliyorum geçen karşı komşunun balkona çıkıp şarkı açmasıyla iftar yaptık balkonda bi iş yapmaya kalksam gözlerini dikip izlerler ev işi tamamen şans işi![]()